חנויות בארה"ב

nimrodrosen

New member
אני לא נהנה מאיזכורי הפוליטיקה בפורום

לא אלו בעד ביבי, לא אלו נגד ביבי וגם לא אלו המתיחסים למדינה שלנו כדיקטטורה בהתהוות... אני חושב שאין מקום לאיזכורים פוליטיים בפורום הזה- לא לשם כך הוא נוצר.
אבל (וזה אבל גדול)
אני עוד פחות נהנה מהשפה הבוטה בה אתה מאפשר לעצמך להתבטא בה בפורום!
בבקשה להבא- אם אתה לא מסכים אם מישהו תבקש ממנו לא לערב פוליטיקה בפורום במקום לתקוף אותו על דעותיו.

ואינני יודע למה אתה מאשים אדם את מנהל הפורום בצביעות- למעשה לא איכפת לי למה. אבל אני כן איכפת לי שלא תתקוף אישית אף אחד בפורום. אין מקום להאשמות בצביעות/חוסר ידע או כל כינויים מעליבים אחרים.

אני נהנה לכתוב בפורום הזה ונהנה גם לקרוא את כל מה שאחרים כותבים רק בגלל שהוא לא מתדרדר לטוקבקים. בבקשה ממך, עזור לי ולנו לשמור על הרמה של השיחה כאן.

down under

New member
מדוע הצביעות? אגיד לך מדוע

כי זו כבר פעם שניה השבוע, אחרי שרבים הביעו דעתם מפורשות שהם נגד פוליטיקה, שגל דמתקרא foodwine1 הכניס הערה (שאמפירית/עובדתית היא טעות/שקר)
פוליטית מובהקת.
משום מה המנהל שטרח להרגיע אותי לא טרח ולו להעיר לו הערה כלשהי. בעיני זו צביעות.
שבוע טוב.

מני.ת

New member
בטח

כאן

מחירי הרום פשוט לא הגיוניים

זאקאפה איקס עיגול, 55 דולר...
אל דוראדו 15 35 דולר...

תהנה גבר. על מחירים כאלה אפשר לחלום לא רק בארץ מן הסתם, אלא בכלל באירופה. מצפים לרשמים...

מני.ת

New member
קניתי לאחרונה

את האיקס עיגול ועדיין לא פתחתי. האל דוראדו 21, הוא הרום הכי טוב שיש לי בבית.
לפני חודש עשיתי לי "שבוע רום" בו לגמתי רק רומים והאל דוראדו 21 הביס את כל האחרים. אמנם יותר יקר מהאחרים, אבל הוא בהחלט רמה אחת או שניים מעל זקאפה 23 לדוגמא.

nimrodrosen

New member
בטעימה שעשינו גם האל דורדו 12 הביס את הזקאפה

בטעימה שעשינו גם האל דורדו 12 הביס את הזקאפה 23, לגבי הזקאפה XO הוא שונה משמעותית ולכן למרות שהעדפתי את האל-דורדו 12 ה-XO לא פחות טוב ממנו.

אתה יודע לעשות השוואה בין האל דורדו 12, 15 ו-21? אשמח לשמוע את דעתך על שלושתם.

nimrodrosen

New member
עדיין לא פתחתי

אני מנסה לצמצם את מספר הבקבוקים הפתוחים שלי בחודשים האחרונים, כך שהבקבוק יפתח רק באמתלה מספקת...

מני.ת

New member
אין לי את האחרים,

זאת הרשימה העדכנית שלי:
APPLETON 21 YO
EL DORADO 21 YO
RON FLOR DE CANA 21
RON ZACAPA 23 YO
RON ZACAPA XO
VIZCAYA CASK 12
RON BARCELO IMPERIAL
ZAYA 12 YO
HAVANA CLUB 7 YO

nukke

New member
לעבור לרום?

לאיזה?
לטוז, לרוזנבלט 2011, לווד'ס נייבי?

Padod

New member
בקרדי בייבי

או אם את מוכנה לחיות על הקצה באמת, אז הכי טוב זה קפטן מורגנס ספייסד. זה כל כך טוב שבפעם הראשונה ששתיתי את זה אמרתי "פאק זה לא רום, זה פאקינג סינגל מאלט"

nukke

New member
מאי תאי

שוט נגריטה
שוט קפטן רום
שוט וחצי מיץ אננס פריגת
חצי מונין פסיפלורה
הכל בבלנדר עם קרח.

שלא תגיד שלא ניצלתי את הפיקדון בחוכמה.

אני רק שאלה

תגידי, אם אין לי בבית קפטן רום, אפשר לשים במקום תמצית רום של עוגות כזו? נראה לי שזה בסדר, כי מוכרים אותן בדיוק בגודל של מנה.
או שצריך חצי תמצית רום חצי וודקה כדי לשמור על החוזק?

למעלה