חמשת החושים

חמשת החושים

ריח – הריח העדין שלה על הכרית שנשאר מיום אתמול – ניחוח שעוטף אותי כידיד נאמן בדרכי לעולם החלומות. טעם – הטעם של שפתיה – ולא משנה איזה.. הטעם המתוק שלעולם לא יביא אותי לידי שובע. מישוש – המגע העדין של ירכיה, בטנה, וחלקם התחתון של שדיה - שילוב נכון של זכוכית קריסטל עדינה ולהבה של נר. ראיה – המראה שלה כשהיא ישנה- מצונפת, יפה כפסל שיש. המראה שלה כשהיא ערה- מלאת חיים וזוהרת. שמיעה – קול הצחוק שלה שיכול לגרום למלאכים להתבייש בקולם.. הלחישות העדינות אשר נועדו לאוזניי בלבד – כמו רוח קיץ מרעננת.

שמים1

New member
רפרוף של אהבה ../images/Emo79.gif

מלטף בידיים כלות ומבעד לאצבעותיך מתנגן לו שיר , מילים נוגעות בעיניים יוקדות מפלס לו דרכו אל ליבי. בתווים ומנגינה חובק ערגותיי מבעד לצעיף חלומות ישן נושן. עת אעצום שמורות עיניי תרפרף על שפתותיי בעדנה. ברוך הבא רגע אמדוד לי לפורום שירה ואהבה

חמשת החושים

טעמתי אותך בשפתיים יבשות הריחתי את חום גופך ידי על עורך הרוטט בתחושות שמעתי את עצירת נשימתך ראיתי אותך עוצם עיניים שוב טעמתי אותך בלשון מכירה אותך בחמשת חושי מרגישה אותך בליבי.

טאKילה

New member
מקסם חושניות...../images/Emo79.gif

החשכה עוטפת בדידות לילות קרים של חורף סוער מפלחים בי געגוע. , יצרים מבעירים אש על משוכות תשוקה ולהט גופי נוסק אל מקסמי חושניות. , רוח נושאת אגלי הנמסים ותאוותי מתעצמת יוצקת ריגושים על מפתן כמיהתי. רגע אמדוד לי ברוך הבא לשירה אירוטית ואהבה

למעלה