חנות רשת חדשה

Serpent Axis

New member
קת'ולהו פטאנג!

*שומע את סופר אומר קת'ולהו פטאנג, הולך ומקריב את סופר לאלי המתמטיקה הנוראים שמעבר*

Super Monkey

New member
טעות הקלדה, לא לסקול באבנים

בממשק של MSN (למשל) הייתי פשוט יכול ללחוץ עריכה ולסדר את זה... בממשק של תפוז כל מה שאפשר לעשות זה ללחוץ "שלח" וללכת קיבינימט.

Serpent Axis

New member
לא סקלתי אותך באבנים

*סוקל אותך באבנים* עכשיו סקלתי אותך באבנים... *סטגדיש, בדיחת קרש*
ממשק תפוז אכן קצת מסורבל. מצד שני, יש מנהלים שטוענים שככה לא יכול להיווצר מצב בו מישהו ימחק לעצמו הודעה ויכתוב משהו אחר ויוכל להגיד "אני לא מבין למה אתם מגיבים ככה כי אני כתבתי ככה" ולהתחמק מעונשו המר. הנקלה העלוב... מה עוד אמרנו כבר על הממשק של תפוז? אה, כמובן. זוכר את הסקירה שלך על Vampire: The Requiem? לא? בגלל שסקירה שנכתבה רק לפני ימים מספר כמעט טבעה לתוך הארכיון בגלל כמה תגובות קטנות לשרשורים ארוכים מעליה.

The Evil Rabbit

New member
יש שם כמה חולצות מגניבות,

אבל אתה מוכר אותם ב-60 שקל לחתיכה? מצטער, יש לי דברים יותר טובים לעשות עם הכסף שלי. (זה כולה חולצה עם הדפס! וזה אפילו לא חנות שאתה צריך לשלם בה למוכר או על המקום)

DIDGIN

New member
יש שם שגיאת כתיב

בסיכה של sticks&stones אני די בטוח שאמור להיות כתוב break ולא brake

רמשטיין

New member
חייב להיות ניטפיקר

קודם כל, אני מודע לזה ,וזה תוקן בחולצה עצמה, רק לא באתר. אני אתקן את זה היום. דבר שני, ניטפיקר! ניטפיקר! ניטפיקר! המפרדינק! דבר שלישי, היית יכול לשלוח לי מסר פרטי אתה יודע, היה יותר סולידי ונחמד.

רמשטיין

New member
חבל...

תודה על התגובה העניינית ומלאת התוכן you can fool some of the ppl. some of the time, but not all the ppl. all the time

למעלה