חסימת כבישים!!!

כפרה עלייך!

פשוט נשמה! חבר'ה, לא להתעצבן. זה היה משעשע, ומי שלא מבין מה מצחיק, אז גם אל תנסו להבין, זה פשוט ההומור הדפוק שלי ושל מוטי. אתם באמת מתוקים.

כשקראתי את השרשור הזה...

את ההודעות של שלושתכם [מוטי יפעת ורותם] אז זה היה כלכך לא אמין... אףפעם לא כתבתם ככה.. חחח זה נראה לי כזה הזוי שתארגנו משו כזה [בייחוד מוטי ויפעת!!!!!!!] חחח אתם רעים

כחילה

New member
ראינו שאת לא פה

אז הרשינו לעצמנו להיכנס לרוח שטות, בכל הכוח. חוצמזה, למה לא מתאים לנו לארגן דברים כאלה?

לא יודעת...

לא משו ספציפי.. פשוט לא מתאים לכם
ומוטק'ה - ככה אתם? אני לא כאן אז אפשר לעשות בלאגן[חרוז]? זה לא יפה.. בשבוע האחרון הייתי בחלוץ+מחנה קיץ ד-ו. יום ראשון אני בתנועה, ובת"א בכלל יום שלישי אני יוצאת לפלמח, ושבוע אחרי אני במדמים.. ככה שגם בשבועיים הקרובים אני לא אהיה כאן כלכך. אז אל תעשו בלאגן. בבקשה.
.

spraizler

New member
הפורום הזה מדרדר..

איך לאנשים מה לעשות אז הם פותחים שרשורים שטותיים ומפגרים.. מעכשיו אני אחשוב פעמיים אם כדאי לי להגיב למשהו רציני פה.. כי גם אני וגם אחרים הגבנו ברצינות ... פשוט חבל על הזמן שלנו

כחילה

New member
חבר'ה תירגעו

קחו את זה בצחוק. תכל'ס, היה פה די מת בזמן האחרון, מה גם שויינר לא פה, אז קצת הרשינו לעצמנו, מה האסון הגדול? זה לא אומר כלום על הרמה של הפורום ולא בטיח..

t h e windman

New member
אזהרה!!!

מוטי, שלפני כחודש התלונן על כל הי"בניקים שהם הופכים את הפורום לבושה עם כל ההודעות הירודות שלהם, פתח בשיתוף פעולה עם יפעת ועוד אחת, שרשור הכי עלוב שיצא לי לקרוא. לאן הדרדרנו, אפילו מוטי כותב שטויות?, זה לא ייתכן. ולכל הטמבלים שחשבו מהתחלה שהשרשור הזה רציני לגמרי. מה חשבתם לעצמכם?, למה שמישהו יעשה דבר כזה טפשי.

כחילה

New member
אילון אתה פשוט לא מבין

אני לא התלוננתי על שירשורי שטויות, הפריע לי זה שאותם י"בניקים השתמשו בפורום לשטויות האישיות שלהם, אף אחד אחר מלבדם לא יכל להצטרף לדיונים שלהם.

אילון

כל לילה לפני השינה אני מבקשת מאלוקים שיעשה אותי יותר חכמה ויגרום לי לא להאמין לבני אדם מהסיבה הפשוטה שב90% מהפעמים לפחות הם משקרים. אבל כל פעם מחדש הוא אומר לי :"עינבריל'ה אם לא יהיו אנשים תמימים שעדין מאמינים למה שאומרים להם, ועדין נותנים אמון בבני אדם (ובוא נתעלם רגע מהעובדה שמוטי ויפעת לא עונים על ההגדרה של בן אדם במאה אחוז) אז העולם הזה היה מתחרב..." אבל בגלגול הבא אני יעמוד על כך שאני יצא חכמה לפחות כמוך:)

זו בושה..

אני לא יודע אם באמת אתם מדברים על חסימת כבישים, אבל אם אתם כן רציניים אז אתם פשוט בושה, לא חשבתי שחברה מהתנועה ינקטו בצעד כזה פסול, חסימת כבישים זה דבר שלא בא בחשבון, זה פוגע בציבור שלם, זה מפר סדר ציבורי ואלוהים יודע מה יקרה אם מישדהון יצטרך אמבולנס שתקוע באיזה צומת.... בתור מדריכים הייתי מצפה שבכלל לא תעלו כזה רעיון מביש... הרי תסכימו איתי שמה שמתנגדי ההתנתקות עשו זו הייתה עבירה ובושה למדינה, אז למה שגם אתם תחזרו על אותה שטות?!! שתנו מול המועצה אבל אין מצב ואין זכות שתחסמו כבישים... ודבר שני, אני בהחלט מסכים שרמת הפורום הזו התדרדרה, יש כאן בסה"כ ד"שים ודיבורי סרק, כבר הרבה זמן לא ראיתי איזה דיון מעמיק ששוה שאני אגיב עליו... חבל..

כחילה

New member
אני מציע שתקרא את ההודעה האחרונ של

רותם (sheepit) עד הסוף ותבין, זו בסך הכל הייתה "זמומיה" מוצלחת במיוחד.

נופ123

New member
אממ...

בתור אחת שגרה במועצה(צורן)שמתפקדת בלי גרעין בכלל כבר 4 שנים ובמצב הנוכחי בכלל לא קיימת אפשרות שיהיה פה גרעין\שלוחה של גרעין אני יודעת שקשה לעבוד ככה.אפשרי אבל קשה.כשקראתי את מה שכתבתם,(למרות שזה היה נשמע חשוד במקצת כבר בהתחלה...להיכנס בכל הכוח בכל העולם ואשתו אבל לא בין שתיים לארבע....סרטים ורודים עם נצנצים)חשבתי שאולי הדרך מחאה שלכם לא צודקת,אבל הצלחתי להבין מה אתם רוצים,מה מפריע ומציק לכם(כלומר לגליל תחתון) לי נראה היה מהתחלה שזה בצחוק ואני חייבת לציין שבמקום מסוים זה באמת מצחיק בסופו של דבר אבל בואו נעזוב רגע את עניין חסימת הכבישים ואת המוסריות שבעניין שכמו שציינו פה זה לא דבר שבאמת מועיל ובטח שלא דבר מוסרי.תחשבו רגע על האנשים פה בפורום,שהם בסך הכל אנשים טובים שאכפת להם מחבריהם לתנועה ומה קורה לתנועה שלהם ובאמת חיפשו דרכים לעזור ולהבין על מה אתם מדברים (אפשר לראות את זה מהודעות בשירשור). עם כמה שזה מצחיק והכל,תחשבו על זה. יומטוב נופר

spraizler

New member
והם היו משיגים יותר אם הם היו

מדברים לעניין במקום כל השטות הזאת.. כי עכשיו הרבה אנשים מעוצבנים הם השיגו את המטרה ההפוכה בדיוק

נופ123

New member
אין להם מה להשיג...

לפחות לפי מה שאמרו לי היום דווקא כן יש גרעין עודד בגליל תחתון שנה הבאה ולא רק הקטע עם החסימת כבישים היה פיברוק אלא הכל.... מה שאבסורד פה זה שהיו אנשים שבאמת הביעו תמיכה במאבק(היו תלונות על הדרך לא על המאבק לכשעצמו)ואנשים רצו לעזור והכל ותכלס...עבדו עליהם ובפעם הבאה שמישהו באמת ירשום פה משהו שהוא זקוק בו לתמיכה יהיו אנשים שיהיו מאוד ספקנים ביחס לרצינות התגובה שלהם.

biggoron

New member
ולמרות השטויות שנכתבו

עדיין אין לנו גרעין ועדיין אנחנו רוצים לעשות משהו בעניין והפעם ברצינות למרות שלפי מה שאומרים זה מאוחר לגרעין השנה...חבל...

למעלה