חנוכת סינגל תמרת 21.3.2014

EDUOXMAN

New member
חנוכת סינגל תמרת 21.3.2014

הקק"ל לא נחה. הדובדבן האחרון שהכינו לנו: סינגל תמרת.
אישית, טרם עשיתי אותו, אך לפי מה ששמעתי, הוא בהחלט שווה.
סינגל סובב תמרת, מתווסף למשפחת הסינגלים הידועה כ-"קומפלקס הסינגלים של אלון הגליל" או "שבילי אופניים נחל ציפורי"
שעד כה מנו מעל 70 ק"מ מקושרים היטב.

סינגל תמרת מתחבר לקומפלקס הנ"ל מסינגל גבעת אלה, אך כמובן ניתן לעשותו כסינגל בודד.
אחת הכניסות לסינגל, וגם המקום בו תהיה חנוכתו היא בתל שמרון, בו ממוקם בית הקברות של נהלל.

מצומת נהלל יש להמשיך לכוון מגדל העמק, וכעבור 200 מטר מהצומת לפנות שמאלה ליישוב תמרת
ומיד לאחר הפניה, שוב שמאלה לפי שילוט לבית הקברות.

prigal

New member
הלינק לא עובד.

ועכשיו מה דעתך על מפגשפורום לחנוכת הסינגל?
לא חייב בתאריך הזה (עדיף שלא...קרוב מידי), נראה לי יהיה נחמד להיפגש כולם.
פסח יכול להיות זמן מעולה, לא חייב בחג אבל בתקופה של הפריחה המטורפת :)

דני

EDUOXMAN

New member
אצלי הוא עובד

היי דני. אולי אתה בודק בעבודה והוא נחסם שם.
אצלי הוא עובד גם בעבודה וגם בנייד.

לגבי מפגש הפורום, זה רעיון מצוין אך בפסח לי לא מתאים כי אני מבקר את הבת שלי שמטיילת
בפרו ומתוכנן טרק משפחתי.
מה-3.4 ועד ה-26.4 אני לא אהיה. (התכוונתי לבקש ממך שתגבה אותי ואני מנצל הזדמנות זו, תודה).

אז לגבי מפגש פורום רכוב, אם מתאים 22.3 או 28.3 או 29.3 אני מוכן להרים את הכפפה.

tanig

New member
סינגל תימרת - הפתיחה

איך אפשר לדעת כמה ק"מ רכיבה מתוכננים באותו אירוע או מה המסלול שאתו הם רוצים לעשות ??

EDUOXMAN

New member
סינגל תמרת - פרטים נוספים

אתמול שני חברים טובים שלי רכבו את הסינגל (בעצם לא כל כך טובים אם הם לא הזמינו אותי :( ).
שי שלח לי את ההקלטה המצ"ב וכתב כדלקמן (ציטוט):

"הי אדוארדו אתמול רכבתי עם עומר את סינגל תמרת.
הסינגל בנוי כך שחלקו הראשון כ350 מטר עליה ,כאשר הסינגל עוד לא כבוש ולכן קצת קשה לרכיבה כמוכן יש בדרך ירידה על סלעים קצת מאתגרת.מסוף העליה מתחילה ירידה מאד מהירה וכפית.
סינגל מאד מומלץ.
12.5 קמ בשעה ועשר דקות."

תני: לגבי התוכנית, יש שם נקודת מפגש ושעת מפגש. ירכבו את כל הסינגל בקצב איטי מן הסתם עם עצירות בנקודות העניין. שעתיים.
אירועי קק"ל של חנוכת סינגל הם בקצב טיול איטי יותר ממה שאנחנו רגילים לרכוב, ומן הסתם קצרים יותר (12 ק"מ) ותמיד יש נאומים בסוף.

יחד עם זאת, ההשתתפות שלנו חשובה כי הרי הם בונים את זה עבורינו.

אבל יש לי פתרון מצוין עבורך. תחנו את המכוניות בגבעת אלה (בתוך היישוב. תצאו מהיישוב דרומה ותפגשו את סינגל גבעת אלה ותרכבו לפי הכוון הטבעי שלו
נגד כוון השעון (סבוב כמעט מלא) ובנקודת ההתחברות לסינגל תמרת (סימון אדום דרומה) חברו לסינגל תמרת ולאורכו תגיעו לתל שמרון לקפה ועוגה בשעה 7:30.
עשו את סינגל תמרת עם ההדרכה ותעזבו את קבוצת ההדרכה חזרה לאוטו. התחילו לרכוב ב-6:00. אז יש לכם גם נפח, גם תרומה לקק"ל עם נוכחותכם, גם קפה ועוגה (אבל תפסידו את הנאומים...).

IlanBeer

New member
איפה החיבור עם גבעת אלה?

אדוארדו, אתה מזכיר סימון אדום שמחבר את סינגלי תמרת וגבעת אלה. זאת אומרת שכבר קיים חיבור מסומן ביניהם? איפה הוא עובר?
בצד הדרום מערבי של סינגל גבעת אלה יש פיצול למסלולים קצר וארוך. נראה שהחיבור אמור להגיע לארוך.

IlanBeer

New member
תודה

אני רואה שהחיבור נמצא ברובו על גבי הקטע המאריך של סינגל גבעת אלה, שכמעט לא היה בשימוש עד כה.

EDUOXMAN

New member
כבוד לעומר ולרז

לעומר כי נדמה לי כי זו (כמעט) פעם ראשונה שרז מעלה לאתר שלו מסלול שהוא לא רכב (היה גם בדרום כאשר חבר'ה שלך רכבו ואתה לא).
עדיין כבוד לעומר.
כבוד לרז, כי באתר שלך יש את ריכוז הכי גדול של מסלולים בארץ (סליחה דני ועוד אנשים שמתחזקים אתרים),
אבל ללא ספק האתר שלך הפך לתנך של רוכבי האופניים בארץ (גם לעצלנים כמוני שאוהבים לקחת מן המוכן).

ההשקעה האינסופית שלך ראויה להערכה והערצה.
ואם אתה "מאמץ" מובילים אחרים שמוכנים לתרום מהרכיבות שלהם, אז בכלל אכן הוא אתר לאומי.

יישר כוח.

razgoren

New member
תודה על המחמאות

מפרסם פה ושם מסלולים של חבר'ה מהקבוצה שכוללים תאור
ואם יש מסלול מבוקש שלא תועד ואני סומך על ההקלטה אז אני לפעמים מפרסם
(עומר רכב איתנו פעם או פעמיים בעבר ומספק לי לפעמים רעיונות למסלולים)

רז

למעלה