חמותי משגעת אותי!!!

תיני25

New member
זה הבית שלי

אני לא משלמת עוד מאה שח בשכירות, בנינו ממד בבית שלנו.

אבל לה ולבעלה יש כבר רכב.

אז יוצא, שהיא צריכה לרכוש רכב כדי לא לנסוע עם חמותה.

אני אלופת ההתחמקויות מעימותים, אבל אפילו לי זה נראה דרסטי (אלא אם היא באמת צריכה רכב).

לה ולבעלה יש רכב שמשמש את בעלה

בהסעות לחמותה.
מייקל הציעה לה :"מבקשת שני דברים--האחד רכב קטן לעצמי--אם זה עסק, אז הרכב רשום ע"ש העסק והתחזוקה לא גבוהה, והרכב השני שבעלך יסיע ויחזיר"
התפתח דיון למה היא לא קונה עוד רכב, ואני כתבתי למייקל שהוצאה על רכב, גם קטן,עלוב,זול ומסכן זו הוצאה של כמה אלפי שקלים ולכן למרות שלא מדובר במשכנתא, לא כל אחד יכל להוציא אותה.
זה היה לטיעון הספציפי לגברת.

ולך - הרכב שיש לה ולבעלה משמש כרכב הסעה. אם היא רוצה להמנע מלהיות הסעה, אחת האופציות (שאני לא זו שהצעתי אותה) היא לקנות רכב אישי עבורה.

היא אמרה שהעסק של החמים,

אבל אין להם רכב אני מסיקה שהרכב בבעלות פרטית.

בכל מקרה כנראה שהגבתי לא נכון בשרשור. לא משנה.

ayaht

New member
אולי במקום שאתם תכנסו להוצאות מיותרות

שחמותך תמצא את הדרך להגיע לעבודה?

גם יושבת ברכב שלך, וגם מתנהגת בצורה מחפירה.
שהיא תשבור את הראש איך להגיע לעבודה.
למה על חשבונך?

חמותך פסיכית, בחיי.

אין לי רעיון יצירתי, ונראה לי שאת פרס היצירתיות לסיפור הזה לוקחת חמותך ובגדול.
תהיי את הנורמלית בין שתיכן. דברי איתה גלויות: לא כיף להיות איתך כי את מבקרת אותי כל הזמן. לא כיף לנסוע איתך ולא חינוכי לילדים לשמוע את כל הפנינים שיוצאות לך מהפה. את יכולה להמשיך כמו שאת אוהבת אבל במקרה כזה אנחנו נצטרך לצמצם מאוד את זמני השהיה שלנו ביחד כי יש דברים שאני לא מוכנה לשמוע ולא מוכנה שהילדים ישמעו.

תיני25

New member
שאלתי אותה השבוע

למה את מעירה לי על כל דבר? אחרי הערה מיותרת וטיפשית שלה, היא הייתה כ"כ בשוק שהיא לא ידעה מה לומר.
אין מצב שאני פותחת בשיחה מנומסת איתה, אבל בקשר לקללות באוטטו, אני לא יודעת למה שתקתי עד היום. נגמרו הקללות ליד הילדים. נקודה!

אני חושבת שהיא עברה כל גבול

להגיד לילד ביקורת על אמא שלו,
שיהיה לו יותר טוב אצלה,
זה הזמן הנכון לנתק איתה מגע, לפחות עד שתתנצל, וגם אז על תנאי.
יש גבול לכל תעלול, גם של סבתא.

יקירה, טוב לראותך
מזמן לא ראיתי אותך

בפורומים,מקווה שהכל בסדר

את מכירה את האנשים שיש להם תמיד מה להגיד ותמיד חייבים להישמע-חמותך נשמעת ממש כזו.
תכניסי באוזן אחת ותוציאי באוזן השנייה.

תתעלמי כשאפשר ואם זה מצב שמחייב מענה- תעני בעוקצנות עדינה כך שהיא תבין שהיא מגזימה.

רק רוצה להעיר שיש מחקרים שמוכיחים

שמי שאוכל הרבה שוקולד /שותה משקאות שמכילים קפיאין מגדיל את הסיכוי להיפרקטביות בילד שלו.
ולכן ההנחיה היא 2.5 כוסות קפה /קפאין בהיריון

לגבי השאר, הייתי מתעלמת ולא מתרגשת. שתגיד.....

למעלה