אממ אל תדאג חן מחר יהיה מצויין בעצם אתה כן צריך לדאוג...כי הוא יהיה תותח מחר
י יריני היחידה New member 17/8/07 #35 אממ אל תדאג חן מחר יהיה מצויין בעצם אתה כן צריך לדאוג...כי הוא יהיה תותח מחר
T tanision New member 17/8/07 #44 אין בעיה אני לא לחוץ ../images/Emo9.gif מקווה שחשבו עליו שם ונתנו לו איזה כדור נגד צרידות, כי צרידות לא עוברת תוך יום. המיתרי קול חוזרים לעצמם רק לאחר שבוע לפחות לקדמותם, תלוי בגודל הצרידות.
אין בעיה אני לא לחוץ ../images/Emo9.gif מקווה שחשבו עליו שם ונתנו לו איזה כדור נגד צרידות, כי צרידות לא עוברת תוך יום. המיתרי קול חוזרים לעצמם רק לאחר שבוע לפחות לקדמותם, תלוי בגודל הצרידות.
Z ZiV GiLbOa New member 17/8/07 #36 חחחחחחח זה באמת קצת מגעיל.. אם אתה רוצה את מרינה ואליסה בגמר תצביע להן.. בלי לשמוח בסבלם של אחרים.. [דרך אגב גם אני בעד אליסה.. שיהיה לה בהצלחה מול חן ומרינה]
חחחחחחח זה באמת קצת מגעיל.. אם אתה רוצה את מרינה ואליסה בגמר תצביע להן.. בלי לשמוח בסבלם של אחרים.. [דרך אגב גם אני בעד אליסה.. שיהיה לה בהצלחה מול חן ומרינה]
Z ZiV GiLbOa New member 17/8/07 #43 אני לא חושב שזה נכון.. אמנם הוא לא היה אחד שכל שבוע קיבל חסינות אבל עובדה שהוא הגיע עד החצי גמר ובעזרת השם לגמר.. לדעתי כל הקטע של ההדחה וכל הקטע של מועמדות להדחה רק חיזק אותו ורק הכין אותו למצבים שבהם הוא לא יהיה הכי טוב אבל יצטרך להתמודד עם זה..
אני לא חושב שזה נכון.. אמנם הוא לא היה אחד שכל שבוע קיבל חסינות אבל עובדה שהוא הגיע עד החצי גמר ובעזרת השם לגמר.. לדעתי כל הקטע של ההדחה וכל הקטע של מועמדות להדחה רק חיזק אותו ורק הכין אותו למצבים שבהם הוא לא יהיה הכי טוב אבל יצטרך להתמודד עם זה..
ת תמוש16 New member 17/8/07 #45 ׳׳§׳•׳” ׳©׳”׳•׳ ׳‘׳¡׳“׳¨.. ׳”׳•׳ ׳©׳¨ ׳›׳ ׳›׳ ׳™׳₪׳”. ׳•׳”׳•׳ ׳’׳ ׳—׳׳×׳™׳.. ׳•׳”׳›׳™ ׳׳’׳™׳¢ ׳׳• ׳׳–׳›׳•׳× ׳‘׳›׳•׳›׳‘ ׳ ׳•׳׳“!!
׳׳§׳•׳” ׳©׳”׳•׳ ׳‘׳¡׳“׳¨.. ׳”׳•׳ ׳©׳¨ ׳›׳ ׳›׳ ׳™׳₪׳”. ׳•׳”׳•׳ ׳’׳ ׳—׳׳×׳™׳.. ׳•׳”׳›׳™ ׳׳’׳™׳¢ ׳׳• ׳׳–׳›׳•׳× ׳‘׳›׳•׳›׳‘ ׳ ׳•׳׳“!!