חסד מופלא

מולוקו

New member
חסד מופלא

יד ביד נוגעת גוף אל גוף מתחבר לב אל לב משתלב ושפתיים נושקות שפתיים ידיים מלטפות , ידיים נוגעות הומיה צופיה אזיסה נשמה זהו חסד מופלא. שכל בני האדם שווים וכל אחד אוהב לשני ובעקבות גורלו הולך ללא הבדל דת , גזע , וצבע בלי שחור ולבן , צהוב או ציבעוני אפרואמריקני או אפריקני כולם שווים כולם זכאים זהו חסד מופלא. ומצעדי גאווה נערכים בעולם ויד ליד נוגעת נותת כח ואמונה והולכים בסך וגם ליד והאחד לשני תומך ולא זאב ואהבה היא ערך נסחר יותר מזהב ואמונה היא הרצון להבין ולבטוח והיקום הוא אי בודד על פני השקט זהו חסד מופלא. ועושים אהבה ולא מלחמה ואחר כך נוטרים בכרמים נוצרים את הרגע ואת גודל השעה לא הורגים אף אחד לא פוצעים איש רק אוהבים את כולם וכולם מתכנסים מחבקים איש את ריעהו מבינים אחד את מישנהו לא יודעים צער מנפלאות האהבה נושמים יד ליד, גוף לגוף , נשמות קשורות נשמות קלועות זהו חסד מופלא.

לגעת באושר

שלוב של גוף אל גוף מגע במגע הלהט הטוהר האהבה התשוקה יחדיו יוצרים הורמוניה נפלאה פתחת דלת ואני בעיקבותיך נוסקת אל על אל המוסתר והנפלא ידיים נוגעות גופות רוטטים רוקדים את מחול השבטים אתה לוקח אותי איתך אל העולמות המוקסמים נותן לי לגעת שוב ושוב באושר בכוכבים מלאה בכל הטוב הזה עוצמת את עיניי ושוב פוקחת מביטה בך שוכב לצידי ואני כבר מפוקחת מביטה אל השמים שמהחלון נשקפים ומודה לאלוהים על הדברים הקטנים שעושים אותנו כה מאושרים

למעלה