חנויות בארה"ב

חנויות בארה"ב

אהלן
עברתי לחוף המזרחי. אני מחפש חנויות שוות לויסקי (בהמשך גם יין), כאלה שעושות משלוחה במחיר סביר.
בנתיים ממה שראיתי בכמה חנויות פיזיות ואינטרנטיות המחירים מקבילים לג'יימס ריצ'רדסון ברוב הדברים אז אני משער שאפשר למצוא יותר בזול

בנוסף, ראיתי כמה מחירים לא רעים לגלנליווט נאדורה, איך הוא?

תהנה, ובהצלחה!

85$ ללאפרויג 18 זה מחיר טוב, די מקביל לזולים באירופה. אבל אני בטוח שבמבצע שקרכלשהו שנפוצים בארה״ב תמצא גם בפחות.

הנאדורה לא רע בכלל, חבית ברבן. תפוחים ואגסים, וגם קצת נענע שהופכת אותו למרענן. יש כמה גירסאות, שלי זו גירסת הדיוטי ב-48%. אומרים שגירסאות הח״ח טובות יותר, ובמיוחד גירסת ה-triumph.

לגבי חנויות, K&L wines נמצאים בחוף השני, אבל עושים משלוחים. מבחר מעולה ומחירים טובים, ויש להם גם שם חזק לבקבוקים בלעדיים שלהם (הם מבקרים במזקקות ומבקבקים עצמאיים גדולים, ובוחרים חביות).

בדיוק בימים אלה יצאה לשוק סידרת האנטיק קולקשן 2012 של באפלו טרייס. נצל את ההזדמנות, לפני שנגמר!

ארה״ב... מבצעים זה ככה:

עוד שבועיים-שלושה זה בלק פרידיי.
חודש אחר כך קריסמס.
שבועיים אחר כך מבצעי אפטר-קריסמס
אחר כך מבצעי סוף החורף, מבצעי אביב, מבצעי תחילת הקיץ, מבצעי סוף עונה... יש?

זה בכל דבר, גם בויסקי

down under

New member
לא שאלתי איזה מבצעים יש, שאלתי על המלה

המוזרה הזו 'שקרכלשהו'. מדוע אתה (ואחרים) קוראים לזה בשם שקרכלשהו.
הרי המבצעים שם, להבדיל מבישראל, הם ממש לא שקר. הם אמת, ההוזלה בהם היא ממשית ואמיתית.

אז מדוע לבחור מלה שמשמעותה היא שקר כלשהו?

או שממש לא הבנתי את המשמעות הזו. אשמח לקבל הבהרה.

Desert Seagull

New member
"ארץ נהדרת"

באחת העונות היה חיקוי של אורי גלר שבו ה-catch phrase היה "שקרכלשהו". המשמעות שלו כאן היא 'מבצע ללא סיבה מוגדרת' / 'כל שטות/אירוע/תאריך הופך להיות סיבה לעשות מבצע'. מכאן השקרכלשהו.

דוגמא נוספת: שתיתי למברוסקו שקרכלשהו. קרי, כולם אותו דבר ולא באמת טרחתי לבדוק מה השם שלו.

ברור?

down under

New member
כן, עכשיו זה ברור

ארץ נהדרת החל מהעונה ה-3 או ה-4 (השנה היתה העונה ה-8 או ה-9) כמעט ולא ראיתי.
ברוב הפרקים היו לא ממש מצחיקים אבל כן מאוד מוטים פוליטית ולדידי כמובן שלצד הלא נכון...

ואה, כן, תודה על התשובה המפורטת.

אה... התכוונתי שהם ממציאים לעצמם תירוצים

לעשות מבצע. תרבות צריכה שכזו.
המבצעים עצמם יכולים להיות בהחלט שווים.

מני.ת

New member
ממליץ בחום.

foodnwine1

New member
תהנה ואל תחזור. אין פה למה.

ליברמן בקרוב מבטל את הדמוקרטיה. באמת.
לפחות בארהב יש

מני.ת

New member
איזה קבלת פנים אתה הולך לקבל כאן...

הסערה אמורה להשפיע חזק גם באיזור שלך?

המודלים מראים שהיא בדרך אליך

אבל מפחדים פה מהאגף שלה, אומרים רוחות של 50-60 מייל...

אני צריך לעשות משהו חוץ מאשר לקנות מים?
אפשר לבוא להתבצר אצלך במרתף?

מני.ת

New member
אצלי לא כדאי,

את המים שלנו אני שואבים מבאר פרטית והמשאבה חשמלית. זה אומר שאם יש הפסקת חשמל, אנחנו לא יכולים אפילו ללכת לשרותים...
למזלנו לא היו לנו אף פעם הפסקות חשמל ארוכות, אבל בכל פעם כשיש צפי למזג אוויר גרוע במיוחד, אנחנו נכנסים ל"היכון".

temptation411

New member
אבל

אצלך אפשר להתקלח בויסקי..
ואת הבלנדדים הפשוטים אפשר להשתמש בהם במקום מים לשירותים
לא חושב שמישהו יתנגד

מני.ת

New member
אפשר גם....

לשתות כל כך הרבה שגם אם עושים במכנסיים זה לא מפריע שלא לדבר על זה שלא יפריע לא להתקלח. אבל מה עם שאר בני המשפחה?

down under

New member
אתה שוב מתחיל עם שקרים בזויים בתחום הפוליטי

תתרכז ביין ובוויסקי, בהם אתה מבין טוב. בשאר ובעיקר בפוליטיקה זה נראה שבדיוק ההיפך!

למעלה