חן אהרוני איבד את קולו.

ZiV GiLbOa

New member
אני ממש לא מצביע לו

בגלל שהוא יודע להזיז את הישבן.. אני פשוט חושב שהוא שר מצוין.. ומה לעשות שזה שהוא יודע לזוז זה רק פור בשבילו. ונכון.. זאת באמת זכותך להגיד מה שבא לך.. אבל אין לך את הזכות לבוא ולפגוע באנשים [ועזוב את זה שאתה לא פוגע בי, רק ברמת העיקרון]

NP16

New member
מה?? ואם אני אומר את זה לטובתו בכלל??

מעטים האנשים שמצביעים לפי הסולו. אם הפייבוריט של מישהו זה חן, הוא יצביע לו. נקודה. וכנל עם מארינה אליסה, וכל אחד. אין הרבה כמוך זיו ^^^.

NP16

New member
ולרקורד, הייתי מת להיות חן. סתם נטפלת עליי.

בחיים לא אמרתי עליו שום דבר רע, סתם בחרת לסלף את זה ועוד לקרוא לי לא בוגר ולא חכם. גם אם אני משמיץ אותו קצת, זה לא אומר שאני טיפש. שאת משמיצה כל שניה את אליסה זה סבבה, אני לא אומר לך כלום, לא חושב שאת לא בוגרת. אבל אם אומרים משהו על חן, אז צריך לרצוח אותי.

אני לא משמיצה את אליסה...

היא לא מעניינת אותי ואין לי הרבה מה להגיד עלייה... כמו שאמרתי סבבה שאתה לא אוהב אותו מותר שיהיה חילוקי דעות אבל חלאס תפסיק להשמיץ כמו שאתה אומר,גם אני לא אוהבת את אליסה אז סבבה זאת זכותי... אבל דיי להגיד בכל הודעה על חן וסתם להגיב רע..

NP16

New member
כרגע אולי לא.. עד לא מזמן לא הפסקת..

אבל לא דיברתי איתך על זה.. אם לא שמת לב אמרתי שבאמת לא התייחסתי לזה שעשית את זה ולא חשבתי עלייך שום דבר.. אבל את כן ישר תגידי כמה אני טיפש ולא בוגר כי אני לא חולה על התחת של חן.. וגם תמציאי ותדמייני שאני כותב עליו כל הזמן ועוד דברים רעים.. תצטטי לי דבר אחד שהשמצתי אותו. אמרתי עליו ככה: בטעות הבנתי שהצל של עצמי אומר שאנחנו ילדים על זה שאנחנו חושבים שמארינה ואליסה יותר טובות מחן, כשבעצם הוא דיבר רק להודעה הראשית. אז אמרתי לו כן, שילדים זה מי שלא אוהב את חן, שפקאצות ממש מתות על מארינה ואליסה ושונאות את חן. לא אמרתי בשום אופן שפקאצות מתות על חן, ובטח שלא רק פקאצות. רק אמרתי שהן מתחברות אליו בטוח הרבה יותר מלמארינה ואליסה, אי אפשר להגיד שלא. לא אמרתי שזה דווקא משהו רע, זה מה שאת בחרת לקרוא. אח"כ אמרתי שזה לא משנה איזה סולו חן ישיר. כי זה גם לא משנה איזה סולו כל אחד ישיר. מי שרוצה להצביע לפייבוריט שלו, יצביע לו בכל מקרה. יש כמה כאלה שיצביעו לפי ביצוע, אבל לא הרבה מדי. ואמרתי שאני אצביע לכל מי שלא חן אהרוני בחצי גמר, כי אני אוהב את שתי הבנות מתחילת התחרות, ולא רציתי להגיד אני אצביע לבנות כי זה נשמע כזה שאני מצביע להן רק בגלל שהן בנות. זהו סיימתי להגיב לך חבל שבזבזתי את זמני. והייתי מת להיות חן כמו שאמרתי. גם הצבעתי לו בערב של מתי כספי, אבל לא חשוב.

ZiV GiLbOa

New member
אני מאמין שהרבה בוחרים לפי הביצוע

ואני בטוח שלא התכוונת לפגוע בחן ו/או במעריציו ולדעתי דעתך נכונה פחות או יותר ואתה ממש לא לא בוגר וחכם. רק שתדע שגם אליסה היא פייבוריטית שלי (כלומר שלישית הגמר שלי היא חן בועז ואליסה (הזכיה בהתאמה)) ואין סיבה לרצוח אותך על דעתך.. אני חושב שזאת לא היתה הכוונה שלה..

NP16

New member
אז תסתכל בעוד שרשור וזה כן כוונתה..

ולא דיברתי אלייך עם הלא בוגר ולא חכם.. ובאמת לא התכוונתי לפגוע בו, הייתי אומר את זה על כל אחד שיש כאלה שבוחרים לפי ביצוע, אבל לא הרבה.

ZiV GiLbOa

New member
אני יודע שלא התכוונת אליי

אבל פשוט הבהרתי שלדעתי הדעות שלך כן בוגרות וכן חכמות ויש להן בסיס.. ושוב, אני חושב שהוא מצוין אבל אני ריאלי ויודע שיש כאלה בוחרים בו בגלל איך שהוא זז ואיך שהוא נראה אבל יש גם הרבה מאוד שלא.

NP16

New member
תודה רבה. הייתי צריך את זה עכשיו.../images/Emo140.gif

ZiV GiLbOa

New member
שמתי לעזור ולעודד

[לקחתי את זה ברצינות אם זה ציני אז תגיד]

red panda

New member
../images/Emo41.gifבעזרת השם הוא יבריא וישיר בגמר../images/Emo70.gif

אנחנו חייבים להצביע לו כמה שיותר כדי שזה יקרה

tanision