חנויות של גיטרות

GuitarMaster

New member
חנויות של גיטרות

אבא שלי נוסע לארהב היום ואני חייב שמות (רצוי גם כתובת) של חנויות בסן פרנסיסקו וסן חוזה (שתיהן בקליפורניה). תודה מראש

The Exorcist

New member
לא צריך כתובות ולא צריך שמות

פשוט שיצא למרכזים המסחריים ויראה שם עולם ומלואו. אני הכי ממליץ על סאם-אש.

mocko

New member
יש הרבה מאוד ../images/Emo13.gif

מה אתה מחפש ? רשימה חלקית בהחלט , ובלי להזכיר את הרשתות האמריקאיות הרגילות : In San Francisco: Real Guitars - Just off Mission, on Lafayette. - Mostly used Black Market Music - On Howard - Used Guitar Solo - 19th and Chestnut - Mostly Acoustic The Starving Musician 3427 El Camino, Santa Clara. Just east of lawrence expwy. (408) 554-9041 Tall Toad Music in Petaluma In Berkeley: Subway Guitars - On Cedar - used Univibe - Alcatraz & Adeline - used In San Rafael: Bananas al Large - Fourth St. In Palo Alto: Gryphon Stringed Instruemnts - Lambert St. - Great acoustic store החנות לאקוסטיות ולבכלל . אם אתה מחפש דברים ממש איכותיים , זה המקום
In Redwood City: Gelb Music In San Jose: Guitar Showcase 3090 S. Bascom Ave., San Jose (408) 377-5864 כמעט כל חנות ברשימה היא תותחנית על עם אנשים מאוד מאוד מבינים ונחמדים ( נו טוף , סן פרנסיסקו .... ) . אם אבא שלך מבין בכלי-נגינה ויש לו סבלנות - זה גן עדן .... אנא ספר מה הוא קנה לך לכשיחזור

למעלה