חסימת כבישים!!!

חסימת כבישים!!!

חסימת כבישים כל יום [לא בין שתיים לארבע כי מוטי נח] כצעד נגד הסגירה וביטולו של גרעין עודד גליל תחתון. אנו נחלק סרטים סגולים כתמיכה במחאה שלנו. אנו בואו בהמוניכם ונראה לכולם שלא נשב בחיבוק יידים!!! יהיה כיבוד קל.

כחילה

New member
כל הכבוד על היוזמה!!

חבר'ה תבואו, חוסמים כבישים. הגיע הזמן שנפסיק לתת לאנשים האלה לחרבן עלינו בקשת ולהחליט מה שבא להם. צריך לגרום להם להבין כמה הגרעין משמעותי עבורינו, ציבור מחוסרי החברים! אי יהיה שם, יפעת תהיה שם.. מה צריך יותר? חסימת כבישים- המתנ"ס בידינו!!!!

תודה מוטי!

טוב לדעת שמישהו מסכים איתנו!!! לי נמאס לעבוד שנה שלמה בלי גרעין, ואני לא מוכנה לעוד שנה שלמה כזאת. מי שמרגיש כמוני מוזמן להצטרף ולעזור במאבק!

biggoron

New member
לי זכור שדיברו

שיהיה גרעין שנה הבאה אז מה קרה אני טוען שיותר כדאי ללכת ולהתיישב מול המועצה כמה ימים,זו תהיה מחאה הרבה יותר יעילה...וידידותית ממה שקורה בצמתים...

ידידי, אתה לא מעודכן

שנה הבאה אין גרעין בגליל תחתון. למה? כי יש לנו חרא מועצה! להתיישב מול המועצה כמה ימים זה רעיון טוב ובהחלט לא סותר את החסימת צמתים שלנו.

כחילה

New member
אוקיי זאת התוכנית

מחרתיים בתשע בבוקר, מתייצבים בצמתים המרכזיות באישור הגליל התחתון ומשמיעים את קולנו במחאה על אי-פתיחת קומונה בגליל-תחתון. למעוניינים להתנדב נא ליצור קשר במסרים אצל יפעת או אצלי לפעולות הבאות: בצומת פוריה ובצומת עלומות, נציגינו יעמדו ויחלקו סרטים בצבע המאבק: הסגול החל מהשעה תשע, ובמקביל לחלוקת הסרטים, תיחסם צומת גולני, כדי להראות שמאבקינו הוא חסר פשרות. מוקד המחאה המרכזי, יהיה בהגנת ענק של נוער גליל תחתון מול בניין המועצה ליד כדורי. בואו והשמיעו את קולכם!!! נא ליצור קשר במסרים לכל המעונינים ולכל המעוניינות

אני ומוטי נהיה שם- בטוח

את יכולה לבוא לישון אצלי אם בא לך, במקרה ויילך לנו ממש טוב יכול להיות שנישן בדשא של המועצה אז תבואי עם שק שינה.

כחילה

New member
חבר'ה אתם חייבים להגיע

אסור לתת לזה לקרות. החינוך הפורמלי בארץ כבר קרס, חייבים להציל את החינוך הבלתי פורמלי!!! זה כל מה שנשאר, הגרעינרים הם הדמויות החינוכיות היחידות שנשארו במועצה, חייבים להילחם על השארתם!!!! בואו להציל את העתיד-בואו להפגין!!!

למעלה