חמישייה לשבת

חמישייה לראשון

מבול!!!!!!!!!!!!!! אושר
הגיע המשלוח מהסופר ויש אוכל בבית!
הקדשתי את היום לקריאת מדריכי טיולים ושקעתי בפנטזיות על פריז... אחח...
קבעתי תכניות כיפיות להמשך השבוע :)
סבתא שלי חגגה 90 קיצים.

חמישייה לשני

-הלכתי לראות את הדירה החדשה של חברה, ובילינו בוקר נעים מאד יחד.
-ראיתי את התחנה המרכזית המשופצת בב"ש, אין דברים כאלה! חבל שהיא לא נראתה ככה בזמן השירות שלי, כשעברתי שם פעמיים בשבוע... עשו ממש יפה, מבסוטה עליהם.
-התקדמתי באיזו מטלה איומה שאני דוחה כבר חודשים ארוכים
-קסם הכין ארוחת ערב וכשחזרתי הביתה היה ריח כזה של בישול באוויר. זה היה נהדר.
-נעלתי מגפיים! איזה כיף שחורף!

Ginger L Honey

New member
חמישיה לשבת-ראשון

1. בשבת יצאתי בפעם הראשונה מהבית בלי הקביים או הקורקינט שלי! בסה"כ היה לי נחמד, אבל הרגל שלי מתעייפת ומתחילה לכאוב מהר מידי.

2. הלכנו לחגיגת אוקטוברפסט באחד הברים בעיירה השכנה. בסה"כ נהנתי, אבל היו הרבה אנשים ולא היה איפה לשבת, ויש גבול לכמה זמן אני יכולה לעמוד על רגל אחת. הזמנתי סיידר אלכוהולי על בסיס דלעת (כל המשקאות בבר היו על בסיס דלעת), לא אהבתי את הטעם במיוחד ולא הצלחתי לסיים את המשקה, אבל הגישו את המשקה בתוך דלעת קטנה אמיתית והתהלבתי מזה כמו ילדה!

3. קניתי לחברה שילדה בראש-השנה בגדים מתוקים עבור התינוקת, החברה שמתארחת אצלי תביא לה אותם.

4. נפגשנו אתמול עם חברות ונהנתי אפילו שצפינו בפוטבול.

5. הגענו הביתה בדיוק בזמן לצפות בשני פרקי פתיחת העונה של "המתים המהלכים" (הפסדנו את הראשון בשבוע שעבר אז צפינו בשני הפרקים ברצף)

dify

New member
שני

1. שיחה כייייייפית עם הבת דודה שלי, יאללה איך אני מתה על הבחורה הזו, באמת לא יאמן כמה שתי אנשות במקום כל כך שונה בחיים יכולות להתחבר

2. סיבוב פינוקים קטנים בעיר, הלכנו לכל המעדניות וקנינו את הדברים הקטנים שאני אוהבת ולא אכלתי כבר חודשיים

3. ביקור אצל הוטרינרית הבוקר, מקווה מאד שעזרנו לחתולה, בכל מקרה היא התנהגה מקסים, פחדתי שיהיה לה קשה עם הטיול הזה החוצה אבל היא היתה מלאת חיים וסקרנית, שזה נהדר לחתולה חולה בת 15

4. שנ"צ מתוק, ובכלל, התקרר בחוץ ואני יושבת עם סווצ'ר, סוף סוף החורף מגיע!
(מחר בטח יהיה חם אבל תנו לי להחזיק באשליה, גם אם זה בעזרת מאוורר דלוק
)
5. היום טיילתי לי בחנות מסוג עשה זאת בעצמך וקיבלתי השראה לרעיון מה להוסיף בחדר שינה שגם יתן לו עוד קצת אופי וגם יהיה פתרון לבגדים שלבשנו רק פעם אחת ואני לא רוצה להחזיר לארון אבל גם לא לזרוק לכביסה.

החמישייה של יום שני

אחח... כמה שאוהבת את השרשור הזה

&nbsp
הלכתי היום לאיזה מרכז של יהודים וישראלים כדי לקבל פרטים על הפעילויות. אומנם מטרתי טרם הושגה כי הגברת שמטפלת בנושא לא הייתה
, אבל הלכתי לאיבוד שם מרוב שהמקום גדול
ועדיין לא נלחצתי מזה אלא שאלתי אנשים ולא ויתרתי עד שהגעתי לחדר שאליו נשלחתי והסברתי את עצמי בצורה כל כך יפה כנראה שהבחורה שרשמה את הפרטים שלי להעביר לבחורה שמטפלת בזה שיבחה את האנגלית שלי

&nbsp
הכנתי בלינצ'ס גבינה בפעם הראשונה בחיים שלי-מדהים כמה זה קל ויצא טעים!
&nbsp
הסתובבתי היום באיזור שלא ממש הייתי בו וממש קרוב וגיליתי אוצרות כמו סטודיו כזה שמכינים בו כל מיני דברים של אומנות ואתה יכול לבוא למעשה מתי שבא לך ולהכין נר או תחתיות לכוסות או לקשט כלי קרמיקה... המקום עצמו קצת יקר אבל פעם בשבוע -שבועיים זה משהו נחמד עבורי לעשות

&nbsp
וגם עברתי במקרה ליד חנות כלי בית ענקית, הייתם צריכים לראות את העיניים שלי ואיך שהם נצצו
- קניתי קרש חיתוך ספציפי שחיפשתי מלא זמן ולא מצאתי וחותכנים מדליקים לעוגיות בצורה של בלרינה, גיטרה וברווז

&nbsp
&nbsp
הדורמנים פה עדיין מדברים על הלחמניות שהבאתי להם ולא מפסיקים לשבח אותי על זה

haych

New member
של שני

1. א' ואני הלכנו לאוניברסיטה לעשות תמונות פספורט. כשסיימנו, הוא החליט לקחת אותי לסיור בבניינים החדשים של האוניברסיטה. BORING! לא הבנתי מה הוא רוצה מחיי ולמה אני צריכה להגרר אחריו בבניינים אפורים ומכוערים, מסתבר שגם אותו זה לא עניין במיוחד, הוא פשוט ניסה להאריך את השהיה שלי מחוץ לבית כי אני מרגישה מנוונת להיות שם כל היום. ובאמת, הטיול הכביכול מיותר הזה מילא אותי באנרגיות חדשות ושיפר את מצב הרוח.
2. התחלתי לנקות את הארונות מטבח - לא תנצח אותי, עש מזון!!
3. עשיתי בערב טיול של שעה ורבע לכלבה שעשה טוב גם לה וגם לי.
4.א' היה צריך לנסוע מהיום ועד שבת - לשמחתי (ולצערו) זה בוטל ולא אהיה לבד!
5. התקדמתי במשהו שהתחלתי לעבוד עליו מזמן וזנחתי אותו.

dify

New member
שלישי ורביעי

נו מה לעשות, אתמול התפספס לי
&nbsp
1. החתולה חולה וכנראה רואים את הסוף, האמת שלפחות נכון לעכשיו אני קצת מופתעת מעצמי לטובה, הייתי בטוחה שיהיה לי הרבה יותר קשה. אני מקווה שהיא עוד תאריך חיים, אבל גם אם לא, 15 שנה של חיים טובים זה נראה לי יופי של דבר :)
2. החתולה כל כך לא מוכנה להיות במצב גוסס שהיום היא שאגה על הוטרינרית, חחח, איזה גאווה! זו חתולה זקנה זו? גאה בה מאד!
3. הלכתי לראות עם אמא שלי דירות בסביבה, היא כנראה תעבור לגור ליידי, יצא שבילנו יחד יום ממש נחמד :)
4. אמא שלי התלהבה מהאורז עם המנגולד שהכנתי לה, שאמא שלי תאכל עלים ירוקים?? מנגולד??? ועוד מעורבבים עם כל מיני צימוקים וכד'? ועוד תגיד שזה טעים??? חחחח נראה לי שהיא באמת מזדקנת כי בדר"כ היא לא נוגעת בדברים כאלו.
5. לזוגה היה ראיון עבודה מעולה הבוקר, אין עליה, היא יכולה לעשות הכל

dify

New member
וכרגיל 6 מגיע באיחור

החתולה בבית, הצפי הרבה יותר חיובי מכל מה שחששנו, הפשושה כנראה תזדקן להנאתה, עוד כמה שאפשר בגילה

למעלה