זה סרטון אחד, יש עוד הרבה http://www.youtube.com/watch?v=nGgy3KbRRTE
R RolyzCreations New member 27/4/11 #14 זה סרטון אחד, יש עוד הרבה http://www.youtube.com/watch?v=nGgy3KbRRTE
ר רות מלר New member 28/4/11 #27 מקסים, כמו שהוא אומר- נדרשת שנה להגיע למיומנ למיומנות הגילוף כמו זו שהיא מדגימה
N nburik1979 New member 27/4/11 #15 לגבי הסרטון תודה על התגובה!!!האמת שהסרטון מאוד יפה, אבל הוא לא מסביר כלום, הם לא מגלים בו את כל הסודות.
לגבי הסרטון תודה על התגובה!!!האמת שהסרטון מאוד יפה, אבל הוא לא מסביר כלום, הם לא מגלים בו את כל הסודות.
ל לא יכבה בלילה נרה New member 27/4/11 #17 ברור שלא מגלים! ../images/Emo13.gif רק משאירים טעם של עוד...
ל לא יכבה בלילה נרה New member 27/4/11 #16 גם אני ראיתי אותו וגם העליתי אותו לפורום אומנות שימושית בתקווה שמישהו שם יוכל לכוון אותי... בינתיים עוד לא מצאתי איפה לומדים דבר כזה בארץ
גם אני ראיתי אותו וגם העליתי אותו לפורום אומנות שימושית בתקווה שמישהו שם יוכל לכוון אותי... בינתיים עוד לא מצאתי איפה לומדים דבר כזה בארץ
ס סיגליתא New member 27/4/11 #21 מדהיםםםםם!! אני הייתי בחלק מהנרות שמה בתור תמונה ראשונה את זו עם הרקע הלבן, גם ברור יותר, למרות שיש משהו בצבעוני שמסקרן, וגם יותר טוב לאוצרות, בהצלחה
מדהיםםםםם!! אני הייתי בחלק מהנרות שמה בתור תמונה ראשונה את זו עם הרקע הלבן, גם ברור יותר, למרות שיש משהו בצבעוני שמסקרן, וגם יותר טוב לאוצרות, בהצלחה
N nburik1979 New member 28/4/11 #23 תודה! תודה רבה!!!האמת שגם אני חשבתי לשים את התמונה על הרקע הלבן בתור ראשונה, נראה, אנסה גם כך וגם כך.
תודה! תודה רבה!!!האמת שגם אני חשבתי לשים את התמונה על הרקע הלבן בתור ראשונה, נראה, אנסה גם כך וגם כך.
D doritbd New member 30/4/11 #36 רולי, למה התכוונת בנושא הוספה למועדפים לא משמש הבנתי מה הכוונה במותר או לא באטסי. את יכולה להסביר שוב. תודה והעבודות מהממות!! הצבעוניות הורסת!! שיהיה לך בהצלחה.
רולי, למה התכוונת בנושא הוספה למועדפים לא משמש הבנתי מה הכוונה במותר או לא באטסי. את יכולה להסביר שוב. תודה והעבודות מהממות!! הצבעוניות הורסת!! שיהיה לך בהצלחה.
R RolyzCreations New member 30/4/11 #37 הוספה למועדפים לפי החוקים באטסי אסור לשלוח קונבו למישהו רק בגלל שהוא הוסיף את החנות שלך או פריט שלך למועדפים שלו. If someone hearts your shop/item to mark it as a Favorite, that is not an invitation to send a Conversation to that person
הוספה למועדפים לפי החוקים באטסי אסור לשלוח קונבו למישהו רק בגלל שהוא הוסיף את החנות שלך או פריט שלך למועדפים שלו. If someone hearts your shop/item to mark it as a Favorite, that is not an invitation to send a Conversation to that person