חנויות של אופנת DISCREET

miru2

New member
חנויות של אופנת DISCREET

לבנות שביקשו כתובות החנויות: בחיפה: הרצל 55, החלוץ 48 הנביאים 12 הנביאים 13 (ככה רשום היה בקטלוג) חורב 15 חניתה 28 צ'רניחובסקי 35 בירושלים: אחד העם 4 בן יהודה 18 האומן 17 קניון לב, תלפיות הגבעה הצרפתית, ההגנה 21 הדסה עין כרם החבצלת 1 החבצלת 2 (ככה רשום בקטלוג) מרכז מסחרי קרית היובל מרכז מסחרי רמת אשכול מצטערת שלקח לי זמן לענות - פשוט הקטלוג היה במשרד ורק היום חזרתי לעבודה.

talinitaly

New member
סתם נזכרתי שזו עוד חברה

שאני אוהבת...המידות שלהם באמת גדולות, גדולות יותר מהממוצע למספרים הנקובים כך ש-42 הוא בקלות 44 ואפלו טיפה יותר. הנה חולצה שקניתי מהם קיץ שעבר

talinitaly

New member
יש לה קשירה בגב

ומחשוף גב קטן...והיא לא באמת משמינה פשוט הצילום דרש זווית שהוציאה את הכרס בירה :p

talinitaly

New member
אחרונה ודי שרק בשביל משהו כזה

שווה להיכנס לבדוק את הקולקציה- חולצה שחרשתי עליה למסיבות, הופעות, אירועים ומה לא

talinitaly

New member
טוב...יצא על הפנים

אבל חפיף...החולצה ממש מיוחדת, מצד אחד יש לה שרוול 4\3 שחור רחב ומתנפנף, מהצד השני יש כתפייה קלועה בשחור וורוד מחוברת לחישוק מתכת שמתחתיו מתחיל משולש של וורוד. יש לחיתוך הזה אפקט מעולה על הגוף...בעיקר הארכה. בנוסף בחלק התחתון החולצה חתוכה בשפיץ עם גימור בחוט וורוד... החוצה הזו היא של דיסקריט אבל מצאתי אותה בפוקס בשוק הכרמל ב-35 שקלים...אם אני לא טועה היא עלתה במקור 150 שגם זה לא נורא בכלל...

DREAM111

New member
יש עוד חנויות של דיסקרט ואני יעלה

את כולן למאמרים.

למעלה