חנויות

nepthys

New member
בכללית,

אין חנות לספרי מאגיה, למרות שיש סניף של מורנו (ייבוא קריסטלים) בו את יכולה למצוא כמה דברים (בעיקר קראולי כרגע), ולהזמין מה שבא לך מהמוכרת. הסניף הוא בדיזינגוף סנטר.. אח"כ, לגבי כלים, תלוי אילו. בכללית כלים שמיוחדים לכישוף אין, אבל יש דברים מסויימים שבכל זאת תוכלי להשיג בצורות שונות או ליצור בעצמך. אם בא לך, פשוט תגידי מה את מחפשת, ואני אעזור לך.

Justin Angel

New member
אממ...

אין בארץ שום חנות ששווה לבקר בה בענייני מקשוף (שמחה נפטי?). ולהכין בבית כלים זה יחסית חסר תועלת (מי מאתינו באמת טוב בנפחות?). וחוץ מזה הנה שאלה כללית למי שביקש חנויות , אתה רק צריך כלים עם אתה עוסק בכישוף. אתה עוסק בכישוף?

nepthys

New member
למה שמחה?

ובכללית, אפשר ליצור דברים לא רעים מעץ..

BomberMan

New member
בשביל מה בכלל?

בשביל מה צריך בכלל כלים? יש לכם את המוח שלכם, הנפש שלכם והנשמה... יש לכם נרות ושמנים ארומטיים להעלאת רמת האנרגיה והתיעול שלה... אני לא רואה בכלל שום צורך בכלים משום סוג... חוץ מכמו שאמרתי - נרות ושמנים ארומטיים.. למרות שאני עצמי משתמש רק בנרות.. וגם רק ליצירת אווירה. אני משתמש באנרגיות, וזהו! אני מאמין שכל הטקסים והכלים נועדו לאלו שלא יכולים לשלוט באנרגיות שלהם וצריכים כלים שיעזרו להם לתעל את האנרגיה.

nepthys

New member
אז בשביל המסכנים האלו

שצריכים עזרים, אתה צריך להגיב בצורה נאותה כדי שידעו מה לעשות.

BomberMan

New member
לא הגבתי בצורה נחמדה?

הגבתי רע? ירדתי על מישהו? לא אמרתי שום דבר פוגע - פשוט אמרתי במה שאני מאמין, בלי לפגוע באף אחד.

nepthys

New member
סליחה, אבל

השורה הזו, "אני מאמין שכל הטקסים והכלים נועדו לאלו שלא יכולים לשלוט באנרגיות שלהם וצריכים כלים שיעזרו להם לתעל את האנרגיה." לא נראה לך שזה קצת מגעיל מצדך ללעוג ליכולת שלה רק מכיוון שהיא מחפשת דברים שיקלו עליה? חוצמזה, המסר הזה סתם היה נשמע כמו תירוץ נחמד להפגין כמה שהיכולות שלך יותר נעלות משל כל השאר.

BomberMan

New member
לא ממש

לא התכוונתי ללעוג, מצטער אם זה יצא ככה. התכוונתי להגיד שהשימוש בכלים נחוץ רק בהתחלה, ואני בכלל מאמין שאין צורך בכלים בכלל... אבל זו רק דעתי ואני ממש לא התכוונתי להפגין את היכולות שלי, את בכלל ראית הודעה בפורום הזה שהפגנתי את היכולות שלי? שהשווצתי? לא נראה לי.

Justin Angel

New member
אתה מטומטם

מוחלט ללא עוררין. יש אנשים שעוסקים במסורות הכישוף ולא במסורות המאגיה והקסם וזה הזכות שלהם. במסורת הכישוף חפצים שונים נדרשים. ואני לא חושב שבהודעה מתנשאת מסוג זה אתה הולך "להמיר" אנשים לעבוד במאגיה במקום בכישוף. וזה שאתה לא רואה את התועלת בכך לא אומר שהיא לא קיימת.

BomberMan

New member
ג´סטין...אתה מתחיל לעצבן

אוקיי, ג´סטין, אתה מתחיל לעבור את גבול הטעם הטוב (אם כבר לא עברת אותו), ועוד מעט אני חושב שאני אתחיל לעבור להעלבות אישיות... אבל לא נדבר על זה עכשיו קודם כל - אני לא מנסה להמיר אף אחד, אני אומר במה שאני מאמין - ואם זה לא מוצא חן בעיניך, או שתגיד את זה בצורה מנומסת או לך לעז... שנית, אני לא מאמין בטקסי כישוף... אני מאמין שהאנרגיות באות מהטבע ולכן הכלים היחידים שצריכים להיות - הם מהטבע. כמו אש, מים, אדמה ואוויר... אפשר להשתמש בכלים אלו. למשל את רוצה "להבעיר" אהבה... אז משתמשים באלמנט האש... בעזרת נרות. הכל בסיסי - אין צורך בכלים מיוחדים. שנית לא אמרתי שאין תועלת, אמרתי שאני חושב שהכלים לא נחוצים - מכיוון שאפשר להסתדר טוב מאוד בלעדיהם. אתה כל הזמן מסלף את דברי האנשים בפורום, אולי מספיק?

Justin Angel

New member
בבקשה

תגיד לי שאתה לא רציני.... אתה מדבר על מאגיה. יש גם קסם שזה עבודה עקיפה עם אנרגיות שבערך נכנס להגדרה שלך. ויש כישוף שבכלל לא מתקרב למה שאתה מדבר עליו. הכלים וכל הדברים בכישוף באים לרצות ישות מסוימת ולכן יש להם צורך מסוים. ובכל מקרה גם במאגיה ובקסם יכול להיות שיהיה לך Focus Object וזה יכול להחשב ככלי. נרות במאגיה - נרות במאגיה מיועדים אך ורק להכניס את התודעה שלך לאווירה של שימוש באנרגיות נרות בקסם - משומשים ב Fire Magic נרות בכישוף - משומשים כחלק מטקס סתם דוגמא קטנה לך מה ההבדל בין שלושת המסורות השונות. אתה לא יכול להבוא להגיד , "תראו.. אני עוסק במאגיה וזה מצליח לי אז אני צודק!". כישוף זה גם דרך לעסוק במג´יק וטובה בדיוק כמו מאגיה. ואני לא שמתי לב לזה שאני מסלך את דברי האנשים בפורום , אני קורה לכם מפגרים חסרי תועלת , אבל אני לא מסלף את דבריכם.

למעלה