חנות רשת חדשה

רמשטיין

New member
חנות רשת חדשה

אז אולי אייקון עבר, אבל זה לא אומר דברים שזה לא אומר, זה רק לוחש או כמו שאמר מ. גורודין (אנחנו חושדים שהוא גרגויל) "... אל תחפש את הקשר בין הדברים - הקשר יימצא אותך...בין הדברים ..." ולעניין יש לי חנות רשת בערך חדשה עם כל העיצובים המגניבים שמי שבא לאייקון בטח ראה בדוכן שלי אז בואו לראות, כי זה מגניב. וזהו. אה, ואם אתם יודעים על כל מיני פורומים שבהם כדאי לפרסם את זה, אז אשמח אם תודיעו לי או תפיצו לחבריכם כן, זה ספאם, אבל זה מאגניב ! אה, נכון, כמעט שכחתי, קישור . . .

מירטל

New member
טעות שלי.

הייתי צריכה לקרוא יותר טוב

רמשטיין

New member
לא,לא, לא

את לא משאירה את זה ככה פתוח. את חייבת להסביר איך הגעת לזה ואל תגידי 42 או משהו בדומה, אני רוצה דיאגרמות אני רוצה משוואות דיפרנציאליות בשני נעלמים!

מירטל

New member
איכשהו חשבתי שמדובר במשהו

בסגנון של כ"ך ולא יצירה מקורית שלך, ובעולמות האחרון שיחקתי במשחק מנגה שדמה מאוד לטאקי, והמטרה המוצהרת הייתה לחתן שם זוגות ( של דמויות בקלפים), מאז זה זכה לכינוי " טאקי פולני". חוץ מזה, אתה לא באמת רוצה לטפל במשוואה דיפרנציאלית עם יותר מנעלם אחד.

רמשטיין

New member
למה, זה כיף

אני אולי מעצב גרפי בימינו אך בעברי אני עתודאי בעל תואר הנדסאי מכונות מתמטיקה זה כיף

tapas tapas

New member
מה רע במד"ר?

חוץ מזה שהרבה משוואות הם בכלל לא פתירות? טוב, האמת מד"ח נראה לי יותר מעניין, יש שמה יותר משוואות קלאסיות מועליות. אז מה את אוהבת במתמטיקה? את כל הדברים הסופר תאורטים האלה שבקושי יודעים מה השימושים הפרקטים שלהם בחיים?

tapas tapas

New member
מה יש לכם נגד מד"ר?

מד"ח זה בטוח כיף. משוואת הגלים היא משוואה ממש מגניבה. ובשביל לפתור אותה צריך מד"ר. אז אני לא מבין מה אתם כל כך מרוצים מעצמכם.

Blue Beetle

New member
מה הקשר מרוצים מעצמנו?

כאחד שמתעסק עם מתמטיקה רוב חייו הבוגרים (לא שחייו הבוגרים ארוכים במיוחד) אני יכול להגיד לך שמשוואות דיפרנציאליות זה תחום טכני ומגעיל - נכון לגבי מד"ר, נכון פי שלושה לגבי מד"ח. אם אני צריך לפתור משוואה דיפרנציאלית אני אתן למחשב לעשות את זה - בצורה נומרית. משוואות דיפרנציאליות מעניינות אותך? (משוואות הגלים, משוואת שרדינגר וכן הלאה) או שאולי המשמעות שלהם (תיאור תנועה של של גל או משוואה גל של חלקיק תת-אטומי) היא זו שמעניינת אותך? דרך אגב, יש ההרבה נושאים ישומיים מעניינים שאין להם שום קשר למשוואות דיפרנציאליות כמו קריפטולוגיה, תורת האינפורמציה, סטטיסטיקה, הסתברות, תורת הקודים, תורת המשחקים והרשימה ארוכה.. אני מציע להפסיק את הדיון פה, זה לא פורום מתמטיקה.

tapas tapas

New member
למה מגעיל?

קודם כל תיקח את זה יותר בקלות, מה אתה נעלב? אני צוחק כשאני אומר שאתם מרוצים מעצמכם. יש המון סיפורים יפים מאחורי מד"ר ומד"ח. זה בעיקר מועיל למתמטיקה שימושית. למשל לאחר הניסוי הראשון בפצצת האטום, פירסמו תמונות של פטריית העשן מלמעלה. שאלו את המדענים מהי העוצמה של הפיצוץ, אבל הם אמרו שזה סוד מדיני. אז מתמטיקאי אחד לקח את התמונות של הפטרייה, בנה משוואה דיפרנציאלית לפי אנליזת מימדים ועוד כל מיני חישובים, וחישב בצורה די מדוייקת את האנרגיה של הפצצה האטומית. כמובן שהמדענים היו מובכים ביותר. הסתברות? אולי היסתברות פשוטה, אבל אני לא יודע איך תורת המידה או אם מישהוא בכלל אי פעם ייצג את פונקציית לבג במחשב או דברים כמו קבוצת קנטור. לדוגמא טוריי פורייה דיסקרטים הם מאוד שימושיים למחשבים. אבל אף אחד שלומד חשמל לא יודע שהצורה הכי כללית של טוריי פורייה זה חבורה טופולוגית או משהוא כזה. ודבר אחרון, אתה לא יכול לתת את התשובה האחרונה בנוגע לדיון ואז לסגור את הדיון. אם אתה רוצה לסגור אותו, אז תתאפק ואל תענה את מה שאתה חושב על הנושא. (סתם אתה יכול, שוב, תיקח את זה יותר בקלות, כן?)

Blue Beetle

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo178.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo98.gif

Super Monkey

New member
../images/Emo94.gif בבקשה די! ../images/Emo94.gif

היה לי מבחן במד"ר לפני כמה ימים ואני עדיין מחכה לתשובות.
אחת הסיבות הספציפיות שאני נכנס לפורום
הזה היא בריחה מתולעי המתמטיקה שאוכלות לי את המוח!!! די עם מד"ר!!! די!!!!
אהה!!! קת'ולוהו פטאנג! הישן במעמקים יתעורר ויטרוף את כל מי שיזכיר מד"ר!!!

מירטל

New member
תפסיק עם הבננות:

ציטוט של גיל חובב מהיום :" שקומץ אוהדי בית"ר יבוא אלי, אני אדחוף להם בננות" וחוץ מזה, זה "פנגלוי מגלוונף קת'ולהו ר'ליה ווגה'נאגל פטאגן" בביתו אשר בר'ליה קת'ולהו המת ממתין וחולם ( הבלש התעקש להוסיף את שתי השורות האחרונות)

Serpent Axis

New member
אבל אבל אבל...

אי אפשר לבטא <<פנגלוי מגלוונף קת'ולהו ר'ליה ווגה'נאגל פטאגן>> לפחות לא עם פיסיולוגיה אנושית

למעלה