חמישי

Under the GUN

New member
היטלר הולך בגטו

ושואל ילד אחד בן כמה הוא הילד אומר לו "עוד מעט 12" היטלר: "אופטימי אה?" ישן, אבל זה התקשר לי עכשיו לבדיחה (הלא חדשה
) שסיפרת

giraffeeeee

New member
הבדיחת שואה הכי חזקה ששמעתי בפולין

היא המכתב מדודה שלך בערב שישי.

אוףףףף נמאס לי מזה כבר

לא יודעת אם אתם יודעים כמה זה מייאש לכתוב משהו ולגלות שזה סוףסוף עובד, ואז שמשלבים כמה דברים ביחד פתאום זה לא עובד יותר ואין לכם מושג למה למרות שזה בדיוק כמו שהראו לכם!!!! זה כ"כ מעצבן ומייאש שפשוט סגרתי הכל ועזבתי את זה. קמתי יחסית מוקדם, ב10 הלכתי עם אבא לקנות מיקודיות למתמטיקה, אני מקווה שאני אצליח לעשות את 03 לבד. משם הלכנו לאיזור תעשיה, ואז קצת לסבא וסבתא. בדרך חזרה עצרנו לקנות אוכל, ואז הביתה. אכלתי ועליתי לעבוד על האתר. בשעה וחצי בערך שילבתי סרטונים (גם זה הציק לי בהתחלה. בסוף הייתי צריכה לעשות את זה בדרך שונה ממה שרציתי וזה לא יפה
) והעליתי את התמונות. נשאר רק לכתוב הסברים ואני מסיימת את השלד...הקטע שחסר לי הוא הקטע שכתבתי עליו למעלה. עכשיו אחרי הרבה עצבים סגרתי את הכל ואני רוצה להתחיל ללמוד קצת, אבל אני לא יודעת למה ללמוד קודם- מתמטיקה או מחשבים. במחשבים אני חייבת חייבת תרגול למרות שזה יומיים אחרי מתמטיקה, אבל זה מתכונת. אני גם צריכה להשלים בהיסטוריה, ואין לי ממי לקחת כי אפחד לא נמצא בבית
ממש אין לי כוח והחופש נגמר ואפילו לא הספקתי לנוח

sky darkens

New member
../images/Emo207.gif - בקשר לשאלונים 001+002 במתמטיקה.

יש למישהו את המיקודים? כאילו, מה החומר לבגרות? X::

giraffeeeee

New member
עכשיו אני מבינה את זה.

למה בטט קורא לי בטטית.. יום שלם במיטה וטוחנת אוכל שונה כל פעם.(יאמ.) החיים הטובים, רק חבל שחוזרים לשיגרה בעוד יומיים. פאק זה יומיים. הצילו!!!!!

dcohn

New member
שוופפפייינננגגגגגג

אמא לקחה יום חופש מהעבודה וזאת התוצאה D: השלל:
מכנס קצר משובץ
מכנס גינס עד הברך כזה
חולצה אפורה חמודה
אולסטאר בצבע בז' כזה
השניות שלי
פיילוט אדום
ומדבקות של טינקרבל
וזהו. אם אני רוצה להרשות לעצמי את הפיקניק עם הבני דודים מחר ולישון טוב או לעשות משהו בשבת, צריך לעבוד עכשיו על מתמטיקה. ודווקא שאלון 005 שאני כן רגילה אליו מתחילת השנה חופר לי

הייתי היום בבית בערך חצי שעה../images/Emo110.gif

קמתי ב9, נסעתי עם המשפחה לת"א קנינתי דברים חדשים
חזרתי בסביבות 5, קפצתי הביתה לאכול משו ויצאתי לשבט להכין את החדר הלם ליום השואה. חזרתי הביתה, התארגנתי ועכשיו אני אצל חברה בהתנחלות כי ישלה בית ריק, עודמעט יבואו אנשים ויהיה שתייה וכיףחיים:]

LadyFlame123

New member
מחר יום עבודה אחרון../images/Emo13.gif

היום הלכנו שעה לפני הזמן
... אבל מכרתי 3 בובות!!!מוהאהא
וכשבאתי הביתה דפקתי שינה של איזה 3 שעות
... הייתי ממשיכה גם לישון אבל אז אני לא אירדם בלילה.. ומחר אמור להיות קצר בכלל. סוףסוף זה שעובד איתי יפסיק לחפור לי.. הוא די נדבק. גם תמיד מדברים עליי.. כי הוא לא מעניין אותי ממש.. אבל מצד שני נמאס לי כבר לספר על עצמי
. חח והיום אחרי העבודה היה קטע די מצחיק.. איזה אחד ניסה להתחיל איתי אז עניתי לו משו והלכתי לכיוון השני.. ואז אחרי דקה אני רואה אותו שוב והוא שוב ניסה, אז אמרתי לו שפעם שלישית- גלידה... והוא לא בא פעם שלישית
. זהו. אני רעבה. הא! יום שבת ירושלים..כנראה

Torn Up Letters

New member
יום מעולה! ../images/Emo9.gif

חזרתי הביתה ב1 בצהריים בערך. היה כל כךךךךך חם. אלוהים. |: התקלחתי שעה בערך
והלכתי לאכול צהריים עם המשפחה. ישנתי קצת בערך מארבע עד חמש וחצי, קמתי ותירגלתי קצת מתמטיקה. יה בייבי. ברבע לשמונה אופיר הסיעה אותנו [!!!!!!!!!!!!1] לתחנת אוטובוס, שם פגשנו את נועם ונטע ונסענו לטי מרקט!!
ירדנו בעזריאלי וניסינו לברר איפה לעזאזל מתקיים השוק הזה, עלינו על מונית והתחלנו להסתובב בת"א לפי נתונים לא מספקים שאופיר נתנה לנו על המיקום של הטי מרקט חחח מיד לפני שעמדנו להתייאש ולשים פעמינו בחזרה לעזריאלי, הW910I החתיך שלי הגיע להצלתנו. נכנסתי לאינטרנט בפלאפון, חיפשתי בגוגל T מרקט, גיליתי שזה במועדון ברזילי בת"א - חיפשתי בגוגל 'מועדון ברזילי בת"א', גילינו את הכתובת ונסענו לשם.
יצאתי סוסת עולם! הצלתי את היום! מתה על הפלאפון הזה.
יצאתי עם טוניקה יפהיפה וחיוך גדולגדול וכיף לי. :] לילה טוב

Anni Lupu

New member
חזרתי מאילת...

היו ילדים ממש קרציות באוטובוס.. ואיזו אמא זוועה!

למעלה