חמודים אין שביתה...

CatchMeToo

New member
בולשיט...

מתי היה הפעם האחרונה שראית ערבי או תאינלנדי עובדים ברשות הזבל? (חחח..) יש כמעט אך ורק ישראלים ברשות הזבל (חחח..) אם לא ידעת...

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחח אתה צוחק עליי?!

מתי בפעם האחרונה ראית ישראלי עובד בזה? אצלינו זה רק ערבים.. והתאילנדים למשל? דוד שלי חקלאי ואין אצלו פועל ישראלי אחד! יש לו איזה 20 תאילנדים ואיזה שני ערבים.. ובקשר אליי - בתור נקבה (o_O) אני בספק אם גם והייתי גוועת הייתי הולכת לפנות זבל, אבל בטח יש עבודות שהייתי עושה שהן לא ממש "מכבדות". שמע, אם הם הגיעו למצב של רעב, אז העבודה שבהם הם יעבדו מאבדת כל משמעות. תודה לאל אף אחד מאיתנו לא יודע איך זה, אבל.. היגיון בריא. לקחת מה שיש.

CatchMeToo

New member
אה ועוד משהו...

"כל עבודה מכבדת את בעליה"! כמו שאני מכיר אותך את בחיים שלך לא תעבדי בזבל גם אם לא תיהיה לך ברירה, אז למה שמישהו אחר כן?! ועוד מתחת לשכר מינימום? ואם את מבינה את זה אולי תביני למה אני צימחוני...

YaLdoNet 4 EveR

New member
טוב

אני סנובית מופלצת מלב שרון, מה ציפית?! ולא, לא הבנתי למה אתה צמחוני..

דסי אתה טועה.

מפני זבל לדוגמה מקבלים הרבה מעל שכר המינימום (פעם שמעתי על סדר גודל של 6 או משהו כזה.) ונוסף על כך הם גם עובדים כמה שעות בבוקר וזהו ולכן הם יכולים גם לעבוד בעבודה נוספת. עשיתי מילות קישור ויצרתי משפטים מחוברים!

שום מדינת רווחה.

ישראל היא ממזמן כבר לא מדינת רווחה. אולי בהגדרה שלה היא מדינה סוציאליסטית אבל היא לא מדינת רווחה. במדינות רווחה מובהקות כמו נורווגיה למשל משלמים בהרבה יותר רווחה. ישראל היא כבר לא מדינת רווחה במיוחד עכשיו עם נתניהו שעושה משק קפיטליסטי לחלוטין.

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה השתנה לאחרונה..

מדינה סוציאליסטית אנחנו בטוח, אבל לפחות היינו מדינת רווחה כשעוד איכשהו היה כסף לחלק. בעיקרון, יש לנו הרבה רצון טוב.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אה ובקשר לביבי

הוא ידוע מאוד בקפיטליסטיותו (פאק) אבל עד כמה שביררתי הוא לא מנהיג פה משק קפיטליסטי, אלא רק לאושש את המשק בנתיים.. לפני שעוברים תוכנית. :)

שמעי.

להפריט נכסים ממשלתיים זה קפיטליזם. להחליש ועדי עובדים זה קפיטליזם. לבטל קצבאות זה קפיטליזם. ועוד לא דיברתי על העובדה שהוא אוהב מאוד היפופותמים שהם חיות מאוד מאוד קפיטליסטיות.

CatchMeToo

New member
גבר הזכרת פה אולי 5 תחומים שמקבלים

תקציב מתוך כמה?! 9000?! אתה לא יודע כלום ת'סתם מקשקש ביצים...

ביטחון וקיצבאות

זה שני התחומים שההשקעה והביזבוז עליהם בשנים האחרונות עשה עליה משמעותית ביותר...תוסיף לזה את המתנחלים...אתה יכול לחסוך המון כסף נכון יש עוד תחומים אבל אלה משמעותיים יותר....

CatchMeToo

New member
אז תדע שמה שאמרת עכשיו לא נכון,

ואין לי עצבים להסביר למה...

CatchMeToo

New member
רוצה פתרון?! קח פתרון...

כל כך הרבה מובטלים יש בארץ הזאת והרי כל אחד צריך לקבל קצבאה נכון?! (מדינת סעד גאד דאמט! קפיטלזם!) אז זה גם קצת מקצץ את התקציב, כל כך הרבה אנשים משקרים ולוקחים קצבאות שלא מגיע להם, אין לך מושג כמה. הארץ הזאת קולטת כל יום כמה אנשים ואנשים הללו לא נכנסים ישר למעגל העבודה ולכן הם צריכים תמיכה. יש לי עוד דוגמאות אם אתה רוצה...

YaLdoNet 4 EveR

New member
לא סיפקת פיתרון..

אתה סיפקת עובדות. מה אתה מציע? שנשנה את מדיניות הסעד?.. כשיותר מחצי מהמדינה צריכה עזרה? יודעים מה? זה כמו שעניין הקיבוץ עודד בטלנות: ככה כשמישו מציע לך עזרה, נוח לך להתבטל.. כמה ישראלי. הוועדה לבדיקת מקבלי הקצבאות היא הפיתרון היחיד, נכון לעכשיו, אם אני לא טועה.

למעלה