חמישי+שישי ב-

LeRanch

New member
פרק יפה../images/Emo3.gif

הריקוד של ניית'ן, מאות' וסקילס היה קורע
היילי - מכות. איזה התבכיינות דפקה על השמלה הזאת מה נסגר?! דב - יאללה שתמות נמאס מהדמות הזאת
ברוק וצ'ייס חמודים יחד
רייצ'ל - מלכה
לא משנה מה היא עושה היא פשוט הדמות הכי מצחיקה ומגניבה בתוכנית
קרן-דן: הו וול.. לפחות דב צודקת אם קית' היה רואה אותם הוא היה מתחרפן.. לוקאס ופייטון - יותר מדי קוצי מוצי.. חלאס!

פר יפה..מישהו יודע איך קראו לשיר שנייתן

ומאות' רקדו במועדון חשפנות? הוא ממש מזכיר לי שיר מוכר...מישהו יודע איזה??

kml4e

New member
פרק ממש טוב וקורעעעעע

הריקוד שלהם היה קורעעעע חחחחחח ובכלל איך שנייתן רקד היה מצחיקקק בווין כזאת חמודה...חבל שאין לה יותר זמן מסך סוף סוף יהיה לברוק מישו נורמלי ושווה טוב נו זה ברור חח פייטון ושכחתי את שמו חעחעח ממש חמודים דב..אוי באמת לא מבינה את קרן בכלללללל ודן סתאם מעפן...זה מעצבן כל הנחמדות הזאת

4hilla4

New member
פרק טוב...

הריקודים היו מעולים... שיהרגו את דב כבר..

DevilGirl92

New member
פרק רגיל

הריקוד של סקילס-ניית'ן-מאות' היה קורע
רק לי מפריע כמה שהיילי השמינה? היא לא אמורה להיראות ככה בשלב של ההריון
היא עיצבנה אותי כהוגן היום עם הקביים והשמלה
שתפסיק לשחק את עצמה קורבן
פייטון ולוקאס-תפסיקו כבר. עד כמה שאני בעדם, זה כבר מוגזם
ברוק וצ'ייס-עלילה מעצבנת וממוחזרת (סטייל מורה, והילד החדש הזה של עונה שעברה\לפני שתי עונות)
כל הסיפור עם דן וה"חזרה בתשובה" נדוש מדי, ואני לא מבינה מה דב עדיין עושה בסדרה הזאתי. היא הייתה צריכה לעוף ממזמן
רייצ'ל-מלכה

פרק נההה כזה...

זה לא כיף שברוק לא ביצ'ית.. רייצ'ל עושה את הסדרה
היילי מעפנה לגמרי
נייתן מאות' וסקילס
אני לא מבינה למה בכלל לא רואים את בווין בעונה הזאת... לוק ופייתון ביחד זה לא הולך...היא וג'ייק היו כל כך מדהימים ביחד

LeRanch

New member
מה נסגר עם טיילור?!

לא הבנתי מה היו כל ניסיונות ההתחמקות וכל זה
צ'ה - חולה נפש
חבל שהיה קצת סאמר.. גם לא הבנתי למה לא הראו לנו שג'ולי מדברת עם פרנק מההתחלה. כבר ראינו אותם מתנשקים הרי! בוליט וקייטלין באמת נראים כמו אבא ובת
הסצנה המוזרה של הפרק: סנדי: "את חולה?" קירסטן: "כן. אני בהריון." ממתי הריון זה מחלה? תכלס באמת חשבתי שכבר יהיה לה סרטן או משהו אבל וואלה הריון זה לא היה צפויXD

4hilla4

New member
זה לא היה ככה...

סנדי- את חולה? קירסטין- כן, בבקרים אני חולה. קירסטין- אני בהריון.. היא חולה בבקרים = הריון.. ישר ידעתי שזה יבוא מהרגע שהיא רצתה לדבר איתו- לי זה היה צפוי.

איזה חמוד ריאן היה בסצנה עם המכונית.../images/Emo129.gif

*נמסה* חוץ מזה וקייטלין הפרק היה די משעמם.

kml4e

New member
כרגיל הפרקים מסבירים למה הסדרה לא הצליחה

אבל קייטלין ממש מוסיפה לסדרה!! חבל שלא הביאו אותה לפני... טיילור ממש אהבלה חח אבל מצחיקה ומהממממת !!! ואיך קוראים לו המוזר הזה חבר של סאמר...ממש אבל ממש מיותר אבל היה נחמד שהוא מצא את ההיא בבית כלא חח קריסטין כזאת חמודה וגולי כרגיל מהממת אההה בוליט כזה חמודדדדד אבל זה ברור שגולי לא תבחר בו היא אגואיסטית...

חחח היה חמוד

כרגיל
הסדרה הפכה להיות כזאת טובה
חחח ראין הי ממש מתוק בסצנה עם המכונית... בוליט וקייטלן
חחח יואווו צ'ה כזה מעפןןן

ע ל מ ו ש

New member
פרק טוב

חדשה :) איך נפלתיי כשנייתן רקד לסקילס ולמאות'! ובכלל כל הקטעים היו ממש מגניבים. לוקאס ופייטון לגמרי נמאסו. לא אהבתי את ברוק וצ'ייס. רייצ'ל באמת מבריקה! אני חולה על היילי, אבל הקטע עם השמלה היה מוזר. לא מתאים לה להתבכיין ככה. שיחקה אותה עם החשפנות!

למעלה