חנות ביתית

shir li1

New member
חנות ביתית

שלום לכן פתחתי חנות ביתית לבגדי מעצבים באזור פ"ת, אני מחזיקה גם בגדים של אלונה מרון ובנוסף גם בגדים עד מידה 44 ומשתדלת גם 46 .אני אשמח אם דרך הודעה זו תהיה התענינות מצידכן כדי שאוכל להביא עןד מעצבים למידות גדולות.החנות שלי פתוחה בשעות הערב וביום חמישי עד שעה מאוחרת כדי לאפשר לנשים שעובדות עד מאוחר להספיק ולהגיע ולקנות באוירה נינוחה על כוס קפה.

ר V י ט ל

New member
קודם כול שיהיה לך בהצלחה ! ../images/Emo13.gif

אבל מידה 44-46 אפשר להשיג בכל חנות "רגילה " ולאו דווקא בחנות למידות גדולות, המידות האלו לא ממש נחשב למידות גדולות.

DREAM111

New member
אז קודם כל תרשי לי לאחל לך בהצלחה

וגם אני מצטרפת לדברי רויטל את המידות הללו היום ניתן להשיג כמעט בכל חנות ולאו דווקא בחנויות למידות הגדולות. פלח השוק של המידות הגדולות לא ימצא את עצמו בחנותך לצערי. אשמח לשמוע אם יש בכוונתך כן להביא את המידות הגדולות כשם שלאלונה מירון יש.

shir li1

New member
חנות ביתית

אני מחזיקה את ענבל אוחנה ,לילך קריסטל,אורלי גולן ועוד... תודה על הברכות. נכון שיש מידות 46 ו44 בחנויות רגילות אבל מה שאני מחזיקה זה לא עונות או מתאים לי ולכן יש בזה ייחודיות. את הבגדים של אלונה מרון אני גם בוחרת ולא לוקחת את כל הדגמים. יש להם דברים יפים. האוירה נעימה אצלי והיחס אישי. לכן אם אראה שיש ביקוש למידות גדולות מ46 אני אדאג להביא עוד מעצבים חוץ מאלונה מרון. לילה טוב לכן

rachel1234

New member
מניחה שרוב בנות הפורום אם לא כולן

תשמחנה לשמוע שיש לך מידות 48 ומעלה...כי כמו שכתבו פה מידות 44 46 ניתן להשיג היום במקומות רבים. ואני לא מדברת על עונות ומתאים לי.

rachel1234

New member
ועוד משהו....

אם כבר את בכוון..ומעוניינת במכירה וקונות במידות גדולות..הרימי את הכפפה ..הביאי בגדים במידות 48 ומעלה..מעלה..מעלה..:) והזמיני את בנות הפורום לערב מידות גדולות באמת. בהצלחה לך.

למעלה