חם 1

באנופי

New member
../images/Emo67.gif מוזרה התמונה שלך..

זה נראה כאילו הוא לוקח איתו את הפנס רחוב הזה..

SkyEye

New member
להדגים את תוצאות השימוש בפילטר skew

בפוטושופ... ויצא טוב

Rשף

New member
חם 2

ככה זה שצריך אישור להודעות של משתמש חדש, מאבדים את הפואנטה... אני תמיד תוהה איך אנשים מעזים לנהוג בלי מיגון מינימלי פרט לקסדה (אם בכלל).

D the kid

New member
../images/Emo24.gif ככה תמיד עולה החולצה

כשרוכבים עם T-shirt
אאהההה....לפחות ככה סיפרו לי
.
לפחות תעלה תמונות של 75% מחברי הפורום שחוטאים מידי יום.

tygger

New member
כן, אבל זה לא שיא הקטע,

השיא הוא כשהם עפים, ואז החולצה, שאם היה איזה סיכוי שהיא תעשה משהו, אפילו יכולה להשאר שלמה לגמרי בזמן שהגב מתגרד לו על הכביש באין מפריע.

tygger

New member
באמ'שלו../images/Emo70.gif

חוץ מזה, אופו תופסימ'תך עם המרובעת או עם הטוסטוסון?

C O L T

New member
פשוט

הנה רשימת התירוצים שלי: ככה בא לי לא פעם ראשונה שאני משתפשף באספלט, אני רגיל אני לא נופל אף פעם (זה מושמע תוך כדי שאני מנסה להרים את האופנוע
) אני מעדיף לנסוע לא ממוגן אבל בלי מכת חום וציוד שמגביל אותי אני נוסע רק בעיר זה רכיבה של רבע שעה אני לא מתכוון להתרסק הפעם אם יש תירוצים שחוזרים על עצמם זה בגלל שקסדת החצי שלי סמלית לחלוטין ואני לפעמים דופק את הראש ברצפה

אורי-

New member
קיבלת את אישור המצולמים?

אם כל אחד יצלם את כל מי שנראה לו רוכב בצורה לא הולמת, זה לא ייגמר. זה לא סוד שיש כאלה שרוכבים/רוכבות ללא מיגון. כל מי שמסתובב בת"א בצהריים רואה רוכבים לא ממוגנים קסדות חצי. ממש ממש מפריע לך? תנסה לדבר איתם. כאן כולם *מודעים* למיגון (לא כולם משתמשים), ואין שום תועלת בהטפות מוסר לאדם שכלל לא יודע שהוא מככב באיזה פורום אופנועים, כדוגמא שלילית.

nsbh

New member
איך יקבל אישור אם לא ביקש...?

איך יבקש אם הוא בן 1 ? כנראה צילם מהכיסא בטיחות בזמן שאמא נוהגת....

ממש מטורף הרוכב הזה

לרכב ככה בלי מיגון? ממש מסוכן. מאוד מסוכן. ועוד איך מסוכן , כשנהג הרכב משמאלך עסוק בלצלם במקום לנהוג

למעלה