חמישי

© h i l a ©

New member
../images/Emo126.gifיום חמישי../images/Emo126.gif

העירו אותי ב6 :( וזה עוד במקרה הטוב לעומת הפעמים שמעירים אותי ב5. הלך לי כל החופש :'( מחר שולחים את אחי לעזה, אמא שלי מתחרפנת כבר עכשיו
יהיה טוב

B a m b o o k

New member
בוהו

כל החברים שלי בבוםבמלה
ואין לי מה לעשות
ואני מחפשת מישו שיצטרף אלי למסע בת"א (אבא נוסע עם אחי הקטן אז צריך לנצל את זה...) ואם אני לא אסע כנראה שאני אתחיל לחרוש למתכונת בתנ"ך כי בשבת לא יהיה הרבה זמן כי נוסעים לאלון מורה... וויפי

אבא בנה לי מתח במרפסת

משו טוב
חוצמזה התבטל הטיול שהייתי אמורה ללכת אליו עם הסניף ואז התבטל הטיול האלנטרניטיבי עם חברות אחרות אז נראלי נוותר ונלך לים ונישרף עוד קצת [משו נראה לי עילג במילה נישרף. שיהיה] ואז צריך לעשות את המעבדה בפיזיקה ואת הש"ב זייהו

RoRiL

New member
עברתי תיאוריה../images/Emo13.gif

גם כן מחשבים, קורסים לשעתיים ואני נתקעת בחום הזה! העיקר שעבר:p

חם לי ויש לי עקיצות ושריטות בעעעע

בקמתי ב12 וחצי וגילתי שאין שוקו בא לי לבכות!!! אני לא יכול בלי שוקו בבוקר. ב2 הולכים לפרק סוף כל סוף את הביאנלה ואוווווווווווו איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףף. ב9 יום הולדת לשירה דוס.

זונע

New member
עוד פעם חזרתי ב-5

חבר ישן אצלי...עכשו הוא הלך ויש לי שיעור מתמטיקה:S:S:S כוסעמק בערב באים אלי הנודניקים מאור ירוק ואז הולכים לסנוקר

שרון710

New member
אני נשבעת שיש איזה 400 מעלות בחוץ../images/Emo12.gif

כ"כ חם. קמתי ב10 היישר לתוך העבודה בטריגו.פאנן^_^ (לא.) אחותי וארוסה (שיו
) באו, ראינו קצת מקומות לחתונה באינטרנט, המשכתי ת'עבודה ואז נירוס בא אליי לקצת לקחת משו:] אח"כ אני אמשיך את העבודה ואז אלך לשיק אהוווווובתי שיש לה היום יומולדת
ונכין אוכל טעים:]] (ולא כשר בעליל
)

שרון710

New member
חחחחחחחחחח

יש לי בדיחות שואה חדשות!
~ חייבת לשתף, מצטערת
~ # היטלר, אייכמן ומנגלה יושבים ומנסים לחשוב על איך להיפטר מכל היהודים. אייכמן אומר: "צריך להרוג את כוווולם ע"י גז" מנגלה אומר: "לא, לא! צריך לשרוף את כולם!" היטלר אומר: " אתם יודעים מה? נהרוג אותם ע"י גז ואז נשרוף אותם". ואז אייכמן ומנגלה אומרים לו- "בואנה היטלר איזה נאצי!" #היטלר הולך בגטו. הוא רואה ילד ושואל אותו "ילד בן כמה אתה" הילד אומר לו "11". היטלר שואל אותו "וכמה אתה שוקל?" הילד אומר לו "11". היטלר ממשיך ללכת ורואה עוד ילד. -"בן כמה אתה?" -"12" -"וכמה אתה שוקל?" -"12" ממשיך. רואה עוד ילד. -"בן כמה אתה?" -"13" -"וכמה אתה שוקל?" -"14" -"אה, שמנמן!" note to self: מספיק עם הבדיחות השחורות האלה.

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה