חנות ג'וניור בנתניה

micpri

New member
חנות ג'וניור בנתניה

היום הלכתי לקנות לבתי בגדים לחורף והגעתי לג'וניור בנתניה. גיליתי שם המון בגדים במידות גדולות - גם מכנסיים וגם חולצות צעירות ומגניבות. לא בדיוק ברור לי איך הולכות המידות, אבל אני מידה 46-48 ובמכנסיים מידה 4 היתה קצת גדולה לי. יש עד מידה 6. בחולצות מידה 3 היתה טובה לי ויש עד 6. המחירים הם מחירי בזאר - המכנסיים הכי יקרים היו 140 והחולצות עולות 40 - 50 ש"ח. מה שמצא חן בעיני - מכנסיים בשילובים יפים שלא ראיתי בשום מקום וג'ינסים יפים למידות הגדולות. החנות נמצאת באזור התעשייה הצפוני (ליד איקאה) בחנות של היוניברס קלאב

קהלון

New member
אפשר רק לשאול

מהו תווך המחירים בחנות?והאם יש מידות גדולות אבל באמת-למישהיא ששוקלת בין 115-130 ק"ג-רחבה במותן?שווה ללכת לשם? אשמח אם תעני לי לילה טוףףףףף

micpri

New member
תשובות

מחירים ציינתי - חולצות עד 50, מכנסיים עד 140. בקשר למידות - אין לי מושג. אם יצא לי להיות שוב אני אבדוק. אולי כדאי לצלצל אליהם ולשאול!

נטקין 21

New member
למעוניינות - יש גם באיזור הדרום

יש להם חנות ענקית ב"ביג", שנמצא על הכביש בין אשדוד לאשקלון, ואכן - כשהייתי שם לפני כשנה, היו להם בגדים נהדרים במחירים מגוחכים. לגברים זו ממש חגיגה, יש טישרטים במידות גדולות מאוד, מכנסי דגמ"ח וג'ינסים. כמו כן, בגדי ילדים ופיג'מות.

החורזת**

New member
האמת היא שהייתי בחנות של הרשת

מלא פעמים ואף פעם לא חשבתי לבדוק לגבי מידות גדולות. מה שכן מצאתי שם בגדים לילדים במחירים מאוד אטרקטיביים (למשל שמלה חגיגית לבנה עם רקמה של פרחים ורודים - מסתובבת כמו שאוהבות הגנדרניות הקטנות ומהווה קינאה לכל בנות הגן, במחיר של 10 ש"ח).

Revi 22 Tal

New member
למה בחיפה אף פעם אין מציאות כאלו../images/Emo4.gif

תהני ותתחדשי מהקנייה!

ענבר 23

New member
גם אני רוצה !!

אם משהי שקרובה למידה שלי (54) קנתה שם, אשמח אם תיידע אותי מה תווך המידותך המקסימאלי תודה !

DREAM111

New member
micpri נטקין וחורזת ממנה אותכן

לבודקות בנושא. אשמח אם תוכלנה לבדוק לנו בדיוק מה המידות של הבגדים בחנויות ואם זה לגברים גם ואם כן איזה מידות לגברים. כמובן חשוב מאוד כתובות ואם יש טלפונים. micpri תתחדשי על הקניה ואחלה לקנות גינס ב-140 ש"ח מחיר של גינס כמו בכל חנות נורמלית.

נטקין 21

New member
מקווה להגיע לשם בקרוב...

אני מגיעה לשם בערך פעם בשנה, כי זה בכל זאת נסיעה של כשעה מב"ש. בכל מקרה, היי סמוכה ובטוחה, שיש להם שפע של בגדים לגברים, גם במידות גדולות מאוד. גם חולצות טריקו פשוטות לנשים יש עד מידות גדולות מאוד. מקווה להביא מידע יותר ספציפי בקרוב.

למעלה