חמישי שמח דול׳ס
A Aניס New member 1/5/14 #11 מצטערת כי יש לה בטנה ממש צמודה מתחת והיא כל הזמן מסתובבת לי אני בטוחה שהייתי צריכה להזמין מידה אחת מעל כדי לקבל את האפקט המתנפנף המתבקש של השמלה. באסה
מצטערת כי יש לה בטנה ממש צמודה מתחת והיא כל הזמן מסתובבת לי אני בטוחה שהייתי צריכה להזמין מידה אחת מעל כדי לקבל את האפקט המתנפנף המתבקש של השמלה. באסה
D DesertBluz New member 1/5/14 #19 מבינה קצת מה את אומרת הפרינט מקסים אבל השרוולים הלא צמודים נותנים מראה קצת פחות מהודק. לכן בשמלות שיפט כאלו אני מעדיפה שמלות ללא שרוולים , ובשמלות צמודות עם שרוולי 3/4... בכל אופן מכיוון שהפרינט כה מלבב ויפה והשילוב עם הסנדלים גאוני, הלוק מתאזן.
מבינה קצת מה את אומרת הפרינט מקסים אבל השרוולים הלא צמודים נותנים מראה קצת פחות מהודק. לכן בשמלות שיפט כאלו אני מעדיפה שמלות ללא שרוולים , ובשמלות צמודות עם שרוולי 3/4... בכל אופן מכיוון שהפרינט כה מלבב ויפה והשילוב עם הסנדלים גאוני, הלוק מתאזן.
M michali278 New member 1/5/14 #27 איזו שמלה נהדרת! היא יושבת מושלם ויש לה האפקט של רחוק מהגוף במתינות. אולי כדאי להשקיע בלשפצ'ר את הביטנה בפנים? אנחנו מכירות את הסנדלים?
איזו שמלה נהדרת! היא יושבת מושלם ויש לה האפקט של רחוק מהגוף במתינות. אולי כדאי להשקיע בלשפצ'ר את הביטנה בפנים? אנחנו מכירות את הסנדלים?
A Aניס New member 1/5/14 #13 השמלה משגעת!! והסנדלים גם (יש לך סיבה לפתוח שרשור וידויים ?) הייתי מוותרת על החגורה או בוחרת בחגורת לקה דקה ומבריקה.
השמלה משגעת!! והסנדלים גם (יש לך סיבה לפתוח שרשור וידויים ?) הייתי מוותרת על החגורה או בוחרת בחגורת לקה דקה ומבריקה.