חנק מרחוק?

• פותח הנושא Yev
  • פורסם בתאריך

Yev

New member
חנק מרחוק?

האם זה נראה לכם הגיוני שאפשר לחנוק מרחוק... זה שאלה שראיתי בפורום אחר... נראה לי שזה אפשרי או בעזרת מחשבה... או אנרגיה שנחשלת מהיידים. זאת אומרת חשבתי שצריך קודם כל לתרגל המון טלקנזיס, ורק אז אולי יהיה אפשר. מה אתם חושבים? (אני ממש לא רוצה לנסות את זה.. כי אני אפשר לומר "לבן" אבל זה פשוט נורא מסקרן) נראה לכם אפשרי?

magica

New member
מיסטריה יפה אבל

מה שהכוונתי הוא: שזה אפשרי -אפשר להתאמן לעשות דבר כזה אבל לא רצוי: 1 הרים של זמן 2 גבעות של אנרגיה 3 כבר האשימו מישהו אל הרג דרך כישוף לא כל כך מזמן 4 מן הסתם אם אתה חונק מישהו הוא מת ובלי חוקי שלוש או בלי זה ישב לך על המצפון ואתה תזכור שאתה חי ובגללך מישהו מת 5בנוסף שמישהו יוכל להחזיר לך אתה תחכה לנקמה שלו ואם היא לא תבוא אז אתה עלול להשתגעה

RainBird

New member
אחד הדברים שזקוק להסבר אחת המיסטריות הכי גדולות בסין, בעולם הקלטי ובכלל, מה זה אפשרי. "אם אתה יכול לדמיין את זה אתה יכול ליצור/לעשות את זה" זה כלל מנחה שנמצא בכריכה של ספר הצללים שלי שמזכיר לי שהעולם עצמו נוצר על ידי התפיסה שלנו. הכל נמצא בהתחלה אצלנו בתור זרע, רעיון ולאיפה הוא יתפתח רק האלים יודעים. ארדן

RainBird

New member
זה מיסטריה איזה נביא משוגע פלט את זה כנראה לפני 2000 שנה וזה התקבל כחוק ביקום לאחר שזה יושם. אבל זה ממש הגיוני, אם היית מספר במאה ה-18 שאתה הולך לעוף, היו צוחקים לך בפרצוף. אבל זה התגשם נכון? ויש המון פלאים וקסם שפועל מסביבנו כל יום ואנחנו כבר רגילים אז אנחנו לא מחשיבים את זה לדבר כלכך נהדר... האם אדם שלא ראה פריחה של פרח יוכל להאמין שיש דבר כזה רק מסיפורים? וזה עוד תופעה טיבעית. בקיצור הרחבתי יותר מידי.

Rutterkin

New member
החוכמה היא

להמיר את הרצון לדברים שאתה יכול לתפוס אתה רוצה לחנוק מישהו ? תדמיין אותו יושב בבית ושפתאום הצוואר שלו מתחיל להתקפל פנימה או משהו כזה , זה די אינדבדואלי

למעלה