חמדה/תשוקה לכוח

Dror Bar

New member
חמדה/תשוקה לכוח

עד כמה הדמויות שלכם חומדות כוח? האם הם זזים בעולם בחיפוש אחר כוח וכסף? עד כמה הם ילכו האם הם יהרגו חבר הם הוא לא מסכים לדרך הפעולה של הדמויות? אצלי הדמות הראשונה חומדת כוח בשביל לאחזיר דבר יקר ערך שאבד לה. שניה חומדת שלווה ושלמות דתית ונפשית. השלישית עוד לא בטוח אבל יש לה תשוקה להיות הליצן הכי טוב שיש.

DDN

New member
תשוקה לכוח היא מסממני הצד האפל

(כן כן, יש לי מנת יתר של קוטור) מזמן לא שיחקתי דמות שחומדת "כוח". יש משהו צורם לדעתי בלכתוב באותו משפט "חומדת שלווה ושלמות דתית ונפשית" מה שכן, אלכסנדרה בילתה כמה מאות שנים בנסיון להתחזק כדי להצליח לפתח לחש שיחזיר אותה אחורה בזמן. לאחר שהבינה שדבר כזה עלול לבטל את העולם ואולי את עצם הקיום שלה, היא החליטה להסתפק במה שיש.

DDN

New member
בעקיפין.

הרעיון הוא למנוע את האונס, שבגללו נשארה חסרת כוח והערפד הגיע ונשך אותה.

בלוקס חומד ידע

אריתיה היתה חומדת כסף, כסף ועוד קצת כסף. הולי היתה "חומדת" צדק נכון ואמיתי. סיטרה היתה "חומדת" צדק כפי שמתאים לה, לצד שמחת חיים. סרניטי היה חומד לצון. פיורין היה תאב כוח מטורף. קירסטן בזמנו חמדה גרגר אורז. ג'יליאן, שעדיין לא יצא לי לגבש לחלוטין, פשוט מנסה שדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר, כל עוד יוצא לה משהו מזה. ואין לה חברים, כך שלא ממש אכפת לה להרוג אותם אם צריך (ולא, היא לא דמות רעה או אינטרסנטית בטירוף, היא פשוט מתבודדת ששומרת על עצמה היטב).

BluePrint

New member
איך שביצה מתגלגלת.

טלוס היה ממוקד עד מוות, חיפש נקמה, ועכשיו מחפש מה לעשות עם עצמו. (לפני מספר ימים גיליתי שבמקור רציתי לקרוא לו סולות') מישל אריס חיפשה את עצמה, או מישהו, או משהוא, או הגיון בחיים שיצאו משליטתה לפני מספר שנים. (היא עדיין מחפשת, ואני מקווה שיום אחד תהיה לה הזדמנות למצוא) לאנס בולסטר מחפש את הדלת הביתה, ואם זה תלוי בי, נכונו לו עוד אכזבות רבות. גלווין רוקאור רק רוצה מישהו שיבין אותו, ויאהב אותו, ויגן עליו ממוסכמות חברתיות. בעצם, יש לי דמות שבאמת חומדת. עדיין לא חשבתי על שם בשבילו, אבל אני יודע שהוא חומד בחורות צעירות, בודדות, שמתנגדות, אבל לא יותר מדי.

shanytopper2

New member
אני מאמין שרוב הדמויות

באשר הן "חומדות כח", השאלה היחידה היא מה ההגדרה של כח עבור אותה דמות. דמויות מסוימות יראו כח בתור שרירים, אחרות יראו את זה בתור קסם, אחרות בתור כסף, ואחרות בתור הכרה חברתית. ויש עוד המון (יש שיאמרו אינסוף) פרשנויות למילה "כח" בהקשר הזה. הדמויות היחידות שלא חומדות כח הן דמויות בעלות טירוף כל כך עמוק שהן אפילו לא מודעות למה שמתרחש סביבן. לגבי השאלה אם הם יהרגו חבר אם הוא לא מסכים איתן? אני לא מאמין שיש איזו שהיא דמות שתעשה את זה, מכיוון שאז הם לא ממש חברים שלה, נכון? או שלדמות אין באמת חברים, או שהיא תהרוג אותם אך ורק אם היא תאמין שאין לה ברירה אחרת. האם באמת אין לה ברירה? לאו דווקא. אבל חברים הורגים רק כשאתה מאמין כך. (לצורך הדוגמא, ראש משפחת פשע ירצח את החבר הכי טוב שלו אם החבר יפגע ב"משפחה", כי הוא חייב להגן על המשפחה שלו, ולהראות דוגמא שזה מה שיקרה לכל מי שיעז לפגוע במשפחה בעתיד...יש לו בעצם המון ברירות אחרות, אבל בהתחשב בנסיבות הוא מאמין שאין לו) אפשרות נוספת היא לעשות זאת בשלבים. כלומר, לאט לאט הדמות מתרחקת מהחבר שלה, עד שבשלב מסוים היא כבר לא חושבת על החבר כ"חבר", ואז אפשר מבחינה נפשית להרוג אותו מכל מיני סיבות(כמובן, לפי האישיות של הדמות עצמה)

Tiki Torch

New member
אצלי

כל הדמויות בצורה כלשהיא חומדת לכוח או למשהוא אחר... כרגע יש לי דמות שהיא מאוד אפשר לומר חומדת הבנה דתית עמוקה למטרה די אנוכית ודי חושקת בכוח, הרצון להבין את אלוהיו כדי ליגבור עליו וליהיות אל במקומו*צוחק צחוק זדוני*

אצלי יש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בכל אחת מהדמויות שלי (חוץ מהדרואיד המסכן שזאבו נאכל בגלל איך ששחקתי איתו)חמדו למשהוא אחת לכסף כסף וגם קצת כסף והשניה לכוח ולעוד כוח וגם אהבה להרוג כמובן

Dror Bar

New member
לא ברור

היה לך שתי דמויות: דרואיד וגנב הדרואיד חמד כסף? והגנב כוח?,

אולי להיפך?

כי אם הדרואיד הוא זה שהורג והורג, הוא יכול לעשות את זה לאנשים. לדרואיד אמור להיות אכפת מהטבע, אבל הוא לא חייב לשים קצוץ על האנשים... לא, זה עדיין לא נשמע הכי הגיוני בעולם.

לאאאאאאאאאאאא

הדרואיד לא קשור פה אני מבקש שתקראו מחדש הגנב רוצה כסף והברברי (זה שאני משחק אצלך ) רוצה כוח הדרואיד לא קשור אני לא מסוגל לשחק דמות יותר הגונה מגנב רוצח חומד כסף וכוח כי זה לא מתאים לי

The Evil Rabbit

New member
../images/Emo32.gif אתה יודע שאומרים על מי שמשתמש

ביותר משלושה סימני קריאה שיש לו בעיות נפשיות? סביר להניח שזה בולשיט, אבל בכל זאת חומר למחשבה.

ogmios

New member
לא הייתי אומר בעיות נפשיות

אבל יש כאלה שטוענים שזה בא כדי לפצות על משהו, ונשאיר את המשך המשפט לדמיונכם.

אלרוס

New member
הדמויות שלי

פיטר ברניני חומד השפעה, יותר השפעה משפחתית מאשר השפעה של עצמו, הוא גם מחפש את השלווה שבחיים ללא היאקוזה שיפריעו ל"עסקי המשפחה". הנפח שלי באקזולטד בזמנו חיפש לא יותר מאשר שלווה, לשרוד ללא פחד מדמי הדרקון, דבר בעייתי לאחר ששרפו את ביתו. דמות הספרן שתכננתי שאפה לידע, כמה שיותר ידע, היא טענה שידע=כוח=יכולת לשנות.

Nihau

New member
שלווה ושלמות דתית עמוקה- נהדר!

אכן כן- אחד המניעים העזים ביותר לדמויות- השאיפה לשלמות עצמית כאשר הדרך הנבחרת היא דתית ולכן מתחילה מאילוצים חיצוניים לדמות ההולכים וגוברים ככל שמפנימים אותם יותר ויותר. לגבי חפץ- ניהאו גרמה לכל הקבוצה שלה לחצות עולם (שטוח) דרך תעלה ענקית תת קרקעית (שבאמצע אכן מתהפך כוח המשיכה לכל המעוניינים לדעת) רק בגלל שהיא רדפה אחרי המקום בו אולי נמצאת מישהי שגנבה לה שתי טבעות קסומות, כאשר היא (ניהאו) ידעה מראש שיש סבירות גבוהה שהגנבת לא תמצא שם- מה שאכן היה נכון. עד היום הטבעות עדיין חסרות ומסתובבות איפה שהוא בעולם- וכיוון שהמשחק נגמר ניהאו לעולם לא תדע מה עלה בגורלן. אף דמות שלי אך פעם לא רדפה כסף או כוח לשם כוח. כוח לסוגיו השונים תמיד היה אמצעי למטרה, ובדרך כלל אמצעי עקיף כמו למשל- כוח פיסי כדי להרים שולחן כבד אם הוא יפול לי על הרגל, כוח פוליטי שישים אותי במיקום מדיני כדי לאפשר לי לדחוף פרוייקטים מעניינים ע"י כסף שאחלק להם מהתקציב שקיבלתי מהמדינה, כוח חברתי- כדי לעודד שינוי חברתי כמו לחתום על בקשה להקים אוניברסיטאות בערים רחוקות מעיר הבירה... תשוקה להיות הטוב ביותר בתחום שלך- גאווה מקצועית, שאפתנות מקצועית- מובן בהחלט. אדריאן היה כזה. בגלל זה הוא היה מופיע הופעות פאר אפילו בפונדק הכי שכוח אל- גם בגלל התמכרות אישית שלו למוסיקה הקסומה שהוא יוצר וגם בגלל הרצון לעשות טוב לאנשים אבל בעיקר בגלל השאיפה להכרה- שכולם ידעו מי הוא ויהללו אותו. הבחור חי על מחיאות כפיים.

למעלה