חמותי עזרה דחוף

אוסה

New member
אולי יהיה לך קצת קשה כי ....

אני מאוד חשדנית באמצעי התקשורת הזה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פרצלה

New member
אבל לא היתה שם מילה אחת טובה

היא כתבה רק דברים רעים,אומנם ציינה שחמותה היתה אישה טובה וסבתא טובה,אבל פרטה רק את הדברים הרעים שהיו בה. אני לא הבנתי מההודעה הזו כלום

כמי2

New member
פרצלה אם את מתכוונת להודעה

שלי אז המסר הוא כמובן מנסיוני שיחסים בין בני אדם הם מורכבים, שלדעתי אין ממש "אנשים רעים" ושיש תקוה ולפעמים אנשים משתנים שאין שחור ולבן ושיש גם דברים באמצע. גם עם בני משפחה קרובים ביותר יש לנו עימותים ואנחנו עדיין אוהבים אותם. אנשים באים מרקע ותרבות שונים, ועל יחסים בין חמות לכלה כתבו כבר הרבה ואנחנו לא מחדשות הרבה.באופן אישי אני יכולה להגיד שחיבבתי מספר תכונות אצל חמותי וממש לא אהבתי תכונות אחרות. אפשר להסתכל על יחסים גם ככה, לא חייבים ממש לשנוא טוטאלית.יכולות להיות עליות וירידות ביחסים בין חמות וכלה כמו ביחסים אחרים גם כן. מה הייתי רוצה באידיאל? בטח שחמות תומכת נחמדה ולא ביקורתית אבל המציאות היתה אחרת מציאות מורכבת מימים טובים לקראת סוף חייה וימים רעים בתחילת היחסים. שבת שלום לך.

היי מורן, בואי אספר לך עליי, כמובן שכל אחד

זה אחרת, אבל תביני שאני כמעט במצב כמו שלך אפילו יותר גם אני נשואה ויש לי בן אוטוטו בן שנה בעזרת השם אני גרה בבית של ארבעה חדרים, לא יחידת דיור כמו שלך בנפרד הלוואי היה לפחות את זה. החדר שלי מול החדר של ההורים שלו, אני גרה עם חמי וחמתי וגם אחותו התחתנה לא מזמן וגם הם גרים פה, חדר ליד לא יחידת דיור נפרדת ליד, הלוואי והיה את האופציה הזו. הבן שלי יישן איתי בחדר כי אין לי מקום לחדר ילדים, הסלון נראה כמו מחסן, אבל עדיין יפה, הוצאתי את כל השידה שלי המראה השידות הכל לסלון בצורה יפה כדי שיהיה מקום לילד, לצערי הייתי בשמירת הריון ותודה לאל שהייתי כאן, לא הייתי צריכה לדאוג לאוכל, לכביסות, למרות שלא היה לי נעים אבל לא הייתה לי ברירה, זה חצי נחמה. אחר כך ילדתי את הילד וברוך השם הכל בסדר, לא אגיד שקל וכיף חיים, אבל אפשרי, אני מקווה לעתיד טוב יותר, בעלי לא מדבר אף פעם על לעבור דירה שאני מעלה את הנושא הוא עוש ה פרצוף את יודעת שזה מה שאני רוצה גם, אבל אף פעם לא דיבר על זה ולא בנה תוכנית איך לעשות את זה ולא ישבנו איך באמת מתקדמים מפה. הבית חם, אנשים חמים ואוהבים אבל עדיין כל אחד רוצה את הפרטיות שלו ואת הסדר שלו והשקט שלו אני אגיד לך משהו, למה בעלך מחכה כדי שתעברו דירה? עד כדי כך גרוע ביחידת דיור כרגע? יש מקום תמיד אם רוצים, תאמיני לי אם התסדרתי אני כל אחד יכול. אני מקווה שיהיה בסדר, אל תתעצבני יותר מידי עכשיו, תהיה רגועה יותר מקווה שיהיה בסדר גם בעלי קשור מאוד להורים שלו וזה ברור ככה זה עם הורים בהצלחה

בעיה מוכרת ונפוצה

עבור מורן 251 הבעיה מוכרת לי מזה 4 שנים גם בעלי קשור להורים שלו מאות המלצתי לך.לעבור בדחיפות כי אז מערכת היחסים עם החם או החמה מתקלקלת באופן לא יתואר. מניסיון אישי. לא רק הפרטיות תיפגע אלא גם מערכת היחסים שלך עם בעלך תפגע. תנסי לדבר איתו וליזום בעצמך חיפוש דירות ואז לשתף אותו בהצלחה

gogolit

New member
מה שאת צריכה לעשות זה בעצם...

ליזום.אם את לא תעשי את הצעד שום דבר לא יזוז. לכן את צריכה דבר ראשון להציב עמדה כלפי בעלך.שאם אתה לא מזיז עניינים אני לא מתכוונת יום אחד נוסף לגור ביחידת דיור ואז משם אני אלך לגור אצל ההורים.תוך כדי את מחפשת דירה ואומרת לו שהנה מצאתי דירה ובוא נלך לראות,וזה לא מעניין אותך אם יש לו סידורים או משהו כזה. ואמא שלו יכולה לקפוץ לך.כי אם היא ואמרת לך משהו תעני בהתאם ואל תפחדי.כי גם לך יש כבוד ואת הכלה,ואת אשתו של הבן שלה,וגם לך יש זכות דיבור ולהחליט מה לעשות.נקודה.

למעלה