חמישי+שישי ב-

kml4e

New member
../images/Emo2.gifוואי אני מסטולה חח אל תתיחסו לזה ../images/Emo6.gif

הפרק הכי טוב עד עכשיו.../images/Emo129.gif

זה היה צפוי שהוא יפסיד כדי שיביאו אותו לעוד איזה פרק, שניים בהמשך. אבל בהחלט פרק טוב. וג'ולי גם לא קפצצה הרבה ככה שאני מרוצה.

kml4e

New member
מת בפרק הקודם :(

הפרק אבל מעולההה !!! וואו הוא כזה בנאדם מגעיל והכי עצוב שיש כאלה בעולם :'( אבל הפרק פשוט מעולה !

אה.שבוע שעבר לא ראיתי. '-'../images/Emo129.gif

מסכן. ;; בהתחלה שארק העיף את אחת העורכי דין, עכשיו זה מת. בסוף לא ישארו מהם יותר.

מושלם../images/Emo70.gif

חחחחחחח אין מצב שבסדרת עורכי דין לא יהיה פרק שהם לא מצליחים..
הבן-אדם הזה היה כזה קריפי...ומה נסגר עם האח המפגר שלו
אני לא מבינה איך אפשר להגיעה למסקנה שהוא לא אשם אבל נו..זה סדרה. עצוב שמרטין מת
והבן השני(קייסי?)הבלונדיני כמעט לא הופיעה בפרק

4hilla4

New member
עכשיו ראתי...

פרק טוב... וואי חבל שהיא התאבדה... עם היא היתה מעידה יש מצב שהם היו מנצחים...

4hilla4

New member
מדהים!!!

פרק ממש ממש ממש מדהים
יאו... זה לא היה צפוי שאנסו אותי... נתנו לו יותר זמן מסך וזה ממש טובבב... אני אוהבת את גרסייה... בתחילת הפרק ריד היה קורעעע... דווקא פיי'ג הזאת לא כל כך גרועה.. ( אבל אני עדיין בעד אל.) פרק מדהים! כמה גילינו על מורגן... ישש.. מסכן .. :(

צפוי.../images/Emo129.gif

בקטע הראשון שמורגן התפרץ על זה שהוא לא רוצה לספר, הבנתי שזה קשור לאונס. (היה פרק ממש דומה מפשע מן העבר). וזה גם נורא הזכיר את הפרק עם אל אז. סה"כ משעמם.

LeRanch

New member
פרק יפה

כל הקטע של האונס היה ממש מפתיע אבל לקראת הסוף כבר הבנתי שקארל הוא זה שרצח את הילדים.. וההתחלה הייתה קורעת

DevilGirl92

New member
פרק מעולה, כרגיל

אהבתי את זה שעירבו את החיים האישיים של מורגן הפעם, זה הוסיף הרבה (כן, האונס היה צפוי, אבל עדיין) ודווקא אני מחבבת את הסוכנת החדשה יותר מאל

../images/Emo99.gif

דרך הכי מושלם בתכנית הזאת....סוף סוף התרכזו בו
חחח היה דיי ברור שזה הייה אונס אבל בכל זאת היה פרק טובבבב
החדשה פחות מעצבנת אותי...הוצ' וגדעון ממש ממש ממש מעצבנים לא יכולה לסבול אותם חחח גרסיה מושלמת כרגיל

ע ל מ ו ש

New member
פרק נדיייייר!

כמו כל אחד מהם. הסדרה הזאת גאונית! כל פרק תענוג. מפחיד שיש לסבסטיאן אויב רציני. אבל זה עלילה טובה, אז לא איכפת. איך הוא היה מאוים ממנו! חחח הוא מתחיל לדמיין אותו מזה.. בטח הפרק הבא יהיה בהמשך לפרק הזה. כי זה עוד לא פתור- והוא לא משאיר דברים פתוחים. הוא "תמיד מנצח" ;]

למעלה