חמישייה לשבת

מתפקדת

חזרתי לציליווזציה- יש אינטרנט, יש טלויזיה עם ערוצים שווים ויש טלפון בבית - איזה כיף שיש אינטרנט וכיף לחזור לפורום. פייר, התגעגעתי
.
&nbsp
צלחתי בהצלחה רבה את הכביסה הראשונה במכבסה המשותפת של הבניין- הייתה חוויה הממ... מעניינת

&nbsp
הדירה ממש נראית טוב, צריכה להעביר את התמונות למחשב כי להתחבר לתפוז דרך הטלפון זה התאבדות, ברגע שאעביר- אעלה פה תמונות מהדירה. אנחנו ממש מרוצים

&nbsp
התחלנו בטקס חביב של הדלקת נרות שבת- פחות בגלל הנושא של הדת, אלא יותר כמסורת. קניתי צלחת יפה ועיטרתי אותה ויחד עם הפמוטים המיוחדים שקניתי בארץ זה יצא ממש יפה ומיוחד. גם אתמול הכנתי חלה ולחמניות שבת טעימות

&nbsp
&nbsp

כן, האמת שאני לאט לאט מכירה אנשים

כך שזה ממש עוזר לי להרגיש יותר בבית. גם גיליתי סופר עם מלא דברים מישראל ואיזה בית קפה שהוא של ישראלי, דקה מהדירה שלנו- זה עושה טוב בלב ונחמד כשמתגעגעים

&nbsp
תודה

חמשייה של שישי שבת

טיול יום הולדת באשקלון ואשדוד + מסעדת גדים יקרה אך מעולה (אדי דגים ) ..
מתנה דיסק מההורים
2 ספרים מהבחור
בוהוריים נחמדה יום בבית קפה ברמת השרון

דנה אז

New member
הטובים של היום

התעוררתי לקול הגשם כך שהתחלתי את היום בחיוך.
החלטנו לקחת יום מנוחה בבית, להתאושש מכל החופש ולארגן אותו (ארגון לא היה), והיה שקט נעים וכיף.
גיסתי עשתה לי פדיקור מניקור
הליכה ושיחה ארוכה עם חברה.
אפיתי פוקצ'ות לארוחת ערב והריח עדיין בבית

dify

New member
שבת

1. נמצאו הפיתות הכי מדהימות ביקום, כל כך מדהימות שניסיתי לשכנע את זוגתי לעשות הסבה מקצועית למוכרת פיתות כי תהיה להן הצלחה המונית
לא שאני הכנתי, אני רק קניתי, אבל וואו, יש אנשים שיודעים להכין פיתות, בחיי.
2. האמת, לא היה היום שום חדש, מור אוף דה סיים, אבל גוד סיים- הבית עדיין עושה לי נחת, הזוגה שלי היתה רומנטית כהרגלה
החתולות שלנו חמודות, המשפחה שלי סבבה :) במילה אחת- שלווה. אני קצת מרגישה שאני חוזרת על עצמי, אבל זה חלק מלהעריך מה שיש, לא? לא אמור להיות כל יום משהו חדש, אני אוהבת בדיוק כמו שזה, אני פחות אדם של חידושים, אני אדם של אמצע :)

החמסה של שבת

-סיירנו במוזיאון ישראל והיה כיף ומעניין :) היינו בשלוש תערוכות (מתוך איזה מיליון. זה מוזיאון שאפשר להיות בו חודש שלם, למי שאוהב מוזיאונים), מתוכן אחת פחות אהבתי, אמנות מודרנית ופוסט מודרנית לא כ"כ עושה לי את זה, אבל היה מאד מעניין.
-עשינו סוף סוף סוף סוף הזמנה מהסופר, שתגיע היום ויהיה לנו אוכל! הסוף למקרר הריק!
-התחלנו להתארגן על ציוד החורף וציוד נוסף לנסיעה.
-סושי מצויין :)
-זמן זוגי כיפי, כזה של כל אחד בנפרד אבל ביחד. התכרבלנו במיטה וכל אחד קרא ספר אחר.

גברת ע

New member
מנסה גם...

אומנם אתמול אבל.... נו שוין...
&nbsp
* אכלתי סושי
* אכלתי פיצה (לא ביחד עם הסושי ולא אותה ארוחה חחח)
* ביליתי קצת עם אחותי ועזרתי לה לארגן דברים לחתונה
* יום מנוחה רגועה בסה"כ
* ביליתי טוב מאוד בלילה
והכי כיף שזה היה מלווה בשיחה נעימה נטולת מסכות

dify

New member
ראשון

1. מבול!!! עמדנו חצי שעה ורק בהינו בגשם שירד ללא הפוגה, איזה קסום! אני מתה על גשם! על ריח של אדמה רטובה, על מראה של עולם חורפי. קסום! (אם אני לא צריכה לנהוג על דו גלגלי באותו רגע כמובן
)
2. עוד סנדביץ' מהפיתה המופלאה בעולם :))))
3. תלינו את הוילונות החדשים, עשינו מסגרת לגשם

4. גמרנו את עונה 2 של הכתום הוא השחור החדש, אוי, איזה סיום מלבב, הלכנו לישון בכזו תחושת רווחה, לפחות הם נתנו קצת הפוגה לנשמה, מצחיק כמה שיכול להיות איכפת מדמויות של סדרת טלוויזיה, אז כן, עשה לי שמח כשדברים הסתדרו ותקווה לדברים אחרים (אני יודעת שצרות עוד יגיעו, בכל זאת מתוכננת עוד עונה, לא? אבל באמת, קצת שלווה בתוכנית טלוויזיה לא הזיקה לאף אחד
)
5. השלווה הרגילה שלנו יחדיו :)

1Shir

New member
את יודעת מה היתה התגובה שלי לזוועה הזאת שאת קוראת לה קסום?..

בכי. פשוט לא הצלחתי לא לבכות. והייתי בעבודה!!! כלומר ניסיתי בכל כוחי להתאפק, אם זה לא היה במסגרת לא היה אכפת לי, אבל בעבודה לא נעים. ובכל זאת. כפי שכתבתי, זאת פשוט זוועה מבחינתי. אז היום ידך על העליונה. ולא יאומן. כנראה אסור היה לי להגיב, כי הפועל ת"א הולכת להפסיד במשחק
איזה הפסד מטופש ומיותר. כואב מאוד מאוד.
לנושא אחר, מזל שאני לא נמצאת בבית של אמא שלי בתקופה הזאת, כי שם יש הוט VOD, וממש פיתית אותי ל"כתום". אם אמא שלי היתה עכשיו בחו"ל, הייתי מוצאת את עצמי בלילות שלמים של צפייה בגללך... ניצלתי

dify

New member
מה? לא הבנתי

בכית בגלל הגשם? למה? גשם זה חיים, גשם זה ברכה במדינת מדבר כמו שלנו, וגשם זה גיוון מבורך לזה שבדר"כ חם פה.. אז באמת בכית בגלל הגשם? עוד שבוע הכל יהיה ירוק ופורח בזכות הגשם הזה.
אני לא בתחרות עם אף אחד, למה שידי תהיה על העליונה? באמת שלא הבנתי.
&nbsp
ולגבי הפועל, תשמעי, אין לי אלא להגיד לך שהחיים שלך כנראה מצויינים, אם הכאב הכי גדול שלך זה הפסד טיפשי במשחק, תשמעי, שאלו יהיו הצרות שלנו, זו דווקא נקודה טובה! :))))
&nbsp
את כתום אני רואה ברשת, כך שהכל אפשרי, יש גם עם תרגום באיכות מעולה. אבל באמת שהתוכנית הזו היא סוג של מזוכיזם.

1Shir

New member
אני מבינה למה את באמת לא יכולה להבין עד כמה גשם עושה לי רע -

טוב שאת לא מבינה, זה מראה שאת באמת אוהבת את זה :)
"ידך על העליונה" מבחינה אקלימית היום...
אם זה לא יצא בנימה המבודחת שהתכוונתי.
נו את יודעת... מהבעיות הגדולות מתעלמים... בורחים באסקפיזם לאיזה משחק כדורסל ומתלהבים מקבוצה אהובה... נותנים לזה לשפר את מצב הרוח הירוד... ואז היא מפסידה בשניה האחרונה
אבל תודה על העידוד

אני לא אוהבת לצפות ברשת בסדרות, התרגלתי לאיכות של טלוויזיה... אבל כמו שאמרת, זה נשמע לי מזוכיסטי. אני אמנם מזוכיסטית... ואוהבת סדרות כאלה שנשאבים אליהן רגשית ומסתובבים במתח כל היום (שוב מי אמר אסקפיזם), ולכן ברור לי שאם כרגע זה היה (מבחינתי) נגיש לידי לצפייה, הייתי מנסה בגללך... אז כנראה שלעת עתה שכרי בהפסדי מה שנקרא

נראה לי שאני עוד חייבת תשובה לגבי הגשם, אני פשוט לא סובלת את זה מכ"כ הרבה בחינות, והכי נורא שזה מגביל אותי וגורם לי להרגיש במצור ובכלא ובעונש... כי אם לא היה היום הגשם הזה, הייתי בחוץ. בסוף נאלצתי לנסוע ואני שונאת לנסוע כשאפשר ללכת. הלכתי רק עד הבית בטפטוף... אנחנו פשוט הפוכות בעניין הזה - יש אנשי חורף ויש אנשי קיץ
כבר אמרתי, אני מבחינתי כל דבר שהוא מתחת לאוגוסט זה שנמוך.

dify

New member
ללכת בגשם

עם מטריה ענקית, מעיל טוב נגד גשם ומגפיים וטובות, זה אושר! מה קרה לך

&nbsp
את מדברת עם בחורה שהיתה יוצאת לתוך גשם עם דו גלגלי.. אז אני בהחלט יודעת מה זה להרטב, ולהרטב עד העצמות כשלא לבושים מספיק טוב, גם זה כבר קרה
ולהסתובב אח"כ יום שלם ככה (ובאותו יום גם פיטרו אותי בטלפון, הו, זה היה אחד הימים המשובחים של חיי, בחיי
)
&nbsp
אני באמת לא יכולה להבין, בעיקר שישראל כל כך דלה בימי גשם רציניים, בטח גוש דן, לכן זה לא בעיה להחזיק פה דו גלגלי, גשם פה לא יורד בדר"כ יותר מ15 דקות רצוף, אז מחכים שירגע וזה פותר הכל, באמת מהמון ניסיון בגשם.
&nbsp
ושוב, מטריה ענקית איכותית ומעילה גשם ארוך עם מגפים שמתאימות לגשם ואת לא נרטבת אפילו טיפה, ואת זה אני כותבת לך באחריות של מישהי שמצאה את כל הפתרונות לנהיגה בדו גלגלי בגשם והגעה ליעד יבשה לגמרי :))))

1Shir

New member
אני חזיתי שתהיה תגובה בסגנון הזה
זה דיון ללא מוצא.... :)

[כתבתי קודם הודעה שלמה ותפוז השמיד לי אותה
]
בקיצור אני מבינה מה את אומרת
מבחינתי זה היתרון הכי גדול של ישראל [חוץ מהאנשים]
ועדיין זה עושה לי מה שזה עושה לי... הכל יחסי - לכל הכיוונים
אני סוגרת 36 שעות ללא שינה אנד קאונטינג אנד קאונטינג שבמהלכן גם עבדתי יותר מ-9 שעות בלי הפסקה (עבודה זמנית) וכל זה כשאני עוד לא מרגישה טוב אז הגשם וההפסד רק מתחברים לנאחס של היום הזה... אל תדאגי, היו גם 5 דברים טובים
[תמיד יש, יותר, רק צריך לראות אותם]

haych

New member
ראשון

זו תקופה קצת מחורבנת שלא קורה בה הרבה, ננסה למצוא משהו...

1. גשם בבאר שבע!! לא קורה יותר מדי, ובשבילי זה הגשם הראשון השנה.
2. לשמחתי א' אהב את "הרומן"-אז הפכנו אותה לסדרה שלנו. הסדרה היחידה שראינו יחד היא הבורר... יש לנו טעם ממש שונה בסדרות/סרטים, ואני בכלל לא בן אדם שרואה טלויזיה, אז זה לא מובן מאליו. מחכה כבר להתכרבל איתו מול פרק.
3. התברר לי שמפגש שניסינו לארגן עם העבודה הישנה שלי ובוטל אינספור פעמים - באמת הולך להתקיים השבוע, ואפילו בהרכב כמעט מלא! (מה שאומר שגם אם יהיו הברזות עדיין יהיו מספיק אנשים למפגש). התגעגעתי לכולם.
4. סוף סוף מצאתי את הפרק החדש של האנטומיה מתורגם, אחרי שבאתר הרגיל שלי הוא לא עלה. הפרק היה חרא, אבל לפחות מצאתי אותו

לא מצליחה לחשוב על חמישי...

דנה אז

New member
החמישיה של היום

יום עבודה שיגרתי, ובכל זאת אנסה למצוא 5 דברים טובים
- סיימתי מטלה שאני מתחמקת ממנה המון זמן, והיה אפילו נחמד.
- הצלחתי להתקדם בנושא שהיה תקוע המון זמן, ונראה שהכיוון חיובי
- בילוי בקניות - פינקתי את עצמי בהלבשה תחתונה חדשה וכלים למטבח.
- קיבלתי את המתנה של ראש השנה מהעבודה, והפעם היתה מתנה שווה (כלים שונים למטבח)
- תכף מתכרבלת עם בן הזוג מול הטלויזיה עד שנלך לישון.

החמישייה של יום ראשון

הלכנו להסתובב במוזיאון שמדבר על ההיסטוריה של בעלי החיים בארה"ב- ציפיתי שיהיה די משעמם, היה מאוד נחמד ומעניין. הסתיים קצת באקורד צורם כי הבחור לא שתה קפה בבוקר
= הוא עצבני, אני עצבנית. הייתי לבושה לא טוב ועם נעליים לא משהו ומיהרנו להגיע לארוחה עם חברים כך שהכל הלך הפוך כזה ודי התברברנו....
&nbsp
נפגשנו עם זוג חברים והילדות שלהם- זה לא היה פשוט אבל הילדות כל כך חמודות ורוב הזמן היה בסדר. לקראת הסוף שתיהן היו עייפות אז סגרנו את הבסטה. הסושי היה נפלא כרגיל

&nbsp
פנו אליי כמה אנשים מהעבר בפייסבוק- כל מיני מהתיכון וזה ממש נחמד ונוסטלגי לראות מה שלומם ומה קורה
.
&nbsp
יצא לנו ללכת דרך הסנטרל פארק והוא פשוט מרהיב, מתכננת להגיע לשם בתדירות גבוהה כל עוד מזג האוויר מאפשר את זה.
&nbsp
סופסוף יש אינטרנט והוא אשכרה זז ולא נתקע... חבל שתפוז מאוד איטי יחסית פה, אולי בגלל שזה במדינה אחרת זה איטי לי יותר. אתם מרגישים איטיות?

למעלה