החולצה ממש טובה! תשמש אותך הרבה...
מ מרים 73 New member 1/5/14 #25 כבר יש לי שילובים בראש בשבילה. עם חצאית שיפון שחורה ארוכה(בפנים) פתוחה מעל שמלה שחורה ללא שרוולים.
A Aניס New member 1/5/14 #17 את זוהרת ומדהימה אותי כל יום מחדש. בעיניי סנדלים שחורים פשוטים או פלאטס שחורות היו מתאימים כאן יותר.
מ מרים 73 New member 1/5/14 #24 היום רציתי ללבוש כי אני קפיטליסטית בורגנית שמזדהה עם פועלי העולם. אבל לא יודעת אולי הייתן חושבות שהגזמתי
היום רציתי ללבוש כי אני קפיטליסטית בורגנית שמזדהה עם פועלי העולם. אבל לא יודעת אולי הייתן חושבות שהגזמתי
א אמא ל3 מתוקות New member 1/5/14 #42 חודש טוב! חצאית מקסימה! אוהבת את הצבעים. לסניקרס אני פחות מתחברת במראה הזה.
E efrato1 New member 1/5/14 #74 שילוב פצצה! הסניקרז אומנם מפתיעות אבל מקלילות את הלוק ומוסיפות לו טאצ' מדליק
M michali278 New member 1/5/14 #26 בוקר טוב לחמישי סופר שמח בכורי שלי חוגג 6 שנים להיווסדו רציתי ללבוש היום שמלה חדשה, אבל הבוקר לא היה לי זמן ליהנות מלהשקיע להתלבש אותה.
בוקר טוב לחמישי סופר שמח בכורי שלי חוגג 6 שנים להיווסדו רציתי ללבוש היום שמלה חדשה, אבל הבוקר לא היה לי זמן ליהנות מלהשקיע להתלבש אותה.
מ מרים 73 New member 1/5/14 #31 מזל טוב לאמא ולילדון את לבושה נפלא ונשי מאוד. מכירה את המנהג שביום ההולדת של הילד גם אמו שילדה אותו מקבלת מתנה? זה מנהג נהדר ששבוע הבא אני הולכת ליישם אותו על עצמי.
מזל טוב לאמא ולילדון את לבושה נפלא ונשי מאוד. מכירה את המנהג שביום ההולדת של הילד גם אמו שילדה אותו מקבלת מתנה? זה מנהג נהדר ששבוע הבא אני הולכת ליישם אותו על עצמי.
M michali278 New member 1/5/14 #35 לא מכירה, אבל אני מאלה ש... מקבלת מעצמה מתנות תדיר עוללתי משהו השבוע.
M michali278 New member 1/5/14 #34 באמת שרציתי אבל הבוקר היה בסימן יום ההולדת ולא היה לי זמן לעצמי, אפילו אחרתי לעבודה שזה לא קורה בכלל!
באמת שרציתי אבל הבוקר היה בסימן יום ההולדת ולא היה לי זמן לעצמי, אפילו אחרתי לעבודה שזה לא קורה בכלל!