חסידשות

dopey_wizard

New member
חסידשות

טוב.... הייתי ביפה ודברתי אם כמה דוסים.. אכשיו.. יש חדשות לחסידים: ב2006 תיפול פצצת אטום על ירושליים, שליש מהעם ימותו, הצדיקים לא (כמה מפתיע) ואז אחרי 7 חודשים יבוא המשיח.... איזה יופי... מה אתם אומרים?, מישהו מכיר? דרך אגב, מישהו פה מתעניין בקבלה מעשית, אם כן, שיגיב, או ישלח מסר ((חשוב))

כמה מפתיע...

על פצצת אטום אפשר לבנות , למרות שלא רצוי.. לגבי המשיח , נו באמת כאילו לא ציפינו לזה...המשיח לא יבוא , כי לא מגיע להם שמישהו יעזור להם לא תורמים כלום למדינה רק חיים על חשבונה ולא משרתים בצבא! דבקה לפי מה שזכור לי בתנ"ך כתוב על הרבה מלחמות , מינלחם בעבורם ??!! ברור "העם היהודי" נלהם נג דכולם ואף אחד חוץ מהפחדנים לא ישב בבית!!

L e s t a t

New member
אומרים את זה כל הזמן

אמרו גם שב1999 יבואו עב"מים להשתלט עלינו, אני לא רואה עב"מים פה ואתה?

גוג ומגוג, עבמים, פצצות ותירס......

כל מיני רבנים שפים וסוגים של אנשים אומרים מדיי יום שסוף העולם מגיע!! "עוד 5 שנים יהיה סוף העולם!!!" " עוד 7 חודשים יבוא המשיח......"........ אחריי הפעם הראשונה שחיזו משהוא והוא לא התקיים אני הפסקתי להאמין!! אני כיהודי חילוני...... משהוא כזה.... "אמור" להאמין לדבריי הרבים והאנשים "הקדושים" אבל ממש לא!!! אז כמו כל יהודי טוב........ "אלוהים יסלח לי על דברים אלו וימצא לי מקום בגן עדן......." ואל תחשבו שאני פנאט או משהוא כזה...... פשוט נוקט אמצעיי זהירות!!! וגם אני יש הרבה סימניי קריאה בהודעה...... זה לא אומר שאני צועק!!! זוהי דעתי........... "ניאו המקורי"

MsPiggy

New member
זה לא היה 96?

כי אני זוכרת שלפני זה דיברו הרבה על עב"מים ואמרו שהם יבוא ב 96... טוב, אולי פיספנו אותם!

L e s t a t

New member
כל הזמן דוחים את התאריך

כנראה בגלל תקלות טכניות בספינת האם

The Spirit

New member
../images/Emo55.gifלא ידעתי איפה להגיב- כאן או

בהודעה השניה שכתבת. "מיום שחרב בית המקדש נתנה נבואה לשוטים" (או משהו כזה), אין בימינו נביאים, אז נא לא להאמין לכל מה שאתה שומע. שים לב גם לעובדה שהחרדים, הולכים תמיד אחרי הזרם אצלם, הם עושים מה שהרבנים אומרים להם וזה קדוש. לא מזמן היה סיפור על "רב" אחד מכובד כזה שהתגלה כפושע. אין להם דעה משלהם, אז אל תתפלא אם איזה רב בטעות פלט משהו דומה, וכולם קפצו על השמועה והתחילו לרקוד הורה. בקשר למחמת גוג ומגוג- יש כאלה הסבורים שכל הםפרעות שעברו היהדוים מאז גלות בבל, כפרו כביכול על המלחמה והם בעצם באו במקומה, ויש כאלה הסבורים שהיא עתידה לבוא. בספר ישעיהו פרק י"א, מסופר על אחרית הימים, יש כאלה המפרשים זאת כחזון אחר, אך הרוב מפרשים את הפרק כנבואת אחרית הימים. כדאי שתקרא את זה. זה פרק קצר. וחזון אחרית הימים כתוב בברור באותו ספר בפרק ב´- חובה לקרוא! בהצלחה, אלירם.

למעלה