חמודים אין שביתה...

זה רק אני, או שהם הפסיקו את השביתה

כי מקפיאים את הקיצוץ בחודש? מה הם מרוויחים בזה? אז מה, עוד חודש ימשיכו לשבות? בעע

לא מדוייק.

גם מקצצים בקיצוץ (אה מאגניב...אחלה משפט) ועוד חודש יבחנו איפה אפשר עוד לקצץ (לקצץ "שומנים" כאילו) במקום לקצץ במקומות אחרים.

אני בספק

הרי אנחנו חיים במדינת עולם שלישי, שהחינוך נמצא בעדיפות אחרונה לדעתי צריך לקצץ את כל תקציב החינוך ולהקים עוד התנחלות.

מה אלה השטויות האלה?!

החינוך בעדיפות אחרונה?! ממתי? לידיעתך, תקציב החינוך הוא השני בגודלו אחרי תקציב הבטחון (שהסיבות לגודלו מובנות) וההוצאה על כל תלמיד בארץ היא מהגבוהות בעולם המערבי. וביחס לחלק השני של ההודעה: צריך בכלל להפסיק להשקיע כספים בחינוך ולבנותך עוד גדר למתנחלים. הכי חשוב שיהיו בטוחים והרשל'ה לא יפחד.

תגיד, ת'מפגר?

כל קיצוץ נופל על החינוך, שאולי בבית ספר המליין שאנו לומדים בו זה לא נראה, אבל לבתי ספר אחרים אין כספים אפילו להוציא הסעה לסמינר למניעת סמים (אל תשאלו), החינוך בשפל, מורים לא מקבלים כספים, ובסכנת פיטורים תמידית, כמו רולטה רוסית רק שיש משו כמו 7 כדורים מתוך 8. וכמובן שברור לי מדוע היקף התקציב של הביטחון כל כך גדול, כדי לדכא את העמו שאנו כובשים, ברור מאליו. אבל הכי חשוב ללא שמץ של ספק זה המתנחלים האהובים, ישתבח שמם. אני אישית מוכן לוותר על חיי בשביל שעוד מתנחבל דוס'לה יחיה חיים מאושרים ומלאי טבח ערבים והקרבת לאל.

double M

New member
תקציב הבטחון גדול כדי להגן עלייך...

אני לא יודע באיזה צד הקיצונים יותר סתומים, אין ספק ששני הצדדים נותנים אחלה פייט....

גדול מדי

אני מתערב שגם עם חצי מהתקציב יכולים להגן עלינו באותה מידה אפשר לקחת מהצבא סכומים גדולים מאוד על כל הטילים או הפצצות שהם משליחים להם באיזור מיושבים או מהמשכורות המנופחות

אתה טועה...

שמע הטילים והפצצות נכון שהם נופלים באזורים מיושבים ואני גם מתנגד להפלה של פצצת רבע טון באמצע עזה, אבל הם נועדו כדי להגן עליך. אתה תומך בהיפרדות חד צדדית וגדר הפרדה? (אני סתם שואל...)

double M

New member
מהמשכורות בהחלט אפשר לקצץ....

למעט מספר מועט של מקרים שהתבררו כטעויות, כל ההפצצות היו מוצדקות וכוונו למטרות ספיציפיות. ברוב הפעמים המטרה הושגה.

למעלה