סמול פורוורדים
5. קווין דוראנט[אוקלהומה תאנדרס] סטטיסטיקה דצמבר: 25.1 נקודות, 7.7 ריבאונדים ו3 אסיסטים. מאזן הקבוצה: 4-29. מזל טוב לדוראנט על הכניסה הראשונה לדירוג. הרעמים פשוט מסריחים את הפרקט עם מאזן מחריד, אבל ממילא לא בונים שם על העונה הזאת אלא על העתיד, ודוראנט בהחלט מראה סימנים של שחקן ששווה לטפח. החודש הוא הפציץ עם מספרים נהדרים, ובכלל, העונה הוא פשוט פנטסטי ומראה שיפור טבעי כשחקן עונה שנייה. בקיצור, יש עתיד לאוקלהומה, במיוחד אם דוראנט ימשיך ביכולת המצוינת שלו עד עכשיו. 4. דני גריינג`ר[אינדיאנה פייסרס] סטטיסטיקה דצמבר: 25.6 נקודות, 5 ריבאונדים ו4.3 אסיסטים. מאזן הקבוצה: 10-21. הגאנר של הפייסרס רושם ירידה קלה של מקום אחד בדירוג, אבל זה רק בגלל שמתחיל להמאס לי מהקבוצה המטומטמת שלו. בכל מקרה, מבחינה אישית, גריינג`ר נותן עד עכשיו עונה ענקית כשולט הבלעדי בקבוצה המשוגעת מאינדיאנפוליס. הוא זרק כמה שבא לו ומתי שבא לו, הוא שחקן כזה שמסוגל לקחת כדור ולדפוק לך שלשה על הפרצוף אפילו מ10 מטר. היו לגריינג`ר משחקים של 40 נקודות ויותר, והוא מתפתח לאחד הסקוררים הטובים בליגה. ועושה רושם שהוא מהשחקנים האלה שמקבלים מפתחות בקבוצה קטנה ויורים לכל עבר[קווין מארטין, מייקל רד], אבל אני מאמין בו. 3 ראשרד לואיס[אורלנדו מג`יק] סטטיסטיקה דצמבר: 21.3 נקודות, 6.3 ריבאונדים ו3 אסיסטים. מאזן הקבוצה: 25-7. עוד כניסה חדשה לדירוג. בחודש הקודם זה היה הידו טורקוגלו מהמג`יק שנכנס לחמישייה, הפעם מגיע תורו של לואיס שנתן חודש נהדר מכל הבחינות. גם מבחינה אישית, הוא עוגן התקפי עבור המג`יק, בעיקרון הוא משחק כפאוור פורוורד אבל זה ממש לא קורה במציאות. לואיס בדרך כלל מחכה בפינות לכדורים שמביא לו ג`אמיר נלסון, והחודש הוא דייק ב45 % מחוץ לקשת וגם מבחינה קבוצתית, לואיס מוביל את המג`יק כאחד משלושת הסטארים ועד עכשיו הם בהחלט נראים כמו קבוצה שתדבר חזק העונה עם מאזן נהדר ובעיקר כדורסל חיובי. 2. פול פירס[בוסטון סלטיקס] סטטיסטיקה דצמבר: 18.5 נקודות, 4.7 ריבאונדים ו4.2 אסיסטים. מאזן הקבוצה: 28-5. ה"אמת" נשאר גם החודש במקום השני והמכובד. הסלטיקס רצו לחודש מפלצתי שנכנס לספרי ההיסטוריה, אבל שלושה הפסדים רצופים בסופו קצת הורידו את ההילה סביבם. פירס ממשיך לעשות את שלו. הוא עדיין המנהיג של הסלטיקס והקלעי המוביל שלהם, הוא עדיין קולע שלשות במעבר שגומרות משחקים, הוא עדיין הווינר הגדול של האלופה. המספרים באופן טבעי ירדו, אבל כשהקבוצה שלו בכושר כזה רצחני[19 ניצחונות רצופים להזכירכם] והוא אחראי לזה, אין סיבה שפירס לא ישאר כאן. 1. לברון ג`יימס[קליבלנד קאבלירס] סטטיסטיקה דצמבר: 28 נקודות, 6 ריבאונדים ו6.5 אסיסטים. מאזן הקבוצה: 27-5. לא חושב שמישהו יכול לשנות את המקום הזה בחודשים הקרובים, כל עוד הקאבס רוצחים כל יריבה ולברון דורס, המקום הראשון בדירוג הסמול פורוורדים מובטח לקינג ג`יימס, שנותן עד עכשיו עונה באמת גדולה. עזבו את המספרים המרשימים, העונה קליבלנד הפכה לקונטנדרית של ממש. אם בשנים האחרונות זה היה לברון + כל השאר, העונה זה שונה. לברון הוא הכוכב והסופרסטאר אבל ממש לא האיש שעושה הכל. לברון כבר לא מרכז את המשחק, הוא מקבל את הכדור רק אחרי שעוברים את החצי וגם זה לא לגמריי נכון. הוא מפלצת בכל קנה מידה, אין אף שחקן הגנה שמסוגל לעצור אותו, הוא מוביל החודש את הליגה במדד הנקודות + ריבאונדים + אסיסטים. מה אני ממשיך לכתוב? הבחירה הכי קלה שהיתה לי עד עכשיו בדירוג הזה.