חמישיית החודש - דצמבר

ikrmr

New member
לא שייך כאן לדבר על כדורסל

בס"ד מי שבבחירת חמישיית החודש אומר ששחקן מסוים הוא הטוב ביותר, אך הוא בוחר באחר כי גם הוא מצוין, זה מגוחך ולא רציני. שיכתוב שהוא בוחר את החמישייה האהובה/המועדפת עליו, אך לא את החמישייה הטובה ביותר.

אבל הוא לא בחר את החמישייה..

הוא בחר את חמשת השחקנים שהיו הכי טובים בעמדתם החודש.. על איזה חמישיית חודש אתה מדבר?

ikrmr

New member
ברכז וס"פ הוא בחר במקום 1 לא הטובים ביותר

בס"ד גם לפי דעתו לברון למשל הוא הטוב ביותר אך הוא לא בחר אותו במקום 1 אלא שחקן אחר כי גם הוא מצוין. זה לא רציני. אם לברון לפי דעתו הטוב בעמדתו גם החודש כפי שהוא כתב במפורש, אז רק לברון יכול להיות במקום 1 בדרוג שלו, כי רק מי שהוא הטוב ביותר בעמדתו יכול להיות במקום הראשון בדירוג השחקנים בעמדה זו.

ikrmr

New member
yoavj1 צודק. תגובתי שהגבת אליה לא שייכת כאן

בס"ד אני בטעות הגבתי כאן על מה ששייך לתגובה על Oxycodone שכתב שלברון הטוב ביותר בעמדתו, אך הוא בוחר באחר כי גם הוא מצוין וכן ברכז כתב שהוא לא צריך את פול כי יש עוד רכזי מצוינים. אז אני הגבתי על בחירתו שלחמישיי החודש בוחרים רק את הטובים ביותר בכל עמדה ואין זה משנה כמה עוד שחקנים מצוינים יש בעמדה זו. אני מצטער על הבלבול ואי ההבנה.

STEVE NASH

New member
עמדות הפנים

זק ראנדולף[ל.א קליפרס] סטטיסטיקה דצמבר: 24.2 נקודות ו10.2 ריבאונדים. מאזן הקבוצה: 8-24. למרות שהקליפרס מסריחים ראנדולף הראה החודש שהוא עדיין שחקן פנים מאיים עם 7 דאבל דאבלים ב12 משחקים, כשהוא מנצל עד תום את ההיעדרותו של כריס קיימן בקו הקדמי של הקליפרס. מרשים. כריס בוש[טורונטו ראפטורס] סטטיסטיקה דצמבר: 20.6 נקודות ו9.6 ריבאונדים. מאזן הקבוצה: 13-20. אחרי חודש נובמבר חלומי, כריס בוש דעך כמו כל הראפטורס בחודש הזה אבל עדיין מעמיד מספרים טובים יחסית. כמו ראנדולף גם בוש רשם 7 דאבל דאבלים החודש, אבל אם הראפטורס ימשיכו להסריח לא בטוח שזה יעזור לו. פול מילסאפ[יוטה ג`אז] סטטיסטיקה דצמבר: 18.6 נקודות ו11.4 ריבאונדים. מאזן הקבוצה: 19-15. בוזר ואוקור נפצעו החודש וזה נתן לפול מילסאפ את הדרך לפרוץ. הפורוורד הצעיר של הג`אז נתן סדרת משחקים חלומית עם מספרים מצוינים, 11 דאבל דאבלים ב12 משחקים. נתון מדהים, מה גם שבמשחק אחד הוא היה פצוע. מרקוס קמבי[ל.א קליפרס] סטטיסטיקה דצמבר: 13 נקודות ו15.4 ריבאונדים. מאזן הקבוצה: 8-24. עוד נציג של הקליפרס ברשימה. קמבי נתן חודש מפלצתי, עם כמה משחקים של 20 + ריבאונדים וסטטיסטיקות מעולם אחר. אחרי פתיחה בינונית הוא סוף סוף מזכיר את משאבת הריבאונדים מהעונה שעברה בנאגטס עם 11 דאבל דאבלים החודש. שאקיל אוניל[פיניקס סאנס] סטטיסטיקה דצמבר: 21.1 נקודות ו9.7 ריבאונדים. מאזן הקבוצה: 19-12. הדיזל מפתיע רבים עם יכולת מצוינת. גם בחודש נובמבר הוא היה טוב ובהחלט מרוצים בסאנס משאק, שאמנם שיחק רק 9 משחקים החודש אבל נתן 5 דאבל דאבלים ובעיקר הרבה אקטיביות ואפקטיביות. האיש הגדול חזר ללא ספק. דירק נוביצקי[דאלאס מאבריקס] סטטיסטיקה דצמבר: 28 נקודות ו9.3 ריבאונדים. מאזן הקבוצה: 20-12. המאבריקס מתאוששים מהפתיחה הקטסטרופלית שלהם, ומתמקמים במקום השישי במערב הרבה בזכות הפורוורד הגרמני שנתן חודש נהדר כולל כמה הופעות של 30+ נקודות ויכולת שמזכירה את עונת הMVP מ2007. יאו מינג[יוסטון רוקטס] סטטיסטיקה דצמבר: 22.7 נקודות ו10.2 ריבאונדים. מאזן הקבוצה: 21-13. הענק הסיני מבסס מעמדו כסנטר הבולט במערב, ורואים את זה גם בהצבעות לאוסלאר. יאו לא בעונה גדולה צריך לציין, אבל עדיין הוא נותן סטטיסטיקה טובה כולל אחוזי קליעה טובים מהקו. נתון נדיר לסנטר בגובה כזה. חבל שהרוקטס שוב לא מממשים את הפוטנציאל שלהם. אמרה סטודמאייר[פיניקס סאנס] סטטיסטיקה דצמבר: 21.5 נקודות ו9.3 ריבאונדים. מאזן הקבוצה: 19-12. השילוב בין אמרה לשאקיל מאוזן להפליא בחודש הזה, כך מראים המספרים הכמעט זהים של השניים. אמרה קולע באחוזים נהדרים הודות ליכולת הסיום הפנטסטית שלו. הוא שיפר את הקליעה מבחוץ ומסיים את הפיקנרול עם נאש גם בסיבוב החוצה. פוטנציאל התקפי עצום, בינתיים הסאנס מרוויחים. טים דאנקן[סן אנטוניו ספרס] סטטיסטיקה דצמבר: 20.7 נקודות ו10.5 ריבאונדים. מאזן הקבוצה: 21-11. בחודש הראשון טים דאנקן סחב על גבו את כל חבורת הדי ליג של הספרס נטולי פארקר וג`ינובילי , החודש הוא כבר נעזר בשני הכוכבים והמשיך להיות יציב כסלע כאחד הגבוהים היעילים בליגה. דאנקן סיים 11 משחקים מתוך 15 בדאבל דאבל, והראה שהספרס ממש לא מתכוונים לוותר על התואר העונה. דוויט האוורד[אורלנדו מג`יק] סטטיסטיקה דצמבר: 17 נקודות ו13.5 ריבאונדים. מאזן הקבוצה: 26-7. סופרמן תותח כהרגלו. שיפר את משחק ההתקפה שלו, בעיקר את מגוון התנועות בפוסט וגם את המסירה החוצה כשבא דאבל טים. האוורד גם חוסם קרוב ל4 זריקות במשחק ומהווה עוגן הגנתי ומטרייה אוירית מאיימת על כל חודרי הליגה. ללא ספק הסנטר הכי טוב בNBA ובטח שעם הפוטנציאל הגדול ביותר.

Orenseg

New member
רנדולף וקמבי out, גאסול ודיאו in.

קמבי ורנדולף לא ראויים להכנס לפה בכלל. דופקים מספרים מנופחים ולא מובילים את הקליפרס לשום מקום (היום קמבי לקח 4 ריבאונדים ברבע הראשון, אותו הסאנס גמרו ב33-15 ואיתו סגרו את המשחק - ו19 ריבאונדים ב3 הרבעים הבאים). קמבי נתפס כשומר 1 על 1 גדול בגלל נתוני החסימות והריבאונדים שלו, אבל אין לקליפרס הגנה מתחת לסל בדיוק כמו שלנאגטס לא היתה הגנה מתחת לסל. מישהו שם לב לבוריס דיאו? הקאטס של לארי בראון היו קבוצת התקפה והגנה נוראיות אבל השתפרו מאוד בשני התחומים מאז שהוא הגיע לשם (ב23 המשחקים לפני שבל ודיאו הצטרפו, הקאטס קלעו 103.5 נקודות ונתנו 108.2 פר 100 פוזשנים. ב7 המשחקים איתם, הקאטס קלעו 107.4 נקודות ונתנו רק 101.1 פר 100 פוזשנים). דיאו מרכז את המשחק של הקאטס, מפעיל את וואלאס ואוקפור, מפתיע עם קליעה מבחוץ (1.1 שלשות למשחק ב50%!) ומעלה ניצוצות של 05/06. בהחלט ראוי להערכה יותר מרנדולף וקמבי. אמארה: הback2back עם הת'אנדר והגריז (באחד הסתבך עם שריקות לא נכונות, בשני התכסח עם שופט ונזרק מהמשחק) קצת הרסו לו, אבל ב8 המשחקים שקדמו להם הוא הוריד בממוצע 12.3 ריבאונדים למשחק. לפני הטרייד היו נגדו טענות מוצדקות, ששחקן ברמתו צריך להוריד לפחות 10 ריבאונדים ולא 3-5. הוא הפנים:
"I'm just attacking," he said. "I really want to eliminate any flaws in my game. Rebounding at the start of the season was one. Before the season, Shaq (O'Neal) and I talked about what the deal was. Shaq wanted to get all the rebounds. I want to get out and run. But it became an issue that I'm not rebounding. Scratch that. That's in the past."​
אמארה הכריז באותה ההזדמנות שהוא נאמן לסאנס, מתרכז בה עכשיו ולא חושב על 2010. הוא אולי לא יהיה המנהיג שמצפים ממנו להיות, אבל יש בקבוצה הזו מספיק וטרנים. שאק: ואם כבר מדברים על וטרנים, אז השאקטוס נתן חודש מפלצתי (בטח ביחס לציפיות ממנו בתחילת העונה), הופך למנהיג האמיתי של הקבוצה ומוכיח שהוא עדיין רעב (וכששאקיל רעב, לא מומלץ לעמוד בדרכו).

STEVE NASH

New member
כתבתי שהם לא מובילים את הקליפרס לשום מקום

אבל עדיין. שניהם נתנו מספרים פשוט מפלצתיים, במיוחד קמבי [שלא כתבתי כלום על הצד ההגנתי שלו, גם אני חושב שהוא סתם שרוך שקופץ לחסום כל הזמן. זה לא מבטל את העובדה שהוא הריבאונדר הטוב בNBA] שנתן חודש אדיר. 27 ריבאונדים, 24 ריבאונדים, 20 ריבאונדים. ראנדולף נתן סדרת משחקים מצוינים ואני רוצה להזכיר שהוא היה כבר שחקן גמור בתחילת העונה.

Orenseg

New member
שחקן גמור? לא.

שחקן שרושם סטטיסטיקות מפלצתיות? מאוד. לכל אורך הקריירה רנדולף היה כזה. הוא שחקן גמור בגלל שכל הקריירה שלו הוא משחק בקבוצות מפסידות שלא יתקדמו לשום מקום. הבלייזרס הבינו את זה וזרקו אותו. הניקס הבינו את זה, זרקו את איזייה ואז זרקו אותו. דאנליבי עוד לא הבין את זה ובמשחק הבית האחרון האוהדים קראו לפטר אותו. רנדולף נחשב לכלי התקפה מצוין אבל משחק כרגע בקבוצת ההתקפה הכי גרועה בליגה (מקום אחרון באחוזים מהשדה ובנקודות פר 100 פוזשנים). קמבי מוריד המון המון ריבאונדים אבל עושה את זה באחת מקבוצות הריבאונד הכי גרועות בליגה (25 בריבאונד, 23 בריבאונד הגנה). הוא מוריד 33% מריבאונד ההגנה של הקבוצה שלו כשהוא על המגרש, יותר מכל שחקן אחר בליגה! אף שחקן בקליפרס חוץ מרנדולף וקמבי (קיימן פצוע ולא שיחק בדצמבר) לא הוריד יותר מ4.7 ריבאונדים למשחק, אז אף אחד לא מפריע לו לרשום את המספרים האלה. כמו שכתבתי, רק אתמול מול הסאנס הוא רשם 19 ריבאונדים מול קבוצה שנחה על המגרש ומשחקת כדי לא להפצע. אחרי המשחק כתוב שהוא הוריד 23 ריבאונדים, אבל זה לא הופך אותו לריבאונדר הטוב בNBA. שים אותו בקבוצה נורמלית והוא לא מגיע אל הריבאונדים האלה... אלה פשוט לא הגבוהים הטובים בליגה, לא החודש ולא בכלל.

rapgamer4ever

New member
דירוג טוב

הייתי אומר שברכזים האריס מקדים את רונדו ובגבוהים נוביצקי ראשון ודוויט שני.

Oxycodone

New member
לדעתי

צריך להכניס את סטאקי על חשבון רונדו..או על חשבון מישהו שם , כמובן שרונדו מצויין וחלק מההצלחה של הסלטיקס הבחור מהיר ומסדר הרבה אסיסטים...אבל סטאקי אתמול קלע 38 נקודות , משחק קודם 40 נקודות , וכמעט כל החודש בדאבל דאבל של נקודות ואסיסטים וממש מחליף את בילאפס ומתחבר עם אייברסון. חמישיית החודש שלי : סטאקי , גונסון , פרינס או לואיס...דאנקן והאוורד את פרינס בגלל שהוא מגלה מנהיגות ולוקח הרבה ריבאונדים , וגם פשוט משמש בתור רכז שסטאקי צריך לנוח אבל לצערי בגלל זה ביינום לא מקבל דקות משחק... חוץ מזה פרינס קולע זריקות קשות ומכניס אותן , הוא לא כופה את עצמו שצריך לקלוע הוא קולע לכן לדתעי החמישייה הזו מעולה , פלוס סטאקי זה שילוב של רכז + ווויד , והוא יכול להפציץ משחקים של 30-40 נקודות. אולי האריס זה הרכז הכי טוב מבחינה התקפית..אבל הקבוצה שלו לא הגיעה מספיק גבוה.

Oxycodone

New member
אני לא צריך אותם

קובי פול לברון וווויד כבר לא כאלו מיוחדים !! שרק צריך אותם , יש מספיק שחקנים טובים בליגה פול : דווין האריס , סטאקי , בילאפס , רוז , ביבי , לא חסרים רכזים בכושר מצויין בליגה קובי : ג'ו ג'ונסון ווייד יותר צעירים וטובים ממנו , גם ריפ אייברסון וריי אלן טובים לברון : נכון שהוא הכי טוב...אבל לא חסרים שחקנים אדירים בעמדה שלו : פול פירס ,דני גריינגר וקצת פחות התקפיים פרינס וטי מאק כלומר קח תחמישייה שאני בחרתי לאליפות העולם והם גם היו לוקחים

ikrmr

New member
לחמישיית החודש לוקחים את הטובים ביותר החודש

בס"ד וכך גם בחמישיית השבוע והעונה מפני שלברון היה הסמול-פורוורד הטוב ביותר, הוא חייב להיות בחמישיית החודש, ואין זה משנה כמה מצוינים היו האחרים בעמדתו. בכל מקרה הם היו פחות טובים מלברון, כפי שגם אתה אומר. וכך גם לגבי פול שטוב משמעותית מכל רכז אחר כמו שזה מתבטא בנתונים, וכך לגבי כל עמדה: ומי שהוא הטוב ביותר בעמדתו חייב להיות בחמישייה הטובה ביותר, ואין זה משנה כמה עוד מצוינים יש בעמדה שלו.

נאלץ להסכים עם קרמר... ../images/Emo4.gif

לוקחים את השחקנים הובים ביותר מה עכשיו דני גריינג'ר אם לברון נותן מספרים טובים יותר וגם במצ' אפ הישיר החזיק אותו על 4 נקודות... אותו דבר לגבי השחקנים שלקחת... ועם כל הכבוד לרוז ביבי הם לא ברמה של פול, תהיה רציני... וסטאקי? הבנו שאתה אוהב דטרויט אי אפשר לדחוף שחקני דטרויט לכל מקום... סטאקי גם לא מחליף 5 בקבוצת אולסטאר...

Oxycodone

New member
ככה

יש הרבה רכזים צעירים מצויינים בליגה..זו כבר לו הליגה של כריס פול ודרון וויליאמס. יש הרבה רכזים צעירים וטובים במזרח שבהחלט יגיעו לרמה שלהם לדעתי : רוז , סטאקי, רונדו ולדעתי דוין האריס כבר עכשיו ברמה שלהם. ככה שלא חייבים לקחת רק את פול. חוץ מזה ניו אורילנס קצת מאכזבים לעומת השנה שעברה...לעומת זאת דוין האריס מכניס את הנטס לפלייאוף , סטאקי ממלא את המקום של בילאפס וכבר נתן העונה ערבים של 40 נק' ו38 , והוא פשוט גם יודע לרכז וגם לתת דרייב לסל שמזכיר את דווין וויד בגלל זה אני רוצה אותו בחמישיה. בקשר לקובי ? אני לא צריך אותו בחמישייה ג'ו גונסון יותר טוב , ושלא הולך לו הוא מסדר אסיטסטים כמו אתמול 14 אסיסטים ו14 נקודות. והייתי מעדיף את גריינר או פירס בחמישייה כדי שיהיה משחק יותר קבוצתי , ברור שלברון הקינג..אבל יש בעמדה שלו את גריינגר ופול פירס שנותנים מספרים טיפה יותר נמוכים משלו. לא חיביים לקחת רק את הכוכבים , החמישייה שלי הייתה מנצחת את ספרד גם בקלות.

תום116

New member
בנאדם

בשיא הכנות, אתה באמת חושב שג'ו גונסון טוב מקובי? בחור, תתאפס.

Oxycodone

New member
כן

קובי בן 30 , ג'ונסון יותר צעיר ממנו וחודר לסל יותר טוב, מבחינת ג'אמפ ושלשות...שניהם זהים לדעתי. בוא נאמר שקובי לא היה לוקח את ההוקס למקום רביעי במזרח כמו שג'ונסון לוקח. וגם גו גו מסדר אסיסטים יותר טוב. הייתי רוצה לראות את קובי במשחק של רק 14 נקודות מסדר 14 אסיסטטים ולא מכריח את עצמו על המשחק. שורה תחתונה : קובי כנראה בחיים לא יביא עוד אליפות ולג'ונסון יש עוד הרבה שנים בליגה ובאופן אישי אני אוהב אותו והמשחק שלו. אם היית אומר לי...שבמצב הפוך ? קובי במקום ג'ונסון והוא לוקח איתם אליפות ..? לדעתי קובי לא כזה טוב , גונסון ווויד עדיפים.

למעלה