חמוצים.

Cגלית

New member
חמוצים.

מישהו מכיר שיטות החמצה של ירקות? מהו הירק/ פרי הכי מוזר שהחמצתם? אתמול כשחתכתי אבטיח הציעו לי להחמיץ את הקליפות, נאמר שזהו מעדן, מישהו ניסה ?

nerissa

New member
גדלתי על אבטיחים מוחמצים!

ולא רק הקליפה. מכירים את האבטיחים האלה שפותחים אותם ויש להם טעם של קמח מקולקל? או כאלה שבכלל אין להם טעם?? אז אם מחליטים שלא להזריק להם וודקה ומי סוכר ולהתמסטל (אחלה מתכון
), מחמיצים! חותכים למשולשים קטנים, עם הקליפות ונדמה לי שאמא שלי החמיצה בדיוק כמו מלפפונים. וזה טעים! תפסיקו לעשות פרצופים כאלה--->
ראיתי אתכם!

nerissa

New member
שנעשה סיאנס ביחד??? ../images/Emo6.gif

מאופו אני אביא לך מרשם! איף!

Master Stav

New member
די פשוט למען האמת

חותכים תקליפות ומסדרים בתוך צינצנת גדולה מוסיפים 1-2 ראשי שום קלופים מכניסים חבילה שלמה של שמיר מעל לכל כפקק מוסיפים 2 כפות מלח ומוסיפים מים פושרים ( רתוחים ) סוגרים את הצינצנת ( יש כאלו עם סגר חכם ) תוך כ10 ימים החמוצים מוכנים .... אפשר לשפר את הטעם בתוספת של כמה פילפלונים אדומים צ'ילי ילה תכיני ניראה אותך

nerissa

New member
הדבר הכי מוזר שהחמצתי

היה עיסוי לביצית
אבל אני לא אחמיץ שנית! ראי הוזהרת!

Master Stav

New member
חמוצים בנוסח סיני ...

מרינדה לחמם בסיר 3 כוסות מים 3 כפיות מלח 1/2 כוס סוכר 1 כוס חומץ לחמם עד התמוססות המלח והסוכר . הכנה לסדר את הירקות בצנצנת בשילוב שיני שום ,פלפל ירוק חריף ועלי סלרי לצקת את המרינדה החמה על הירקות. אפשר לאכול לאחר כמה שעות ,הטעם האמיתי לאחר יומיים של ספיגת טעם

Cגלית

New member
אשמח למתכון../images/Emo13.gif

ואני סיגלית ולא גלית, ובקיצור סי

גם לי יש חמוצים!

בנוסח הונגרי המצרכים: 1 ק"ג מלפפונים 3 בצלים 1 כף מלח 2 כפות סוכר 1 כוס חומץ הדרים 4 עלי דפנה 5 כדורי פלפל אנגלי שלמים אופן ההכנה: שוטפים את המלפפונים ופורסים אותם לפרוסות דקות. את הבצלים מקלפים וגם אותם פורסים דק-דק שמים הכל בסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים דקה או שתיים ומכבים את האש. מעבירים את הירקות והנוזלים לצינצנת סגורה לפחות למשך 24 שעות. מי שטועם, לא יכול להפסיק. הערה: ניתן להוסיף לירקות שדלעיל גם פרוסות פלפל אדום וגם גזר. אני מעדיפה בלי.

למעלה