חסימת כבישים!!!

Hollow2

New member
לא שאני נגד לעזור לגרעין, אבל...

חסימת כבישים?! תגיד לי שאתה צוחק... למה לפעול בדרכים לא חוקיות?? חסימת כבישים לא תעזור, אלא להיפך... אישית אני ממש בעד ההתנתקות, אבל בלי שום קשר חסימת הכבישים גורמת לי לשנוא אותם עוד יותר! חוץ מזה, מה נסגר עם הסרטים?! כמה סרטים כבר יש?? בואנה.... אני מקווה שלא כתבתם את זה בצחוק ואני יוצא טמבל.. \:

spraizler

New member
צודק.. ובקשר להזדהות.. יש להמון

מועצות מחנות עכשיו.. עד יום רביעי ואולי יותר.. כדאי שתדחו את זה כי לא יבואו לכם הרבה אנשים ממקומות אחרים..

s h e e p i t

New member
דווקא חברים שלי מוותרים על לצאת

כפעילים ואנחנו נבוא. ואני יודעת על עוד הרבה אז זה בסדר

s h e e p i t

New member
זה לא הגזמה!

זה גרעין שלם! שבלעדיו יגררו דור שלם של נערים לפשע וזנות. לא במועצתינו... או יותר נכון - מועצתם.

biggoron

New member
אני גם נגד

אני לא חושב שאנחנו צריכים לפגוע בחברה בגלל האמונות והרצונות שלנו. אנחנו צריכים להראות שאנחנו קיימים מול הגורם שהוא הבעייתי שבמקרה שלנו זו המועצה המפגרת הזאת שלנו!!!! שושני כל מי שרוצה לעזור לנו,אני מציע להתחיל להריץ דברים באופן איטי ננסה שוב להתחים אנשים מהמועצה,אם זה לא עוזר נתקדם קדימה,אבל לקפוץ לתוך זה כמו אידיוטים זה סתם טיפשי....למה להפוך לאגרסיבים על ההתחלה??

s h e e p i t

New member
צריך להגיע ישר לעניין!

להכנס עם הראש בקיר! אחרת שום דבר לא עובד אנחנו נכנס בהם עד הסוף תבוא ותעזור! אנחנו צריכים כמה שיותר אנשים. נתקע להם סכין בגב! חכו חכו....

fate spinner

New member
בהתחלה הייתי בטוח שזה בצחוק. אבל..

עכשיו אני לא בטוח. אז אני חייב לשאול זה בצחוק או ברצינות??

s h e e p i t

New member
נראה לך שנצחק על דבר כזה?!

זה מעצבן אותי שאתם אפילו חושבים ככה! זה חלק מהתנועה שלכם! אולי עליכם באופן אישי זה לא ישפיע אבל תחשבו על אלה שכן! אני עכשיו באמת מתפלאת עליכם לא ציפיתי לכאלה תגובות מאנשים מהפורום הזה.

biggoron

New member
מי אמר שזה לא משפיע?!?!

אני מדריך בגלל תחתון ואני ממשיך עכשיו לשנה שנייה, את חושבת שאני לא רוצה גרעין?!?!?! השנה הזו הייתה קשה גם ככה ושנה הבאה תהיה יותר אם לא יהיה גרעין שידחוף ויסדר נורמלי דברים. אני פשוט לא חושב שצריך לפגוע בציבור,אלא צריך לפגוע במועצה!!!

s h e e p i t

New member
הפגיעה בציבור זאת רק ההתחלה

זה יעשה את ההשפעה גדולה יותר אנשים באמת יתעוררו ויבינו מה המצב במועצה. חייבים לעשות משהו בנידון וההתחלה של חסימת כבישים היא התחלה ראויה. [יפעת דיברתי עם המפעל והם ישלחו ביומיים הקרובים כ-5000 סרטים ורודים אליי ועוד 5000 סרטים ורודים אלייך. הוא אמר שהם יהיו איתנו בקשר.]

אתם סותרים את עצמכם וזה מגעיל....

לא פעם ולא פעמיים ראיתי בפורום הודעות חריפות בגנות המתנחלים שחוסמים כבישים, והכל כאות מחאה על זה שפוגעים ורומסים את הערכים שלהם ולא נותנים להם לממש אותם... ומה אתם בעצם מציעים כאן...? לחסום כבישים, והכל כאות מחאה על זה שפוגעים ורומסים את הערכים שלכם ולא נונים לכם לממש אותם... הצביעות מגעילה......

אמ...

טוב אפ זה לא ברצינות אז אני סתם עושה מעצמי צחוק ומתאים ליעפעת ומוטי לצחוק על זה ואם זה ברצינות אתם מפגרים! המועצה והחברים בה שבכלל לא יודעים בחלקם מזה גרעין עודד אנשים שבסך הכול רוצים להגיע הביתה לקחת את הבן הבכור שלהם מהגן ויראו חבורה של נערים חוסמים כבישים יחשבו שזה חברה אלימים ומפגרים והגרעין ההזה זה עוד כמה חברה שמנהיגים את הברברים... בכל מקרה יש פתרונות אחרים אם באמת אין לכם גרעין שנה הבאה. אתם יכולים לעדשות עצומה. אתם יכולים לאיים בשביתה כללית של כל המועצה במדריכים כיאלו אף מדריך לא עושה פעולות אם אין גרעין אתם יכולים לקחת את החניכים במקום למחנה קיץ לשבת יומים מול המועצה כולל את הקטנים שבהם. ואתם יכולים לעמוד בצמתים ולחלק אלונים עם הסברים על החשיבות של התנועה במועצה ועל החשיבות של הגרעין לקיו0ם התנועה במועצה ואפילו לחלק לכם סרטים בצורה שקטה ויפה ומוטי דיי עם השנ"צ שלך.

כחילה

New member
חבר'ה תתעוררו

אנוחנו ל מגזימים ולא בטיח, הגיעו מים עד נפש לא ניתן יד לסגירת הגרעין!!!! מאתמול כבר הוצפתי במסרים והולכים להגיע הרבה מאוד אנשים שהבינו שאסור לשתוק!!! אני מזכיר לכם, מחר בתשע בבוקר מתחיל המאבק, תוכנית המאבק כתובה פה למעלה, עדכונים בהמשך. חסימת כבישים- המתנ"ס בידינו!!!!

כחילה

New member
תגיעי ישר לצומת גולני

ואל תשכחי להביא את הסרטים הסגולים ואת השלטים הגדולים שאמרנו.

s h e e p i t

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

[קראו עד הסוף] טוב התעוררתי ואני יוצאת עכשיו לחסימה. חב'רה אני מקווה שבאמת תגיעו ולא תעשו עכשיו בעיות ותחליטו "לא חסימה לא מתאימה לנו בלע בלע בלע" כי מצטערת אבל זה באמת באמת שטויות. אז תפסיקו להיות כאלה פדלאות ולתרץ הכל כי אני יודעת שאם אתם רוצים אתם יכולים להגיע. החסימה הזאת של הכבישים היא הכרחית, הסרטים הורודים הכרחיים וכל דבר אחר שנעשה במאבק אפילו עם יש בו פגיעה בציבור אז בבקשה אני מצפה ממכם בתור אנשי תנועה וחלק מהפורום הזה להגיע היום ב-9 בבוקר. אם אני מגיעה מאזור לב שרון אז גם אתם מסוגלים. שתהיה לנו הפגנה מוצלחת נקווה שנצליח לשנות את המצב ולגרום למועצה להבין שהגרעין הזה באמת חשוב לנוער ולסביבה. תזכרו שרק פגיעה ישירה בציבור תעזור
ובנוסף ש...
עבדנו עליכם
אתם כאלה חמודים הייתי עושה אתכם. כל מה שכתבתי היה שטויות [אין לי בעצמי מושג מה כתבתי] ואלה שלא ידעו אם עובדים עליהם אז כן
ואתם לא מפגרים כי אם יפעת ומוטי [אני לא קשורה כן?] בכל אופן אני יוצאת עוד כמה דקות למחנה קיץ [התרעה קצרה] ככה שסרטים ורודים עם נצנצים
לא יהיו
לא היום...אולי מחר?
[יפעת, מוטי - הייתי חייבת... תנו להם נשיקות ממני] חתיכת הודעה

s h e e p i t

New member
אבל זה היה התפקיד שלי

והחלטתי שלפני שיוצאים למחנה זה זמן מצויין בכל אופן המחנה של לב שרון היה ממש טוב
ככה זה שיושבים כל היום בחמ"ל ומתאבנים. אבל היום עשינו קייאקאים והיה משו משו

למעלה