חנות חדשה

nburik1979

New member
חנות חדשה

שלום רב לכל משתתפי הפורום! היום פתחתי חנות חדשה. כבר מזמן אני משוטטת בפורום, למדתי המון! היום יש כמה שאלות: 1) משלוח- איך בדרך כלל שולחים את המוצרים: עם דואר רשום? אני לא יודעת איזה עוד אופציות יש, עדיין לא שלחתי לחו"ל, אולי יש דרכים שאני לא מכירה... 2) היום כמה אנשים הוסיפו את החנות שלי למועדפים. מה מקובל לעשות? לכתוב להם מילות תודה? או שאני לא חייבת להגיב, למרות שנראה לי שכדאי להגיב. אשמח אם תציצו בחנות שלי ותכתבו כמה מילים, מה כדאי לשנות, לשפר? (אני יודעת שכדאי לכתוב נוהלים של החנות, מחר אעשה זאת, מחר גם אעלה עוד כמה מוצרים).

nburik1979

New member
פה הקישורים תקינים

בטעות צרפתי קישורים לא נכונים, כאן אני מצרפת קישורים חדשים.

נוסעים

New member
תתחדשי!

הצילומים ממש טובים וזה בעצם מה שחשוב! בעמוד הפייס כדאי להוסיף קישור לחנות. בהצלחה!

LANKA925

New member
איזה יופי!!! תתחדשי ושיהיה המון בהצלחה

לגבי הצילומים - כאשר הסתכלתי ברגע ראשון על הצילומים עם הרקע הצבעוני לא הבנתי מה אני רואה ורק בגלל שאני נתקלתי בנרות מגולפים בעבר הבנתי מה המוצר ומה הרקע. למרות שההתאמה של הרקע לכל נר ונר יפה מאוד, לדעתי הוא גונב לנר המדהים את כל ההצגה. מדהים!!!

nburik1979

New member
לגבי הצילומים

תודה על ההתייחסות!האמת שגם אני מתלבטת לגבי הצילומים...מצד אחד אני לא רוצה לצלם את הנרות על רקע לבן, מצד שני אני רואה שהקרע שלי בולע את הנרות. אתמול צילמתי עוד כמה נרות, פחות העמסתי את הרקע, עשיתי רקע יותר מטושטש ויצא יותר טוב, הנר בולט הרבה יותר.

RolyzCreations

New member
כמה הערות

המוצרים שלך כל כך צבעוניים (ומהממים), שהצילומים על רקע צבעונים ממש בולעים אותם (בהתחלה בכלל לא הבנתי מה יש בתמונה). הייתי הולכת על רקע בהיר ונקי. תשתמתי בכל 14 התגיות, ותמלאי את שדה החומרים. בנוסף תמלאי מדיניות לחנות (policies). לגבי משלוח - הרוב נוהג לשלוח ברשום. כך יש לך הוכחה ששלחת. כשאת שולחת תמלאי בפייפאל ב tracking info את מספר המעקב. לדעתי את צריכה לבדוק את מחירי המשלוח. הפריטים שלך כבדים יחסית (וגם גדולים). לא יודעת אם המחיר שרשמת למשלוח הוא באמת לאחר בדיקה, אבל ההפרש בין משלוח לארץ וחו"ל מרמז לי שלא באמת בדקת. לגבי הוספה למועדפים - את יכולה להוסיף אותם למועדפים שלך (אם ממש בא לך) אבל הוספה למועדפים זו ממש לא הזמנה לפניה אליהם (ואסור על פי חוקי אטסי).

nburik1979

New member
תודה רבה

תודה על כל ההערות! אני בדקתי לגבי המשלוח, אבל רק לארצות הברית. המחיר לארצות הברית הוא מה שרשמתי בחנות, אני אבדוק למדינות אחרות. נראה האם יהיה הבדל גדול...

RolyzCreations

New member
אין הבדל גדול בין המדינות, כולל ישראל

לאוסטרליה אולי יהיה טיפה יותר.

חגיתל

New member
אני דווקא אוהבת מאוד את הרקעים הצבעוניים

שהופכים את התמונה לקסומה ממש. יפה שאת נותנת בסוף את התמונה של הנר ללא הרקע, אבל הרקע מרשים ביותר!!!!!! כמו באגדות!!!!

nburik1979

New member
תודה!

לפני שהתחלתי לצלם כך, ניסיתי הרבה רקעים, סגנונות. אבל את הסגנון הזה הוא ממש שלי. תודה על תגובתך!!!

HatulZahav

New member
בהצלחה!

מסכימה עם ההערות לגבי הרקע של התמונות - הנרות מדהימים אבל חייבים רקע שיבליט אותם.

nburik1979

New member
למדתי לבד

תודה רבה!!!אני למדתי לבד לעשות נרות מגולפים, קניתי טכנולוגיה ממשהו בארצות הברית ולמדתי לבד בבית.

לימיצ

New member
היה סרטון על אופן ההכנה שרץ לא מזמן באינטרנט

זה עבודה מטורפת/מדהימה/מרתקת
.

RolyzCreations

New member
מאז שראיתי את הסרטון גם אני רציתי ללמוד

אבל לא מצאתי איפה מלמדים משהו כזה

למעלה