חמותי עזרה דחוף

מורן 251

New member
חמותי עזרה דחוף

היי שלום לכולן יש לי מס' שאלות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי ככהאני נשואה כבר שנתיים כרגע אני בחודש 4 .אני ובעלי גרים אצל חמי וחמותי ביחידת דיור נפרדת בעלי הוא בן יחיד . אני מאוד רוצה לעבור דירה אבל כל הזמן שאני אומרת לבעלי הוא אומר כן כן נחפש ולא יוצא מזה שום דבר . אני חוששת וכמעט בטוחה שהוא מאוד קשור להורים שלו ובגלל זה הוא לא רוצה לעבור משם נוח לו וכיף לו . וכמובן שלאמא שלו הכי כיךף והכי נוח בעולם יש לציין שבעלי מאוד מאוד אוהב ומכבד את ההורים שלו וכל מה שהם יבקשו הוא יעשה מה עליי לעשות בבקשה עזרו לי . חמותי נהייתה מאוד בסדר מאז ששמעה שאני בהריון אבל עוד פעם זה לא זה אין עדיין את החופשיות לדבר על הכל והיא גם לא אחת כזו היחידות שהיא מדברת איתם ומשתפת אותם זה 3 הבנות הגדולות שלה תודה מורן

תמר36

New member
אני לא מבינה למה את מקטרת....

לבטח ההוצאות קטנות, לא מתערבים לך, לא מציקים לך, מכבדים אותך..... אז למה לך לעבור? תמתיני מעט עד שתתבססו ואז תעברו. את עובדת? יש לך הכנסה גדולה (להשכיר בית זה המון כסף)? אם את מעוניינת לעבור סתם מענייני פינוק אז דעי לך שקשה מאוד ללא תמיכה (גם כלכלית- בטח אין לכם שכר דירה- וגם עם התינוק שיוולד עזרה חשובה מאוד). אם את נחושה ברצונך לעבור אז תחפשי דירה בעצמך, ואם לא ירצה לעבור איתך או יתמהמה אז ספרי לו שאת עוברת, אם ירצה יצטרף אלייך, הוא ירוץ!!!!! בהצלחה, ספרי מה קרה.

מורן 251

New member
תגובה

היי תמר הם מכבדים אותי אני עובדת ובעלי עובד יש לנו גם חסכונות אנחנו יכולים להשכיר בית זה לא הבעיה כספית הבעיה היא שבעלי לא מוכן לשמוע על להשכיר דירה לא כרגע ולא אחרי הלידה היחידה שאנו גרים בה היא לא מספיק גדולה לגדל ילד ואת העזרה אני יכולה לקבל ממשפחתי . לגבי הבעיה עם חמותי היא לא רבה איתי אבל היא עדיין חושבת ואני בטוחה בזה שהבן שלה עדיין לא נשוי ואין לא מחויבות כלפי אשתו היא חושבת ובטוחה כי היא עושה את זה שכל מה שהיא רוצה היא תקבל ולדעתי היא הצליחה ומצליחה בזה שאני עדיין גרה שם מצפה לתגובתך

נומלה

New member
שינוי כותרת

אם כך הכותרת של הפסט שלך צריכה להיות: בעלי עזרה דחוף. ראי אין ספור שרשורים בפורום הזה על תסמונת הבעל בסנור האמא.

רינת3434

New member
הי מורן,

טוב אני מכירה את הנושא מקרוב, פשוט תגידי לו ככה: אני הולכת להשכיר דירה (אגב אני חושבת שבד"כ לבנים יחידים יש בעיה עם לשכור דירה הם מעדיפים לקנות..) אם תרצה תבוא איתי, ותתחילי לחפש. הוא כבר יראה שאת מאוד רוצה ויעזור לך. אני בטוחה! אני מצדיקה אותך שאת רוצה לעבור, גם אם חמותך היא מלאך לבן עם סרטים על ראשה. צאי לדרך,שאי ברכה ומזל טוב.

נונה17

New member
הורג אותי

את נורא רוצה לעבור דירה ומה שאת עושה בנדון הוא להגיד לבעלך. מה מפריע לך ליזום את עניין חיפושי הדירה בעצמך? אני בעד שתצאו משם כמה שיותר מהר. מגורים אצל ההורים (גם אם ביחידה נפרדת) הם מתכון לצרות. אם אתם בונים על חמך וחמותך לגבי עזרה עם הילד/ה, חפשו בקרבת מקום אבל אל תישארו שם יותר מדיי.

פרצלה

New member
רק לא הבנתי איזו בעיה יש לך עם חמותך.

זה שהיא בסדר? זה שהיא נותנת לך לגור ביחידת דיור? זה שבעלך אוהב את הוריו ועשה עבורם דברים? הבעיה היחידה זה שבעלך לא רוצה לעבור דירה, חמותך דווקא נישמעת אחלה של חמות,אל תחפשי בעיות איפה שממש אין

אני מבינה ולא מבינה אותך

מצד אחד ברור שאת צריכה את הפינה הפרטית שלך, במיוחד זוג צעיר בתחילת הנישואין ובמיוחד אישה בהריון.......... מצד שני, לא רע לך שם לפי מה שאת מספרת , אז למה לא לחסוך קצת ? בכל מקרה חמותך בסדר גמור, אם כבר יש עם מי לשוחח זה בעלך.

כמי2

New member
היי, חדשה כאן מפורום אחר

פתאום גיליתי אתכן. נראה לי שחסרים פרטים רבים בסיפור למעלה לא? על הרגשה לא מתווכחים, כשמישהו אומר שלא נוח אז זה לא נוח לו, ברור שצריך לברר למה אבל היא לא אומרת בדיוק. אני עם חמותי לא הסתדרתי כל חיי אבל לקחתי יוזמה באיזשהו שלב ועברתי לארץ אחרת מרוב "הדחיפות הפולניות" שלה, עד כדי כך. בשנים האחרונות לחייה היא התקרבה אלי מאוד, כי היתה בודדה ואלמנה, ולא שמרתי לה טינה קבלתי אותה בזרועות פתוחות ובהבנה למצבה. היא נפטרה לפני שנתיים והיום אני חושבת, איזה בזבוז זמן, מה יכולנו לעשות אם היינו מדברות על הכל. אני מתגעגעת אליה, היא היתה סבתא נהדרת ואישה טובה. אני גם לא שוכחת שבכיתי בגללה, היא היתה ביקורתית חסרת טקט לא פירגנה אף פעם ודוחפת אף ברמות אישיות ביותר. במקרה של אי הבנה את כל המשפחה היא היתה מגייסת לטובתה היא היתה מניפולטיבית (הפרד ומשול).ממקומי היום אני יודעת שגם אני אשמה, לא ידעתי להיות אסרטיבית ולהעמיד במקום ומיד. אבל גם הגיסה שלי האחרת לא ידעה. תוצאות המאבק היו ידועות מראש איתה אי אפשר היה לנצח. היה לה הרבה זמן אבל לא "חיים" משלה. היחסים שלי עם בני המשפחה האחרים הם מצוייינים היום, ובכלל מאז שנפטרה הילדים שלה פורחים, אנחנו מתראים איתם יותר גם אם זה בחו"ל. ובכל זאת אני מתגעגעת אליה היום. גם לי יש בן (8)ומעכשיו אני מלמדת את עצמי להיפרד ממנו לא להחליט עבורו ולהתערב בחייו זה קשה אבל אני בונה "גבר" ולא "ילדון". מה לעשות קשה איתן וקשה גם בלעדיהן. כשאת כלה חדשה אף אחד לא מכין אותך למצב כזה, לפעמים לוקח שנים להסיק לקחים, זה פשוט קלאסי אין מה לעשות.אני שמחה לקרוא שיש גם חמות(ברבים) הגיוניות וטובות. אני מצטערת על האורך....

ברוכה הבאה כמי../images/Emo140.gif.קחי ../images/Emo96.gif והצטרפי אלינו

לעיתים אנחנו מפיקים לקחים ממה שעברנו ,ונשבעים לעצמנו שנהיה אחרת. ומניסיון אישי שלי זה עובד.

נשבעת שאני לא ניראית כמו שתיים../images/Emo6.gif

למרות שאמרו לי שבגלל שאני אמא לבוגרים חשבו שאני שמנה. אבל אני לא ! בעצם מאז הפסקת העישון העליתי איזה כמה ק"ג.

אוסה

New member
טרומי "שרון" מוסרת לך ד"ש חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן כן תצחקי תצחקי

צפי לפגיעה
אני לא נשארת פראיירית... ובתרגום - צוחק מי שצוחק אחרון

למעלה