כרגע אולי לא.. עד לא מזמן לא הפסקת..
אבל לא דיברתי איתך על זה.. אם לא שמת לב אמרתי שבאמת לא התייחסתי לזה שעשית את זה ולא חשבתי עלייך שום דבר.. אבל את כן ישר תגידי כמה אני טיפש ולא בוגר כי אני לא חולה על התחת של חן.. וגם תמציאי ותדמייני שאני כותב עליו כל הזמן ועוד דברים רעים.. תצטטי לי דבר אחד שהשמצתי אותו. אמרתי עליו ככה: בטעות הבנתי שהצל של עצמי אומר שאנחנו ילדים על זה שאנחנו חושבים שמארינה ואליסה יותר טובות מחן, כשבעצם הוא דיבר רק להודעה הראשית. אז אמרתי לו כן, שילדים זה מי שלא אוהב את חן, שפקאצות ממש מתות על מארינה ואליסה ושונאות את חן. לא אמרתי בשום אופן שפקאצות מתות על חן, ובטח שלא רק פקאצות. רק אמרתי שהן מתחברות אליו בטוח הרבה יותר מלמארינה ואליסה, אי אפשר להגיד שלא. לא אמרתי שזה דווקא משהו רע, זה מה שאת בחרת לקרוא. אח"כ אמרתי שזה לא משנה איזה סולו חן ישיר. כי זה גם לא משנה איזה סולו כל אחד ישיר. מי שרוצה להצביע לפייבוריט שלו, יצביע לו בכל מקרה. יש כמה כאלה שיצביעו לפי ביצוע, אבל לא הרבה מדי. ואמרתי שאני אצביע לכל מי שלא חן אהרוני בחצי גמר, כי אני אוהב את שתי הבנות מתחילת התחרות, ולא רציתי להגיד אני אצביע לבנות כי זה נשמע כזה שאני מצביע להן רק בגלל שהן בנות. זהו סיימתי להגיב לך חבל שבזבזתי את זמני. והייתי מת להיות חן כמו שאמרתי. גם הצבעתי לו בערב של מתי כספי, אבל לא חשוב.