חנן כהן על הבלוגרית.

mיטלמן

Well-known member
אני מכירה שנים את "לא רלוונטי" וסומכת עליו,
אתם לא חייבים, אולי שווה וכדאי לכם לבדוק מהיכן ולמה ההתלהבות הזו שלכם.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
העלתי קישורים מאתרים "כיפה" ,"כיכר שבת"

אתרים שבעיניי אמינים יותר. כל אחד ואמונתו

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מיזה חנן כהן?

משתפרת1

Well-known member
מיזה חנן כהן?
חנן כהן מפעיל כבר כמה וכמה וכמה שנים אתר שנקרא "לא רלוונטי". האתר מתמחה בבדיקת הודעות שרשרת, כאלה שרצות במייל ובווטסאפ. כאלה מהסוג של "פרס מובטח", "זהירות וירוס", "חייל נחטף ולא מודיעים" וכדומה. כולל הודעות שאחרי שנתיים-שלוש ממוחזרות ומופצות שוב. גם במקרה הזה יצא לחיפוש אחרי המקור ולא מצא אותו. הנה הנימוק שלו:
"עד כמה שהצלחתי לגלות, אין באמת אשה בשם הודה ג'נאט. היא כנראה דמות שהומצאה על ידי גוף הסברה ישראלי. התמונה שלה ברשתות החברתיות היא של נערה פקיסטנית."
הציטוטים שהבאת הם של אתרים שהביאו מה שראו ברשתות, אך ללא קישור למקור ששייך לאותה הודא, לכן דווקא חנן כהן אמין יותר בעיני.
אגב, פוסט מאד דומה ראיתי לפני כשנה וגם הוא עבר ממשתתף למשתתף, בלי קישור או האשטאג להודא כלשהי.
ו... אחרי כל הסיפור הזה: רוב, אם לא כל העובדות שמתוארות בפוסט הינן אמת.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
חנן כהן מפעיל כבר כמה וכמה וכמה שנים אתר שנקרא "לא רלוונטי". האתר מתמחה בבדיקת הודעות שרשרת, כאלה שרצות במייל ובווטסאפ. כאלה מהסוג של "פרס מובטח", "זהירות וירוס", "חייל נחטף ולא מודיעים" וכדומה. כולל הודעות שאחרי שנתיים-שלוש ממוחזרות ומופצות שוב. גם במקרה הזה יצא לחיפוש אחרי המקור ולא מצא אותו. הנה הנימוק שלו:
"עד כמה שהצלחתי לגלות, אין באמת אשה בשם הודה ג'נאט. היא כנראה דמות שהומצאה על ידי גוף הסברה ישראלי. התמונה שלה ברשתות החברתיות היא של נערה פקיסטנית."
הציטוטים שהבאת הם של אתרים שהביאו מה שראו ברשתות, אך ללא קישור למקור ששייך לאותה הודא, לכן דווקא חנן כהן אמין יותר בעיני.
אגב, פוסט מאד דומה ראיתי לפני כשנה וגם הוא עבר ממשתתף למשתתף, בלי קישור או האשטאג להודא כלשהי.
כל אחד ובמה שהוא מאמין, אני נוטה להאמין להודא, 1. דבריה בעיני נכונים.
2. אתרים ידועים ומוכרים פרסמו את הדברים.

משתפרת1

Well-known member
כל אחד ובמה שהוא מאמין, אני נוטה להאמין להודא, 1. דבריה בעיני נכונים.
2. אתרים ידועים ומוכרים פרסמו את הדברים.
אני מאמינה לעובדות שכתובות בפוסט. לא מאמינה ל"הודא" שאף אחד לא מצטט, כולם מביאים פרסומים שראו בכל מיני מקומות ואיש לא הגיע למקור. גם לא למשתתפ/ת שמשתמש/ת בשם בדוי והי/ת/ה הראשונ/ה לפרסם את זה.
כאמור, כבר ראיתי את זה לפני כשנה וכעת זה מיחזור של אותה ידיעה. גם אז זה היה ללא הפניה למקור.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אני מאמינה לעובדות שכתובות בפוסט. לא מאמינה ל"הודא" שאף אחד לא מצטט, כולם מביאים פרסומים שראו בכל מיני מקומות ואיש לא הגיע למקור. גם לא למשתתפ/ת שמשתמש/ת בשם בדוי והי/ת/ה הראשונ/ה לפרסם את זה.
כאמור, כבר ראיתי את זה לפני כשנה וכעת זה מיחזור של אותה ידיעה. גם אז זה היה ללא הפניה למקור.
העובדות חשובות, מי מאחורי השם באמת לא חשוב, לי ברור שהכותב/ת מחזיקים שם עט.

ו... אחרי כל הסיפור הזה: רוב, אם לא כל העובדות שמתוארות בפוסט הינן אמת.
הוא ממש גילה את אמריקה, הרי ברור ש"אין באמת אישה בשם הודה ג'נאט", כי זה שם בדוי מחשש לחייה.

למעלה