חמשת הנשים בחיי : )

חמשת הנשים בחיי : )

הפורום גוסססססס....לעומת פורמים אחרים אנחנו לא זזים! אז אני מציא משהו מחדש, מי הם חמשת הנשים הכי אהובות בחייכם? (זה יכול להיות יופי, משחק, שירה, חוכמה, תרומה לעולם וכו'...) אוקי, אני: (כמובן מקום ראשון זה אמא שלי והמשפחה, אבל חוץ מהם) מקום חמישי: Eliza Dushku - אליזה דושקו

מקום רביעי:

מקום רביעי: Megan Mullally - מאגן מולאלי (הידועה כ"קארן" בוויל & גרייס) אני אוהב אותה בגלל שהיא שחקנית ממש טוב, והיא ממש ממש יפה... (נכון היא קצת מבוגרת, אבל תהרגו אותי, אני נמשך אליה..טוב?!!!)

מקום שלישי:

מקום שלישי: Janeane Garofalo - ג'נין גארופאלו היא פשוט מהממת! שחקנית מגניבה, סנדאפיסטיס מעולה, ויש לה מראה מגניב כזה שאני ממש אוהב!

מקום שני:

מקום שני: Tarja Turunen - טארג'ה טורונן אוקי...אוחח טארג'ה, טארג'ה....את כ"כ יפה, ויש לך קול שאפשר למות עליו!!!!

ואלא שלצערי לא נכנסו לרשימה:

אני גם אוהב אותן, אבל הן לא נכנסו...סורי... Catherine Zeta-Jones Natalie Portman Anna Paquin

Aurum

New member
אתה רציני? ../images/Emo5.gif , איזה מזל שיש לכל

אחד טעם שונה

1gia

New member
אוי... כמה שאתה צודק

טרז'ה מדהימה . עם קול מדהים ... שרק תמשיך ככה לצערי את שאר התמונות לא יכולתי לראות אבל מעניין שדווקא את זאתי זה כן הראה ...

itsme18

New member
החמישיה הפותחת....

הבעיה היא שזה נורא דינאמי...... אבל, נו, נגיד, כרגע, זה אלה. :) אז נתחיל במי שמשום מה אין לי תמונה שלה "כארמן" מ"ישנן בנות" (מי לעזאזל מתרגם את זה ככה?!)

itsme18

New member
אוח, אני כזאת סטריאוטיפית...

מס' 2 ושוב, מהאל וורד, שיין!

itsme18

New member
אוי,

עכשיו שעה עד שאני אבחר תמונה..... ואתמול ראיתי שוב, "לקחת חיים". אח. נכון בסצנה בבית החולים, בסוף, עם איתן הוק, היא הכי חמודה בעולם? כולה מאושרת מאהבה....

itsme18

New member
בכיף, תשלום ביציאה...

serrah bettens k's choice ה-להקה, אגב.

למעלה