חסידות

או שיזס

וואט .. באט יו. הלו תירגע זה הסיגנון שלי תתפתח . אני לא סופר רד ממני ותתחיל להכנס לחברה היום ולראות תשפה של האנשים ולא תאנשים המתחסדים בכתיבה וצביעות ורוצים למצוא חן בכתיבה יפה . אם אתה לא מבין וזה ממש צורם לך וגורם לך לתסמונת מסוימת אולי אני אכתוב לך בצורה רהוטה מדוקדקת וישקיע עוד אנרגיה אבל תוכיח שאתה שווה אתזה

נסה

לא לדחוף תאף שלך גם . יועיל! ו..עצה תזהר שלא יורידו לך אותו באחד הסיבובים אתה יודע יש אנשים לא צפויים לא סבלניים . עצה

rachel437

New member
יש המון מחקרים

המראים שלימוד ספר התניא מועיל לעסקים, ואכן היום בכל האוניברסטאות בעולם בפקולטות לכלכלה מלמדים את ספר התניא. נ.ב. אל תשכח לצרף בקבוק וודקה.

חח את צוחקת ?

אני רציני שאחד מהיועצים הגדולים בעולם כותב על זה . והנה תראו דודי אפל הולך לרנטגן ועוד מלא לר` דוד והחסידי גור הטחונים ..זה ספיקולציה לאדע . יכול להיות שעל ידי הרוחניות נהיה גם יותר חוש ויצירתיות התפתחות מסוימת ודקדוק וכתוב אתזה שם אז מי שרוצה לזלזל הוא לא מזלזל בי יש מצב שהוא צוחק על עצמו על החיים וההתפתחות שלו

מענין

תקרא מאמרים של ברנזון הוא מאוד מצליח בעסקים והוא כותב על הרוחניות שהיא חלק מההצלחה. זלא אני אמרתי

sec op

New member
זה כנראה בטבע של האנשים

לייחס דברים לדברים שלא קשורים, כך הלא נוצרה הדת, מייחסים הכל לאלים. מה שכן יכול להיות, שזה גורם לאנשים לחשוב, להרגיש טוב ומביא להם ביטחון, ואז יתכן שזה באמת עוזר להם. אבל ממש לא בטוח שיעזור למישהו אחר. ובקשר לעניין עצמו, אני דוקא בעד, אם זה מעניין אותך למה לא, מאמין שאפשר למצא שם הרבה דברי חכמה. ואפשר לקבל מזה הרבה. כל זה בתנאי שלא תיקח את זה כחיוב ללמוד, וכמחייב כל מה שכתוב, ותשמור על חשיבה ביקורתית, וגם תבהיר לבחור, שזה שאתה לומד איתו תניא, לא אומר שאתה מאמין בכל מה שכתוב שם.

אכן אמרתי לו

וזלא מתוך חיוב זה נטו מרצון . ואגב הוא מאוד נהנה ללמוד איתי ואני גם :) . זה בלבל אותי קצת אבל נראה עוד איך זה מתפתח

לו היית יודע איזה מארג של שקרים יש שם

תנועת חבד מיום לידתה היא ייצרנית השקרים הגדולה ביותר בעולם היהדות תברח מהחבר הזה זה הכל מסיון הוא בא לטמטמ לך את השכל

mister xy

New member
הכל שקר

ומי שמחפש את האמת הצרופה ימצא אותה רק בחעלם.

rachel437

New member
חס ושלום

יש לך במקרה את שמו של אחד היועצים הגדולים בעולם ? אנחנו לא מזלזלים בכבוד הרנטגן ובכבוד דוד אפל.

הי

אם בא לך לזלזל אז בכיף אבל אינלי מה לדבר איתך אז תמשיכי לחוש=לזלזל בהצלחה . נ.ב לזלזל בעיני קטע של אגו לא חכם טיפשי שאתה מפסיד ממנו הרבה . לא שאני לא כזה לפעמים כולם כאלה אז זה בסדר חופשי זלזלי הנה במת הצומי והכבוד עבור רחל

גבעון 1

New member
יש יועץ חדש

האולטרסאונד.... תמורת סכום "סימלי" בירוק כמובן, ייעץ לך בכל תחום...
מהבורסה ועד גניקולוגיה

אם אתה רוצה להיות חבדניק דוס

אז לך על זה ואל תחפש תירוצים חיצונים לזה. היה שלום רק אל תחזור לפה בתור מחב``ת

וואלה

מאיפה את מבינה? מהראש או מה.. תקראי שוב . אפחד לא הולך לחזור בתשובה ולהיות מחבת או חבדניק הולכים לפתח תרוחניות תיצירתיות תמושגים כן ואולי גם תיהדות אם זה נכון . את מחזירה לי?ח

למעלה