חם 1

ls dm thc

New member
לא מבין למה צילמת אותו?

כאילו מה יצאת גבר ? רצית להוכיח משהו? אחח זה מראה רק על איזו שטויות מתעסקים פה במדינה הזאת וכן החל מדברים קטנים כאלה

enigo

New member
או בעברית - תשלם ותשתוק...

לא מעניין אותך כמה מסך תשלומי הביטוח לאופנוענים, אותו מספר בו מנפנפים בחברות הביטוח כל פעם שהם רוצים לאשר העלאת תעריפים, הולך למיני שליחים וילדים טיפשים שמעדיפים לנסוע בלי מיגון כי זה חם ופוגע בפיצויים כשמחליקים?

Rשף

New member
תגובה מסכמת ../images/Emo67.gif

1. מדהים ולא מדאים 2. זה לא פנס רחוב אלא פנס בתחנת אוטובוס 3. טרם הגעתי לשיעור על פילטרים בפוטושופ, מטרת התמונה, המממ... שכחתי 4. אין צורך באישור המצולמים (בדוק בפורום חוק ומשפט) 5. לדבר איתם
כן בטח
מילא שאני נפגש איתם לרוב על כביש מהיר, אין לי שוב תקווה ששיחות נפש יועילו במשהו. 6. לא צילמתי ונהגתי- עזבתי את ההגה, פתחתי את הסאנרוף וצילמתי בעמידה כדי לקבל זוית טובה. וברצינות, הנוסע צילם. 7. מודה ומתוודה שבמחשבה שנייה הצילומים מיותרים (ואני עוד רציתי לעשות קולאז' מנסיעה של שעתיים בבוקר), אבל בדיוק נגמרו לי הכדורים הכחולים הקטנים והפסיכיאטרית בחופש, והכלב אכל לי את המחברת....

SkyEye

New member
"מושחטים נמעסתם"

ובנוגע ל"מעמם", מנסיון אישי - אתה צודק

z x 7 r

New member
תגידו.. ההוא עם סאניאנג פיור 50 סמק

בכביש מהיר? כ'ילו - המיגון של הכביש נראה כמו זה במחלפים של איילון

nimiz

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif עוד פעם משטרת הבטיחות???

אני לא מבין על מה השרשור.. בתמונה הראשונה הייתי בטוח שהכוונה ל-
שנוסע עם פיור על נתיבי איילון.. אח"כ אני מתחיל לקלוט שהתמונות נעדו להראות רטכבים בלי ציוד בטיחות..ראבאק, כל אחד ירכב איך שבא לו ואיך שהוא חושב.. אני לא חולם לשים על עצמי ג'אקט קורדורה או עור בחום של יותר מ- 29 מעלות..גם בדרך לגרזונים בבי"ג' אני לא עוטה על עצמי את החלק העליון של הסרבל, חם לי ולא בא לי. החלקתי כבר כמה פעמים "חצי עירום" על אספלט רותח, לא נעים, אפילו מאד כואב, (יותר מהשבר ברגל בחיי) אבל בעשרים שנות רכיבה אינטנסיבית החלקתי אולי 5-6 פעמים,לפי החשבון שלי ומערכת העאכת הסיכונים (הלקויה יש לומר) שלי, אני יכול להרשות לעצמי "מנהלתיות" עם גופיה..(אבל תמיד עם נעליים גבוהות וג'ינס"). עוד מעט חבורת המתחסדות יקימו שדולה ללחוץ על הפרלמנט לחוקק חוק שמחייב לרכב עם חליפות עור.. ראבאק.

למעלה