חמודים אין שביתה...

בואנה אל תקלל...אני אקרע אותך...

קיצר הקיצוצים נופלים על כל המגזרים. אולי לא על המתנחלים החמודים אבל גם לדוסקלה מקצצים תודה לעל. עדין אחרי הקיצוצים התקציב פר תלמיד בישראל הוא מהגבוהים בעולם. זאת עובדה. הבעיה היא שלא משתמשים בכספים נכון ולכן יש חוסר בכסף וגם הציונים נמוכים.

פנטילון

New member
לא חסרים אנשים שיודעים

הרבה יותר טוב מה לעשות עם הכסף מאשר שרינו האהובים.

CatchMeToo

New member
גבר אם זה מה שאנשים בוחרים אז זה

כנראה מה שהם רוצים, אני לא מתלונן.

וטיפשות (?)

המממ... קשה לי להאמין שתקציב החינוך הוא כל כך גבוה פר תלמיד =\ ואם כן, אני בטוח שרובו יתבזבז איפשהו בלשכת הגברת לימור לבנת וסביבתה

אז תקרא עיתונים...זה באמת ככה...

נצל"ש היסטרי!! אגב עיתונים אז באחד העמודים האחרונים של העיתון כותרת של ידיעות יש כתבה על הדיר של שרון וכותבים שהוא והדיר של "מושב שיתופי נורדיה" הם שני הדירים המובילים בארץ!!! גאווה וכבוד. תבדקו אולי זה כתוב גם במעריב.

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנלא חושבת שאי פעם הייתה בפורום הודעה מצחיקה יותר!

Lorelai

New member
זאתי מהטאקי..

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=779&art_id=17

אני יודע...../images/Emo163.gif

תעשה גדר,תצא ממקומות שאתה לא יכול לשלוט בהם תפסיק לממן התנחלוית מבודדות... תפסיק לממן את הדוסים,את החדרים שהם לומדים בהם ואת כל משגיחי הכשרות שלא צריכים...צריך אבל יש הרבה כפילוית ומיותרים,למשל:ראיתי על חטיף שקניתי שלוש חתימות של משגיחים שונים למה?! ושישרתו אולי לא בצבא כי זה לא הולך אבל שיתנדבו למשו...מצידי שינקו... להפסיק לשלם ביטוח לאומי לכל אחד שלא בא לו לעבוד...ולהחליש את ועדי העובדים... ויש עוד הרבה דרכים...

YaLdoNet 4 EveR

New member
אבל אל תשכח..

שישראל היא מדינת רווחה. אתה לא יוכל פתאום להפסיק לשלם ביטוח לאומי וכדומה.

לא צריך להפסיק לגמרה...

צריך לפקח יותר טוב על מקבלי ביטוח לאומי...אה וצריך לחייב אנשים לעבוד בעבודות כמו חקלאות ומפעלים,מה קרה לא נאה להם?פסדר גמור אבל שלא יקבלו קיצבה במקום...הקטע עם הגירוש תאילנדים מצוין אבל מובטלים מעדיפים לקבל דמי אבטלה והמעסיקים נתקעים בלי עובדים,אני מכיר מקרה כזה...

YaLdoNet 4 EveR

New member
צודק, הייתה גם תוכנית (או שעדיין יש

להקים וועדה שתבדוק את כל מקבלי הקצבאות.. מן הסתם איזה 40 % מרמים, אבל העלות של הוועדה היא די גבוהה אז אנלא יודעת מה עושים עם זה כרגע. אניווי מה שאמרת זאת הבעייה בבסיסה של הישראלים. פשוט לא יאה להם. תראה, אי פעם ראית ישראלי "נאור" מפנה את פח הזבל שלך? הם מעדיפים לא לעבוד (כשבנתיים התאילנדים והערבים עובדים) ובנתיים לקבל קצבאות.. זאת הבעייה. וחברים - "כל עבודה מכבדת את בעליה"!

למעלה