חנוכה, חנוכה, וגם Thanksgiving....

nirnir1

New member
אוי-יו-יואי...איזו דילמה ../images/Emo4.gif

לדעתי האפויה מנצחת, (למרות שאני חולה על עוגות גבינה מכל סוג ומין) ובעצם מאותו שיקול של עוגת המוס שוקולד, עוגת מוס שוקולד ועוגת גבינה קרה, שתיהן עוגות שנפוצות בבתי קפה וכאלה, עוגת גבינה אפויה, נישארה משהו ביתי ואיכותי, שכן כמעט כל הקנויות , פשוט לא שוות הרבה, אני הבאתי ליום הולדת שלי, למישרד, עוגת גבינה אפויה, ומאז רכשתי לי מוניטין, שלא נישכח, זה פשוט משהו מיוחד ! (את העוגת מוס אגוזים של חברת ויטה-ריץ´, שאכלנו שבוע שעבר, לדעתי כבר כמעט כולם שכחו.

Gefen

New member
טוףף שכנעת אותי...

וקשה לי ללכת לישון עכשיו אני מחוברת לגלי צהל...יש עשרות נפגעים בבית שאן איך אפשר בכלל להירדם ככה..? בכלל יש איזו תחושה של מתקפת טרור עולמית, בפינות הכי שקטות בעולם שנחשבו לגן עדן עלי אדמות כמו באלי וקניה0,גם לשם הגיע הטרור. לא קשור לעוגת גבינה אבל זה מה יצא... ליבי עם הנפגעים ובני משפחותיהם גפן

אני דוקא בעד הקרה

אלא אם כן יש לך גבינה אפויה מנצחת. גבינה אפויה זה קצת סיכון כי יש לה נטיה ליפול ונתקלתי אפילו במקרים שהצליחו לייבש אותה רחמנא לצלאן. אבל יש גבינה שמנת אפויה מצויינת שיש לה את האיכויות של אפויה וגם של קרה.

וכמעט באותו עניין

יש למישהו אולי מתכון מנצח של סיידר תפוחים חם? כזה עם אלכוהול בפנים? צריכה להכין אחד כזה למחר להדלקת נר ראשון. מישהו?

למעלה