חמש בבוקר לא נרדמת..

דגנית

New member
חמש בבוקר לא נרדמת..

מתעוררת אל יום חדש טוב.. ערה כבר מארבע וחצי בערך.. חמש בבוקר לא נרדמת.. קמה, מחפשת, מסתובבת, בודקת פותחת שקיות וסוגרת עיניי מתרוממות למעלה אל קופסת ההפתעות.. כן.. או לא.. כן.. או לא.. כן.. או לא.. מערבבת תוהה.. האם להשתמש בכם, קלפים.. כן.. או לא.. הקוסם היי לך קוסם אם אני זוכרת נכון אתה האחרון איתו דיברתי כל כך כל כך מזמן חזרתי לומר לך, שהכוחות שם בפנים מחכים שתתני להם לצאת חזרתי לומר לך להקשיב לצעמך לקולך ולקול נשמתך שהידע שלך קיים ורק צריך פתח להשתחרר חזרתי לומר לך, שגביע השפע נמצא יחד עם מקל הנדודים והמטבעות המצלצלים בטווח של זמן בהשגה יחד עם החרב המגרשת את כל מה שלא צריך רציתי לומר לך להגשים חלומות כי הם הבסיס של הדרך והמהות שלך אל תוותרי על מה שחשוב לך בתוכך גם אם הכל נראה כל כך קשה כמו שאמרתי אז ולא הקשבת אל תרימי ידיים כשקצת קשה יש לך כלים לדרך והרבה צידה גם אם הדרך ארוכה ונחוות לך כקשה אל תמהרי להגיע ואל תמהרי לוותר היי בדיוק איפה שאת וקצת יותר אז מה המסר קוסם? תהיי ותחווי גם את הכאן ולא רק שם חזרי מעולמות רחוקים של נדודים למחוזות מוכרים מתחדשים את נדה בין לבין מאבדת את הקרקע היציבה בתוך קשיי הנשימה תנשמי ותתקרקעי ותתחזקי כי הדרך פתוחה וארוכה היא דעי להשתמש בחוכמה בכלי הידע ההנחיה וההכוונה שאיתך ובתוכך בהצלחה בדרכך ילדת-חיים יקרה תודה קוסם. ------ כל הזכויות שמורות @ דגנית ------ שיהיה יום נעים של הפתעות וחדשות טובות
דגנית

ואוווו ../images/Emo24.gif

איך שהמסר הזה מתאים לי כרגע! ולמה דוקא עכשיו פתחתי את הפורום הזה שכבר המון זמן לא נכנסתי אליו......

mbar30

New member
ככ מתאים לשלב ולעכשיו - בפעם הבאה

שאת ערה - תדעי שגם אני. ואהבתי לקרא פשוט שירה אמיתית

דגנית

New member
אוהבת אותך בחזרה ../images/Emo24.gif

ואת יודעת שאני תמיד ערה בשבילך..

Tal_Ya_Tal

New member
חמש בבוקר../images/Emo35.gifלי 'קורצת' הבריכה../images/Emo182.gif

מה דעתך? פתרון מעולה, לטעמי להתחיל את היום עם מדיטציה בבריכה. כן, מדיטציה פעילה בשחייה. נסי את זה. נותן אנרגיה לכל היום. L&L TALYA

דגנית

New member
בריכה.. בירושלים הקפואה???

כן בסדר בעצם לא.. לא אוהבת בגד ים... (רק בתאילנד על חוף הים.. או עוד יותר טוב בגואה..)
דגנית רצה לשיעור, על התשובה השניה אגיב מהבית..תודה..

דגנית

New member
טוב.. אז נחזור לזה שאני..

לא לובשת בגד ים אלא אם אני בגואה על החוף...

Tal_Ya_Tal

New member
אני לא מנסה לשכנע../images/Emo13.gifא-ב-ל ברגע

שהבינותי, שאין כלל כל חשיבות לאיך שאני נראית בבגד ים, התקדמתי הררררררררררררבבבבה צעדים קדימה במה שאני קוראת 'רידוד האגו'. !X| SLAY THE EGO|
L&L TALYA

דגנית

New member
בגלל זה נהניתי מגואה...

לא היה חשיבות כי היה לי טוב והיה לי כייף.... וחוץ מזה אני סתם לא אוהבת בריכות.. (אלא אם אני כבר בפנים).

למעלה