חנוכה- מה קורה בסוף?

WayToDawn

New member
חנוכה- מה קורה בסוף?

שלום לכם יקיריי, חודש וקצת לפני חנוכה כשכולם כבר מתחילים לעבוד על הקוספליי, ואני חושבת שהגיע הזמן לסוג של בירור סטאטוס- מה קורה בסוף?
כמו שאני מניחה שכולם כבר מבינים בשלב הזה, סביר להניח שחוץ מאותו אירוע בחיפה [תמונה מצורפת] לא יהיה איזה אירוע גדול של אמא"י כמו שהיה בשנים קודמות.

השאלה היא, מה אנחנו [כפורום, ובמבט רחב יותר קהילת הקוספליי] מתכננים לעשות?
משתלטים על האירוע בחיפה? או שמא הגיע הזמן לחשוב על ארגון מפגש במרכז?

מה דעתכם?

Serf SaN

New member
שאלה טובה..

מצד אחד, אם אנחנו הולכים לעשות מפגש משלנו אז זה דיי.. לתקוע רגל למארגנים, מה שלא כל כך נחמד. הם תכננו שקהילת הקוספליי ברובה תבוא לחיפה, ולא ההפך.
מצד שני, אני לא כלכך בטוח שאני אגיע לחיפה בכלל. או אם הרבה אחרים כן.
ואני האמת גם לא בטוח אם יש לי קוספליי.
אז תכלס זה לא ממש משנה שלי
סתם מעלה נקודות.

WayToDawn

New member
ממה שכן ראיתי בפייסבוק

לא הייתה היענות פומבית גבוהה לפחות של קוספליירים, אחרת בכלל לא הייתי מעלה את השאלה הזאת כי היה ברור לי שהולכים לשם.

juliChan

New member
אין תשובה כל כך ברורה

השאלה היא גם עם אנחנו מישתלטים על האירוע בחיפה בתוך חיפאי בעצמי בכנות אני לא חושב שיש בכלל מקום לעשות צילומיי קוספליי חוץ מ"גן הבאהיים"
יכול להיות שאמא"י מארגנים משהו בסיגנון של שנה שעברה , אבל גם לזה אין תשובה כל כך ברורה כי לא מכריזים על אירוע ויש עוד חודש פלוס מינוס עד לחנוכה
לנקודה שלך גיא - אני מסכים איתך על זה שעם אנחנו מארגנים מיפגש פורום זה כאילו לתת רגל למארגנים , אבל מצד שני אולי עדיף לארגן מיפגש פורום באזור המרכז

KerenLin

New member
אין אירוע בחנוכה חוץ מהזה בחיפה

זאת אומרת - זה הזמן לחשוב מה אנחנו עושים.
ובכלל, האם אנחנו מארגנים אירוע בחוץ או שמא יש לנו את הרצון והיכולת לעשות משהו במקום סגור כי גשם?

juliChan

New member
צודקת

לעשות משהו במקום סגור זה ניתן אבל כמה כסף זה אין שמץ אפשר לראות מקומות ולברר
אירוע בחוץ זה גם אפשרי ויש המון מקומות שהוכיחו את עצמם

זה קצת (הרבה) בעיה

אני ממש לא רואה את עצמי נוסעת עד לחיפה עם קוספליי בחורף. במיוחד שהאירוע לא נראה לי כל כך מכוון לזה.

אבל מצד שני חורף, אי אפשר סתם להחליט על מקום כלשהו בחוץ להתאסף בו
עלול לרדת גשם. צריך מקום סגור, אבל זה עולה כסף... או להחליט על יום ולהתפלל שלא ירד בו גשם (שדווקא יש סיכוי למצוא יום כזה, סה"כ אנחנו בישראל, החורף לא באמת חורף)

CoralP

New member
אני בעד לארגן אירוע קוספליי

כמו שאנחנו מארגנים בפסח, שבועות, "חופש גדול" וכו'...
מי שרוצה להגיע לאירוע בחיפה למה לא, אבל לא נראה לי שיש כ"כ איפה לצלם שם.. לפי מה שהבנתי זה יותר תרבותי והרצאתי, ואישית אין לי מה לחפש שם כ"כ X:

juliChan

New member
גם לי אין מה לחפש שם

אני גם בעד קורל לארגן מיפגש , אבל בזמן האחרון אני ממש מבולבל לגמריי , האם זה יהיה מיפגש "פורום קוספליי תפוז" ???או שצריך לא יודע מה לפרסם את זה בקבוצה בפייסבוק ??

CoralP

New member
אני חושבת ש

לאף אחד אין בעיה שזה יהיה משהו קהילתי יותר מעבר לפורום שלנו. הבעיה היא שאנחנו לא רוצים שנובים/ילדים קטנים ומעצבנים יבואו וישתוללו ויהרסו את המפגש.. רוצים פשוט להשאיר את זה בגדר אנשים בוגרים

juliChan

New member
גם אני לא הייתי רוצה נובים/ילדים קטנים שיהרסו

אז פשוט אפשר לפתוח את "האירוע" בפייס ולסגור אותו לבעליי הזמנה בלבד , אבל כאן הבעיה עם נעשה את זה , תהיה שוב אותה הדרמה "שכאילו אנחנו סנוביים וכאלה"

CoralP

New member
אפשר שזה יהיה אירוע מטעם הקבוצה בפייסבוק

יוזמן כל מי שחבר בקבוצה, ותהיה אפשרות לחברים לצרף חברים..
ככה זה לא יתקשר לפורום קוספליי ולא נצא שוב מפלצות?

WayToDawn

New member
נוגע למפגש פנימי-חיצוני

קחו בחשבון שגם אירועי הווקאון בשנתיים האחרונות התרחשו *בחוץ*, כלומר, במקום לא מקורה.
בעיקרון ישראל היא ישראל ויש סיכוי שיהיה יום נחמד. לארגן מפגש בחוץ יותר ריאלי כי מקום מקורה זה משהו שיעלה כסף וידרוש יותר ארגון. זה לא לא אפשרי, אבל זה ממש קשה וצורך מאיתנו הרבה יותר עבודה מפשוט לארגן מפגש. [שתמיד אפשר לדאוג שיהיה בסביבת בתי קפה\קניון\מקום מקורה למקרה חירום]

juliChan

New member
הצעה למקום

אני מציע "מרכז ישראל יפה " היה שם מיפגש דווקע נחמד ולמיקרה חירום אפשר להיכנס למבנה שם לא??

למעלה