חנות חדשה ביהוד

MOTTI ROCHLITZ

New member
מה זה קשור?...........

אם מדריך צמוד בתחילת דרכך לא היו יכולים "לעבוד" עליך. הוא מיד היה עולה על זה שחסרים חלקים. מה קשה להבין פה? מוטי.

MOTTI ROCHLITZ

New member
אתה באמת מצחיק............/images/Emo6.gif

אם תשלם לו כל יום? הוא יבוא אליך כל יום. ההההה? מוטי.

bgbg3

New member
טוב מה אני יגייד לך אני מיסתדר יפה

בלי מדריך

LULU007

New member
למה אתה חושב שאתה מסתדר?

אתה מבלבל את המוח לפורום בשאלות שהמדריך היה עונה בשניה גם היה חוסך לך כסף. טוב תמשיך גם תלמד את עצמך להטיס. תסתדר

bgbg3

New member
אני אומר שאני מיסתדר כי עד עכשוו ב

יגלל שכבר אני גומר את הטיסן יש לי רק לארכיב את המנוע וזה אולך לי יופי אני לא מבין מה הקטע שלך ברור שאני יקח מדריך

Noam Katzir

New member
תעזבו אותו...

ובאמת שאני מתכוון לזה, הוא קורא ולא מסוגל להבין ולזכור את מה שהוא קורא! ואני מדבר בשיא הרצינות, אין לכם מה להתאמץ אפילו. אני מוכן אפילו להתערב אתכם שהוא עכשיו יכתוב לי תגובה עם סמיילי זועם ומה אני מבין מהחיים שלי, ואם אני אשאל אותו בעוד חמש דקות בצאט על מה הוא זועם הוא אפילו לא יזכור... בקיצור תכתבו
ואל תתאמצו יותר מדיי

Ekrembo

New member
פסיכולוגיה הפוכה אהא? ../images/Emo8.gif...

נהפוך לו אותה שוב... אני דווקא חושב שהוא יבוא עם סמייל
..וינסה להסביר לך בפשטות...ובאיות נכון...למה הוא עושה לך את זה. אתה בא לעין יהב?

Guy Z

New member
abc= לא שווה שקל??? על מה אתה מדבר?

למה אתה שוב כותב שטויות? טכנולוגית ה ABC נחשבת לאחת הטכנולוגיות הטובות ביותר בבנית מנועים! מאיפה הבאת את זה ש ABC לא שווה שקל? מצטער שאני תוקף אותך ככה אבל אם אתה לא יודע בבקשה אל תכתוב.

bgbg3

New member
אמרו לי את זה ארבה אנשים ביגלל זה א

ומר את זה

hifly

New member
בגבג ,מה שלא יודעים לא כותבים

בענין הABC אין לך מושג אפילו מה זה. אז בבקשה על תכתוב שטויות גם ככה אתה ממלא לנו את רוב הדף בשרשורים ארוכים סתם. תבנה כבר תטיס כבר .

Flat spin

New member
על פניו נראה שהוא סיים אותו

לגמור הוא יגמור אותו במנחת

Vintage

New member
מנהלים יקרים.

אשמח אם תשלחו לי מסר ביום שהילד יעזוב/יחסם, אני עוזב את הפורום כל עוד הוא נשאר, נשבר לי מהשירשורי המטומטמים שלו. שלום לכולם, ושלא תסבלו ריסוקים.

למעלה