את..... dont point your fucking finger at crazy ppl! אני קצת מתגעגעת אליך
I itsme18 New member 4/6/05 #72 את..... dont point your fucking finger at crazy ppl! אני קצת מתגעגעת אליך
ל לונה.. New member 5/6/05 #74 קצת עלק ../images/Emo3.gif תודי שאת מתה עליי ומתגעגעת אליי המון שלחי הודעה כשיצא לך, זה לא עולה כסף
ל לונה.. New member 3/6/05 #17 טוב, גם אני - 5 ואני לא מדרגת שום דבר, אין לי כוח לזה, אני אצטרך לחשוב יותר מדי נועה נועה, אהובתי!
ל לונה.. New member 3/6/05 #18 4 עדן הראל! התמונה לא משהו, ולא הצלחתי לסרוק אחת טובה יותר, אז תסתפקו בזה
M mor1212 New member 3/6/05 #23 טוב הנה שלי במקום החמישי... אשלי סימפסון כי פשוט לדעתי היא מדהימה ואני נורא אוהבת את המוזיקה שלה
M mor1212 New member 3/6/05 #24 במקום הרביעי... קיירה נייטלי. כל כל אהבתי אותה בשחקי אותה כמו בקהאם ובכלל, לדעתי היא מהממת (חוץ מזה שהיא שטוחה כמו בלוק)
במקום הרביעי... קיירה נייטלי. כל כל אהבתי אותה בשחקי אותה כמו בקהאם ובכלל, לדעתי היא מהממת (חוץ מזה שהיא שטוחה כמו בלוק)
M mor1212 New member 3/6/05 #25 במקום השלישי.. המורה שלי. אין לי תמונה אבל היא בין האנשים שאני הכי מעריכה בעולם בלעדייה עוד הייתי מתדרדרת. אני חייבת לה כל כך הרבה.
במקום השלישי.. המורה שלי. אין לי תמונה אבל היא בין האנשים שאני הכי מעריכה בעולם בלעדייה עוד הייתי מתדרדרת. אני חייבת לה כל כך הרבה.
M mor1212 New member 3/6/05 #26 במקום השני נינט. הכל שלה כל כך ממיס אותי שאני חושבת שאפילו היא הייתה יכולה להיות עם המקום הראשון וגם יופי לא חסר לה פשוט מלכה
במקום השני נינט. הכל שלה כל כך ממיס אותי שאני חושבת שאפילו היא הייתה יכולה להיות עם המקום הראשון וגם יופי לא חסר לה פשוט מלכה
M Ma E New member 3/6/05 #28 יאאאאא אני לא מאמינה שאת אוהבת אותה חשבתי שאני היחידהההההההההה היא כזאת מדהימההההההההההההההההההההההההההההההההה ואאאאאאאאאאאאאאאאי הישראלית הכי יפהההההה
יאאאאא אני לא מאמינה שאת אוהבת אותה חשבתי שאני היחידהההההההההה היא כזאת מדהימההההההההההההההההההההההההההההההההה ואאאאאאאאאאאאאאאאי הישראלית הכי יפהההההה
M Ma E New member 3/6/05 #30 אני לא יכולה לבחור.. אבל אני אתן 5 בנות שאני באמת אוהבת את המראה שלהן [מקום 7 הילרי סוואנק מקום 6 מילה ג'ובוביץ משהו כזה..] חחח מקום 5 נועה תשבי
אני לא יכולה לבחור.. אבל אני אתן 5 בנות שאני באמת אוהבת את המראה שלהן [מקום 7 הילרי סוואנק מקום 6 מילה ג'ובוביץ משהו כזה..] חחח מקום 5 נועה תשבי