חנות חדשה ביהוד

kiyossi

New member
חנות חדשה ביהוד

אתמול ביקרתי בחנות חדשה ביהוד למכירת טיסנים/מנועים שלטים וכו' נמצאת במדרחוב חנות נחמדה ומחירים מצויינים כדאי לבקר !!!

bgbg3

New member
...................................

אני ממליץ לא ליקנות מנסיון אישי ואם לא כזה זולים (אני קיבלתי מערכת שלט פוטבה שהיה בא חסר חלקים(

Ekrembo

New member
ראשי סרוואים יש...תאמין לי..

בסקיות כאלו קטנות...בדבים כאלו אי אפשר לעבוד עליך. גומיות? בשביל מה גומיות?..לחבר את הכנפיים לגוף?
וברגים...לא זכור לי שעם המע' שלי הגיעו ברגים...לך קנה כמה ברגים(4*4=16 ברגים). שלח לי בדואר את הקבלה..אני אחזיר לך ת'כסף.

bgbg3

New member
ראיתי בטיסני רמת גן את כול הקומפלת

ושם יש שקיות עים הכול ואני לא קיבלתי את זה

Ekrembo

New member
אז איך תעשה הרצה\טסט-פלייט...

בלי ראשי סרוואים?
(אגב, עם ה"קומפלת" אני מוותר לך ..זה לא בעברית..למרות שזה נשמע כמו מקופלת.
)

bgbg3

New member
../images/Emo3.gif אלכתי עליו אתמול ואמרתי לו שהיה

חסר והוא אביא לי דרך אגב הקופסה היתה נירא לא חדשה ואני לא ראיתי את זה אני ירדתי לקחת את זה הוא אביא לי את זה הביתה

bgbg3

New member
זה לא מצחיק זה עצוב זה מרא את הרצינ

ות שלהם

MOTTI ROCHLITZ

New member
מערכת חדשה מהקופסה אמורה...

להגיע עם כל "החלקים הקטנים" כפי שצינתה. חבל שלא הלכתה עם "מבין עיניין". מוטי.

avi trg

New member
ניצול שרשור לגבי אחריות/שלט/איבזור

בקיצור מה שהוא לא קיבל זה את ראשי הפלסטיק הצלבים הארוכים ,ואת הגומיות של הסרוו,ואת כל הברגים . יש לציין שחבילה כזו לסרוו בודד נמכרת ב 18 ש"ח לסרוו (של פוטבה ) אם תכפילו ב 4 תגיעו ל 72 ש"ח גם כסף קטן בסוף מצטבר ואדם שאין לו מושג מה בכלל חבילת שלט כוללת אז יכול להדפק יופי גם מכספים קטנים שמצטברים לגדולים לאחרונה נתקלתי די הרבה בתופעה של "סילוק " אביזרים נילווים מערכת שלט קומפלט כגון כבל מאריך, ראשים ואפילו מפסקים . אבל אין מה לעשות ככל ש"חאפרים" יותר נכנסים לשוק הטיסנאות כך זה גם נראה . גם לגבי אחריות יבואן שאמורה להיות שנה מיום הקניה קנית מחאפר גם תנסה להגיע אליו ולדרוש מה שמגיע לך..... לכן מי שלא קונה בחנות מסודרת גם מסתכן בהתאם .

hagay16

New member
ניצול שרשור נוסף

למישהו יש אסבר על איך להכין כבל לריל פילוט לשלט סנווה. ומכניסים את זה לחריץ של הכבל מדריך. נכון?

bgbg3

New member
סוף הוא אביא לי עים הוא לא היה מביא

לי חבל לו על הזמן ו72 שקל בישבילי זה לא כסף קטן קניתי בזול את השלט אז בסוף מה יוצא מי זה שאני ישלם יותר הוא אמר לי שהוא נותן לי פצוי עלק עים אני יקנה את המנוע שלו הוא יעשה לי בזול המנוע שלו הוא abc בקיצר לא שווה שקל (זה לו פיציו)

MOTTI ROCHLITZ

New member
חבל.......הרי הציעו לך בתחילת.....

דרכך להצמד למדריך, אם הייתה עושה זאת לא היה לך מפח נפש. מדריך לא מלמד רק הנעת מנוע, המראה , סיבובים ונחיתה. אלא גם כל מה שיש "מסביב". לא נורא, להבא תלמד. מוטי.

למעלה